Dagen innan så här

Japp, dagen innan julafton. Vad säger man ? Var ute och åt med hela tjocka styvfamiljen igår på Casa Antonio och känner fan vitlökssmaken idag. Det kallar jag aioli. Nu idag känns det tråkigt. Snart jul och den kommer vara över pretty fast. Jobbar ju 14 timmar så, 7:30 till 21:30, det kallar jag kalas. Inte för att jag gillar julen utan för att det hade varit nice att träffa big bro lite mer...

Julafton ja, vad är det för dag egentligen ? Nu när man har kommit upp i ålder ( låter som jag är typ 100 ) så måste jag säga att det förlorat sin spänning lite grann. Och sedan brorsan fick Bodil så har det blivit lite annorlunda. Nu så ska ju dom fira med hennes familj så vi äter någon sorts jullunch och öppnar paket och sedan är det ju slut. Jag, morsan och hennes gubbe. Och det är ju inte så att man får saker man kan ha kul med tills man går och lägger sig längre. Hur många ggr kan man sätta på sig en tröja liksom ? Nej så i år ska jag jobba och förhoppningsvis få lite julstämning och uppskattning från mina tanter och farbröder.

Annars så knallar det och går. Återkommer med julklapparna.

Over and out


Colours

Torsdagen såg först ut att bli en seg hemmakväll dolandes med det sista inför julen, paketinslagning och julbak. Franförallt ta sova igen den sömn kemitentan i måndags stal från en. Men sugeT finns alltid där, som en drog, så efter ett ett samtal med partypinglan Carola var kvällen bokad. Här skulle det festas !

Men först var man ju tvungen att inhandla kvällens outfit, för blekar och tråkigare har min garderob aldrig varit. Kan bero på min benägenhet att använda kläder en gång och sen tröttna, fast bara kanske. Så det slutade med en lila klänning och en svart. Snabbt blev den lila klänningen utnämnd till kvällens partyblåsa och ett fett guldarmband var en självklarhet.

    
             

Sedan blev det ett break i julklappsshoppingen på arenas restaurang med mamma och deras supergoda BBG-burger, givet med en stor stark. Efter detta blev det hem, på med kläder, på med sminket för att sedan möta upp Carola på Casanova. Asmir blandade ihop en given Jost-specialare, lika delar Bacari, Malibue, Smirnoff vodka och mjölk.

Efter en sisådär tre drinkar bar det av till Ankan, det enda som var öppet för kvällen, vilket märktes både på kön och mängden människor där inne. Bra folk, många man kände, med framförallt var bästa att träffa dom som man saknat så länge. Skönt att se er. Kvällen blev iaf lyckad med en massa schysst musik och Smirnoff Ice på extra pris. En jääävligt lyckad helkväll med andra ord.

Men bäst av allt var BK. Det var längesen jag skrattat så mycket så jag både fått ont i magen och börjat gråta. Carola, du är så skööön !


Förresten, jag är arg nu :b

Massa mycket att göra

Idag ska allt göras. Och mycket mer, kanske lite till.

  • Tvätta håret
  • Städa rummet
  • Möte med valberedningen
  • Göra klart kemiuppgifter
  • Slå in paket
  • Ladda ner nyaste avsnitten av How I met your mother rekommenderas
  • Ringa brorsan och planera jul
  • Sy väska till nyår
  • Se American Pie 5: The Naked mile
Eargazm: Ian Broudie - Song for no one

Fan so much to do and so little time. Santa, how do you manage ?


Welcome to my life

Så har man skaffat sig en blogg. Fick inse att det nästan är livsviktigt. Man bara måste ju vara som alla andra. Här hamnar mitt liv. Enjoy !


RSS 2.0