Back in Sweden

Ja då var man tillbaka i Sverige på en snabbvisit. Kom i lördags, var på krogen, hade en klassisk stinabakissöndag igår och idag har jag varit på stan. Köpte ny snowboardjacka, snowboardhandskar och snowboardboots, allt helsvart, allt Burton. Bara det bästa passar en brädare.

Längtar som fan nu till 23e då jag äntligen får åka. Firar julen i Trysil och beger mig sedan till Sälen på juldagen. Ska bli himla nice och träffa Jullan.

Hade tänkt ge er en dagens idag men kameran dog och webcamen krånglar. Ska försöka få upp någon under veckan.

Dags för lite Vänner igen. Ses i backen :b Puss !

Senaste inköpet

Har nu fått två löner här i Norge och den i fredags gjorde mih riktigt rik ! Förra lönen kände jag att jag var värd att unna mig ngt och det fick bli en stortröja från Acne. Jag blev blixtförälskad i den när jag först såg den hos Linn och sa att en sådan ska jag ha. Men den var ju stulrsåld i typ hela Sverige. Vilken tur att jag bor i en stad där riktigt fint mode som inte kommer från en kedja är lite farligt så här finns den kvar. Dyrare, men den finns.

Så här sitter jag på kvartersfiket QBA med nya datorn (mammas tidiga julklapp, love you !) och myser i Acnetröja, lacktights från Gina och svarta "skinn"-skor från Skopunkten. Vi matchar, datorn och jag. Synd bara att min iPOD är i silver, men that's life.

Big bro' var här i helgen och hälsade på. Gick på stan hela lördagen, jag hittade ingenting och Emil fyndade ett par tjejjeans med hängslen från Lee. Men är dom snygga så är dom. Jag ska dra mig ner på stan idag, är ledig så nu kanske jag kan hitta ngt. Måste dessutom ha nya hörlurar för jag har sprängt dom senaste.


Sedan blir det fika med Louise och Sofia och efter det ska jag hem till Kim och snika på hans internet så jag kan tanka hem det senaste. Nackdelen med QBA är att dom stängt alla sådana portar men jag kan förbereda nerladdningarna iaf.


Ska uppdatera snart igen med bilder från helgens personalfest. HA DET !


RSS 2.0