Gårdagens

Ja ni, i slutet av förra veckan damp det ner ett brev från H&M ivår brevlåda. Det slet jag självklart upp eftersom jag trodde att det var dags för belöning för all shopping jag (och lite mamma) gjort. Givetvis var det presentcheckar. H&M har ju ett system att för varje 2000:- du shoppar för, får du en check på 50 kr hem i brevlådan. I slutet av året samlar dom ihop alla poäng och då får man en såkallad guldbonus. Har du handlat för 5000:- får du 100:-, handlat för 7500:- får du 200, handlat för 10,000:- får du 500 och för 15,000 spenderade kronor får du 1000:-.

Jag fick ju då min check, dels för att jag hade passerat en 2000kronorsgärns men också guldbonus. Tror ni inte att jag bommar 10,000 med 250 spänn ! Så istället för 550, fick jag 250 ! Attans, jag måste skärpa mig. När min bror frågade varför jag blev irriterad så kollade han på mig. Det är inte att du bommar med 250 kronor som du ska vara upprörd över. Det är att du spenderat nästan tio tusen på H&M !

För slantarna köpte jag i alla fall detta.

Gårdagens
- Hallonfärgad klänning i 60-talsstuk, 198:-
- Nyckelring med silverhjärta som gjordes om till halsband, 29,0:-
- Örhängen, ett par i guld, ett par i svart, 49,50:-

Romantisk biker

image36

Älskar verkligen hennes mix, det ljusa, fina,oskuldsfulla och romantiska till det svarta, mörka, hårda och rockiga. Långa handskar är typ det snyggaste som finns. Riktigt läckert. Har bloggat om det förut att jag tycker det är läckert, och jag fortsätter att tycka det... dom röda läpparna är pricken över i:t. Bilden i sitt orginal finner ni hos the Sartorialist.

Precious

Åh, var och hämtade lill puppy idag hos veterinärer. Han fick sin lilla knöl bortopererad och kommer få ett litet veck i örat. Vi kommer snart få reda på om den var farlig eller inte. Se så fin han är i sitt röda bandage. Baby ! Ingenting får hända dig ju...

 



 


Dagens

Var trött och deprimerad i morse och orkade inte ta någon bild. Inte nu heller. Men på kroppen satt ett par blåa stuprör, Cheap Monday, vitt linne, H&M, grå hood, WESC och rosa gympaskor, Reebook. That's my day !


Stan och kalas

Ja idag fyller min mamma år. GRATTIS MAMMI :D hela 53 bast nu liksom. Gammal som gata ! Haha, nej, älskar dig mamma, mest av allt, mer än livet själv ! Går inte att beskriva i ord. Du är alltid där, ställer upp till 100%, helt enkelt bäst. Och även om jag ibland bara vill strypa dig för att du tjatar så är det för mitt eget bästa, jag vet. No offense.

Mammi

Detta är mammas present från hennes gubbe, Steffe Stor. Jag tycker den är ful som stryk, men cool som fan ! Så länge hon är glad så är jag glad. Tänkte på Spiderman när jag såg den.

spiderstolen

Och lilla Gus, a.k.a. Puppylove har gått och skadat sig. Eller han har en vårta i/på örat som han ska operera bort imorgon men han orkade inte riktigt vänta så han kliade bort halva själv. Inte helt okej ! Blir rädd, du får inte dö !

Gussi skadad

Blir i alla fall ut och äta med mamma, brorsan med flickvän Bodil ikväll. Började dagen med tårta, sedan ut och äta och avsluta med efterrätt hemma. Nice, mycket nice !


Dagens

070227
- Svart klänning med fickor, Indiska
- Blommig jacka/hood, Monki
- Svarta tights, H&M
- Vita knästrumpor, H&M
- Svarta stövlar, H&M
- Svarta stora hårspännen, H&M
- Svart armband, secondhand
Till: svart Canada Goose, vit pashminasjal, grå mössa Monki, brun clutch secondhand

Dagens inlägg kommer lite sent men blogg.se fucka sig imorse och efter skolan sov jag och kollade på Heroes. Tråkigt bra program !

Lovely day

Nu är allt bra igen. Älskar dig Sofia :D du är bäst !

My life sucks !

Det här håller inte, okej ?! Fan fan fan, jag ville verkligen !

Dagens

070226
- Grå tröja med röd knapp, sytt själv
- Vit v-ringad t-shirt, Gina Tricot
- Blåa stuprör, Cheap Monday
- Vita tennisskor, H&M
Till: svart Canada Goose, vit pashminasjal, brun mössa med skärm H&M ( brorsans ), brun Roxannekopia Friis Company

FUCK

FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK

Dagens

070225
- Vit hood med tryck, Lee
- Grötn linne, H&M
- Blåa stuprör, Cheap Monday
- Vita skor med blåa detaljer, Nike Air
Till: buteljgrön skinnjacka Saints and Mortals, grå mössa Monki, brun Roxannekopia Friis company

Dagens

070224
- Vit t-shirt med v-ringning, Gina Tricot
- Svart jacka i sidenimitation, Monki
- Svart sidenband i midjan, Olssons tyger
- Blåa stuprör, Cheap monday
- Vita tennisskor, H&M
Till: svart Canada Goose, vit pashminasjal, grå mössa Monki, brun Roxanne-kopia Friis company

Anna, nedanför här kan du skriva kommentar, puckoliten :b tryck på kommentar

Saturday night live

Yesbox, planerna för dagen är en del. Och de flesta ska utföras. Hoppas jag.

  • Åka till universitetet och plugga.
  • Testa vilka av Linneas chokladbollar som är godast
  • Fira mormor/mamma
  • Baka inför plugg imorgon
  • Fixa med takbox och dylikt
  • Serva bilen
  • Planera mat inför Sälen
  • Valla brädet
  • Leta reda på alla brädtillbehör
  • Tvätta det som behövs.
  • Längta längta längta till på torsdag !
  • Se på Melodifestivalen för första gången i år.

Eargazm: I'm from Barcelona - We're from Barcelona


Dag på stan

Ja ni efter en tid i skolan med fysikrepetion inför tenta på måndag begav jag mig ner på stan. Tog det lugnt idag, shoppade bara ett par vita tennisskor från H&M för endast 98 riksdaler. Mina Esprit är lite slitna och jag älskar den här modellen så det blev ett par till ! Men nu ska jag ge mig. Men när jag kom hem förut låg det en H&M-check för all min bonus under året och väntade. Bommade 500:- bonusen med 250 spänn. Jag hade "bara" handlat för 9750 kr på ett år. Attans ! Men nu kan jag köpa mig något utan att det kostar mig något ! Jag har dessutom 20% på valfritt dam- och herrplagg. Kanske blir en ny hood. Låter bra det.

Well, tillbaka till dagen. Gick på stan med Teres och kollade efter en schysst hood åt henne. Hallå, concrete gillar tjejer har jag hört, inte ! Hade TRE st tröjor, resten var killsaker. Bra där. Åtmat, tråkigt gott. Sedan träffade jag Carola och gick givetvis upp till Waynes i mitt i city och fikade med massa folk. Där slösade vi bort ett par timmar eller tre. Hann med en snabbis med Carolina in på Annas vintage, fan vad jag gillar det stället och tjejen som har det ! Fett trevlig ! Sedan köpte jag godis åt Teres, skulle ta bussen två hållplatser hem och sprang på Doris.

Doris är en gammal polare till mig, känt sen kanske sjuan. Asmysig brud som just nu väntar barn och beräknat datum är imorgon ! OMG vad stor hon var. Jag vill bara klappa hennes mage jämt. Bara så fint. Så nu kommer det en liten Teo William eller Nicole Adelle snart. Åh vad fiiint !

Tror att mina grannar ligger uppe och gökar. Vad är det här för sexfixerat kvarter ?! En granne som ligger och snabbspolar igenom en sisådär 8 porrfilmer på en och halv timme utan att dra för gardinerna och ett par ovanpå som har luggit i bra länge nu alltså, du dunk du dunk du dunk ... Inte helt okej !

Love ya biatches !

Eargazm: Veronica Maggio - Kan inte säga nej

Dagens

070223
- Vit tunika med rött mönster, SVEA
- Svart långt linne, Monki
- Svarta stuprör, Cheap Monday
- Svarta tennisskor, Keds
- Svart armband, Second hand
Till: Buteljgrön skinnjacka Saints and mortals, svart munktröja H&M, vit pashminasjal, grå mössa Monki, brun Rozanne-kopia Friis company

Vårkläder

Nej jag vill inte att våren ska komma än. Ja jag är väl en av dom få som gillar vinter och snö. Nej jag tycker inte illa om sommaren. Ja jag älskar att åka bräda och hänga i fjällen. Sälen blir !

Men för er som börjar tröttna på långkalsonger, som jag dock vägrar att ha även om mina köldeksem skulle behöva det, och vill börja titta på vårkläder så strömmar det in. Denna klänning (1) ser ni mig när solen tittar fram om jag får som jag vill.I mina drömmar där mina ledband sitter kvar och ihop ser ni mig i dessa heels (2) . Sedan en casual lite kyligare vårkväll ser ni mig på en uteservering i dessa sköna byxor (3) . Hoppas jag !

 1.  2.  3.
Allt från www.asos.com

One tree fucking hill

Jag säger bara herregud, HERREGUD ! Hur i helvete ska jag kunna vänta en hel jävla vecka på nästa avsnitt. Nej, så här funkar det inte, det är inte helt okej ! Jag dör jag dör jag dör. Alltså, ni som följer det, se avsnitt 15 säsong fyra och dö. Och för er andra, SE OTH ! Helt ärligt, nej det här händer inte ! Jag vet, jag måste skaffa mig ett liv. Men egentligen varför, när deras är så mycket roligare :b ?

Nej, denna dagen är inte helt okej. Hade fysik hela förmiddagen och matte hela eftermiddagen. Lägg ens fysik och matte på en heldag och lägg en matte som sista lektion. Ser det ut som jag kan koncentrera mig ? Nej.

Har fysik tenta på måndag också, och det kommer gå SÅ bra. Inte. Men men, orka bry när tv finns ? Nej nu blir det till att styra tvätten, se på Lost och Jericho, båda nya avsnitt. Sedan Terrores.

Eargazm: The Hellacopters - Rainy day revisated

Dagens

070222
- Lila klänning, H&M
- Svart, stickad väst, H&M
- Svarta stuprör, Cheap Monday
- Svarta tennisskor, Keds
- Svart finstickad kofta, H&M
Till: svartt Canada Goose, vit pashminasjal, grå mössa Monki, brun Roxannekopia Friis company

Sad songs for dirty lovers

Bra avsnitt av One tree hill, riktigt bra. Kommer nytt nu ikväll så imorgon bitti blir det till att ladda ner. + nytt Jericho och Lost. Jag kommer inte ha tråkigt imorgon iallafall :D

Dessutom, vilka var de 23 besökarna på min blogg igår, känns lite sjukt. Massa många ju. Haha ! Jag ska bli störst bäst och vackrast.

Sälen verkar ju gå åt helvete ! Gå ens och pajja en nyopererad käke eller hoppa av i sista stund. Inte helt okej ! Någon som vill med till Sälen nästa helg ?

Feta bilen dessutom, parkerad på gatan utanför mitt hus. En fet jävla HUMMER. Har alltid sagt att den dagen jag blir rik, riktigt rik, så ska jag köpa en fet röd HUMMER. Nice !

Såld är jag också på Veronica Maggio, har typ ratat henne eftersom hon blev så inne och hyllad men OMG; jag hade missat något. Jag och Terrores digga fett i bilen till Nöjd? Tråkigt cleant.

Ska sova nu och gå till skolan hela långa dagen imorgon. Inte helt okej men vad gör man ?

High five ! ... don't keep me hanging


Dagens

070221
- Vit klänning med påsydd spetskant, Gina Tricot
- Vitt linne, H&M
- Svart finstickad kofta, H&M
- Blåa stuprör, Cheap Monday
- Vita tennisskor, Esprit
- Grått smalt skärp i midjan, Myrorna
- Stora silverhårspännen, H&M
- Silverbrosch, Annas vintage
Till: Svart Canada Goose, vit pashminasjal, grå mössa Monki, brun Roxannnekopia Friis company

Utpumpad...

... är jag efter ett spinningpass och avslutande workout i gymmet. Men skönt var det. Har laddat ner det senaste Heroes och ska lägga mig med Gussi och mysa och titta på det. Jag erkänner, jag är helt såld på det. OMG ! så bra bara. Rekommenderas för alla, och ni med Canal + kan titta på det med svensk text. Nice !

Skolan idag också, lyckades ju missa bussarna men kom till slut med en. Hade fysik till kvart i tolv, en och halv timmes lunch, som egentligen är alldeles för lång tid för jag äter på typ, ehh, fem minuter kanske ? Kom till biologin vid kvart över ett men läraren kom aldrig. Efter tjugo minuter ringde vill till henne och fråga vart hon var. Vadå, vart ska jag vara någonstans ? Ehh på lektion och göra ditt jobb ? Kom efter tio minuter, oförberedd och hade föreläsning i typ 35 minuter. Känns som jag kunde gått hem vid tolvtiden där alltså.

Blir Desperata husfruar sen också, och absolut ett fyratimmarssamtal med Hägg om att hon inte lärt sig hur man ringer upp. Ja du trycker nr och sen på grön knapp. Bra, då vet du.

Men shit happens.

Universum vill något annat

Ärligt talat. Jag tror inte universum vill att jag ska komma till skolan idag. Först så missar jag 8.00-bussen. Okej, fine, jag tar 8.20-bussen istället. Jag blir bara tio minuter sen och nu ska jag komma ihåg att ta med mig matlådan. Tror du inte bussfan åker förbi mig igen, precis när jag går ut från huset. Så nu sitter jag här och väntar på 8.40-bussen istället. Inte helt okej alltså. Tro mig, hade det inte snöat och varit jobbigt att stå ute och vänta hade jag bosatt mig där. Missar jag en buss till, då åker jag inte till skolan. Så är det bara.

Eargazm: Dashboard confessionals - Hands down


Dagens

070220
- Krämvit stickad klänning, Cubus
- Vitt linne, H&M
- Blåa stuprör Cheap Monday
- Vita tennisskor, Esprit
- Halsband och armband, H&M
Till: Buteljgrön skinnjacka, Saints and Mortals, Svart huvtröja, H&M, brun Mulberry Roxanne-kopia, Friis company, vit pashminasjal, grå mössa, Monki.

AAAAARGH!

Fan, det stämmer inte riktigt för mig idag.
- Brorsans hund pissa i min säng. Brorsan tyckte jag skulle ta det som en komplimang, det betyder att han trivs och är där mycket. Jag tycker Äckelhund !
- Här har jag gått typ den senaste månaden och sagt att jag ska raka av mig håret. Så går Britney och gör det. Jag vill inte verka som någon jävla wannabe som går drar en ripoff !

INTE HELT OKEJ ! Okej...

Eargazm: Veroncia Maggio - Nöjd


Doutzen Kroes

Doutzen
                            No words necessary

Shopoholic

Jag vet men jag kan inte hjälpa det. Bara måste ha, måste ha, måste ha.

image37
500:- Rena kapet tycker jag. Spring till Monki för er som kan.

image38

Dålig bild jag vet, men tänk er med att par blåjeans och ett par ljusa tennis skor. That's my kind of style.

Dagens

Igår var det inget värt att visa, ett monster måste gömmas.
Ny måndag, ny person, ny outfit

070219

- Vit t-shirt, Gina Tricot
- Svart, stickad väst, H&M Divided
- Svarta stuprör, Cheap Monday
- Grå killkofta med tryck på ryggen, WESC
- Svarta tennisskor, Keds
Till: Buteljgrön skinnjacka, Saints and mortals, väska "clutch", secondhand, lila sjal, Pashmina

Katastrof

Helgen, eller snarare lördagen, var en katastrof. Alkohol förvrider en. Det där var inte jag.

Mammi

Min mamma kan i alla fall förgylla stunden och få en att glömma söndagsångesten.

Helnice

Hitta en sida hos Carolina www.carolinamagnusson.blogg.se som var asskön. En finsk sida där fotografen gått runt och fotat människor på stan som hade skön stil. Hur mycket roligt som helst. Hitta några som jag föll för, förutom de som Carolina hade bilder på.

1234
567

1. Skön blanding med pumps och slitna jeans
2. Älskar shortsen och jackan, men inte skorna och väskan.
3. Beiga jackan älskar jag
4. Någon som ser bra ut i acnes superhöga
5. Casual, skötn laidback.
6. Sjävlsäkert och snyggt. + för metallväskan och leopardmönstret
7. Världens sötaste bebis och jag gillar inte ens barn

Denna sida får ni kika på, kommer absolut bli min inspirationskälla, www.hel-looks.com

Dagens

070217

- Svart linne/klänning, Monki
- Grått ribbat långt brottarlinne, J.Lindeberg
- Svart herrkofta, JC brorsans
- Svarta tights, H&M
- Gråa overknee, H&M
- Svarta stövlar, Din Sko
- Svarta stora hårspännen, H&M
- Svart armband, secondhand
Till: Buteljgrön skinnjacka, Saints and Mortals, grå mössa, Monki, clutch, second hand

PUPPYLOVE

Världens absolut finaste





Hur ska jag klara mig utan dig ?


Tråklördag

Bajsdag idag, this sucks ! Vaknade tidigt, är hungrig, har en grinig, omogen storebror. Men han vet inte vad jag kan göra. Haha. Bytte lösenord på mitt account på datorn. Så nu kan han inte använda den. Inte fan ska han få reda på vad det är heller. Jag vet, jag vet. Lite omogen men vadå ? Jag kastade en gosedjur format som en boll i huvudet på honom och han blir arg. Han hade ju redan kastat den på mig flera gånger. Moget ?! Nej, hallå du fyller 24 kanske ? Glöm att jag gör något för honom.

Anyway, ska plugga idag tänkte jag. Ner på staden en snabbis också. Ska köpa dom ljusgråa tightsen också. Ärligt talat så har jag ångrat mig lite med dom mörka. Men men kul att ha två att variera med. Blir ut ikväll också, med Teres. Blir till att häva i sig, haha ! Ses på dansgolvet biatches !

Lyckat lyckat lyckat

Trots sin tid på rehab håller Lindsy Lohan reda på vad som är snyggt och inte snyggt. Bara älskar hennes skinnjacka. It's gorgeous ! Gillar att hon alltid har på sig sina "medaljer" från AA, hoppas hon sköter sig nu. Hon verkar ha lagt på sig lite också, good girlie.

image53

Någon som också lagt på sig lite är Nicole Richie och även hon hinner med att klä sig snyggt mellan rattfyllor och inspelning av Simple Life. Den som ändå kunde gå i sådana klackar.

image54

Bilder: www.perezhilton.com därför kommentarerna, bortse från dom.

Dagens

image56

- Svart wrap-klänning, Kappahl
- Svart linne/klänning, Monki
- Gråmetallictights, Monki
- Brosch, Annas vintage
- Svarta stövlar, Din sko
 Till: Grön armyjacka, brorsans secondhand, svart munktröja, HM, grå mössa, Monki, väska, Annas vintage

Kass kvalité på bilden, jag vet.


Dagens skörd

Var nere på stan idag, måste sluta shoppa nu ! Men som Carola säger, vad ska man annars ha pengar till ? Fyndade en hel del. Riktigt bra saker. Satt på bussen till skolan imorse och läste i Metro om Whyreds visning på Modeveckan igår där dom visade ett par ljusgråa metallictights. Sjävlklart blev jag kär men Whyred är svårt att få tag i när man bor Karlstad och jag visste att det fanns ett par glansigt svarta på Monki. Så dit bar det iväg och vad fanns inte om inte ljusgrått och grått om inte ett par metallictights ! Snacka om tur. Blev dom mörkgrå för dom glänste ännu mer :D Kanske blir ett pr ljusa också, mitt ha-begär är inte mättat.  Köpte en till oversize t-shirt från Gina Tricot men jag tänkte sy på en spetskant i nederkant så det blir lite roligare.

Tightsen på bild
image58

Karlstad har ju fått en guldgruva i nyöppnade Annas vintagestore, Västra torggatan, innergården vid Peak Performance. En riktig pärla. Fyndade en urgullig brosch och en väääääldigt fin väska. Lite Hermes Birkin/ Mulberrys Bayswater. Perfekt ! 40:-för broschen och 470:- för väskan. Mycket annat fint också, allt är handplockat från USA och UK. Gå dit !

image59

image60

Jag bara älskar secondhand. Imorgon blir det att bege sig till Lilla ego, för där finns en grårutig Minimarket-jacka som det bara står mitt namn på. Just so you know.

Dagens

image61

- Röd klänning med vita prickar och puffärm, HM Divided
- Svarta tights, HM Divided
- Svart finstickad kofta, HM Dam
- Vita knästrumpor, HM
- Svarta skor, Din Sko
- Stora hårspännen i silver, HM
- Halsband i silver, Second hand + mammas gamla
Till:  Grön armyjacka, brorsans secondhand, svart munktröja, HM, grå mössa, Monki, väska (Mulberry Roxanne look-a-like), Friis company

Nyheter från Topshop

Nu kommer våren tyvärr krypande, hoppas snön ligger kvar ett tag till ändå. Vill kunna åka mer på nya brädan ju. Men tillbaka till våren, dags för nya gardeoben. Topshop hade fått in en hel del nytt och fint, speciellt många klänningar men inga som jag visar. Plockade ihop denna outfit för en casual utekväll med öl och biljard. Över har man korta skinnjackan eller kavajen med trekvartsärm om värmen tillåter.

   

Snygg att ha till ett par höga Loboutins för er med fötter/ledband som klarar höga klackar.

Dagens

image65

Dålig bild, måste hitta ngt bra sätt att ta bilder själv. Blir alltid mongo med självutlösare.

- Randig tee med knappar och kort ärm, HM Dam
- Svart klänning med sidenband i midjan, Gina Tricot
- Svarta stickade strumpbyxor, HM
- Vita stickade knästrumpor, HM
- Ljusbruna stövlar, Weekday GBG vintage
Till:  Grön armyjacka, brorsans secondhand, svart munktröja, HM, grå mössa, Monki, väska "clutch", secondhand

Skänker skådespelerskan Johanna Sällström och hennes nära och kära en tanke. Alltid lika tragiskt när en ung människa förlorar livet. En känsla av orättvisa som inte kan beskrivas. Tro mig.

Garderoben

Min mamma tjatar alltid på mig att jag har en himlans massa kläder. Det tycker dock inte jag, varje gång jag ska ut är det samma gamla tjatiga trasor. Oftast i alla fall. Är ju lite skadad också som jag beskrivit tidigare med mina små tvångstankar om hur ofta man kan ha kläder. Anyway, nog om det. Fick idén att jag skulle dokumentera min garderob. Så här kommer lite bilder.

   
   

Först har vi klädhängaren med godsakerna, finast att hänga framme alltså och så oftast dagens outfit. Sedan följer min lilla walk-in-closet, som jag älskar. Efter det min byrå, i alla fall dom städade lådorna.

Här nedan är bilder på mina klänningar, dom som var rena och fina.

image72

Oversize:
- Svartochvitrandig t-shirt, Gina Tricot
- Armygrön t-shirt, Gina Tricot
- Lila t-shirtklänning, HM Divided
- Rosa t-shirt med mönster, HM Divided

image73

Färgglada:
- Röd med vita prickar och puffärm, HM Divided
- Blå stickad med knappar bak, HM Divided
- Turkos med fickor fram, Indiska

image74

Gråskalan:
- Svart långt linne/klänning, Monki
- Grå stickad klänning med knappar, La Boom (pinsamt, men sant !)
- Grå klänning med veck, Ellos
- Vit lång linneskjorta med skärp över höften, HM Dam
-Guldklänning, stickad, med knyt över höften, Lindex

image75

Svarta:
- Stickad klänning med knappar bak, HM Divided
- Stor klänning med djup uringning och fickor, Monki
- Kort klänning med djup vringning både bak och fram, HM Divided
- A-linjeformad klänning med fickor, Indiska
- Vid klänning med smala axelband och sidenband i midjan, Gina Tricot

Jag inser det själv nu, att jag har en hel del klänningar. Ska arbeta mig igenom dom nu, haha ! Något nu undrar över så fråga på. Smell ya later !

Lista lista lista

Dagens göror är en del

  • Städa i garderoben
  • Städa mitt rum
  • Göra klart tidsskriftsamlare
  • Plugga lite matte, fysik mm
  • Spinning med Carola
  • Mysa med Gus
  • Se på Running with scissors
  • Sy överkast
  • Köpa silversprayfärg
  • Spraya 2handskärp
  • Se på Top Model - stör du så dör du - Shit vad jag har väntat !

Där ser ni, hur mkt som helst. Och här sitter jag och bloggar. Ingen ordning alls. Men yeah yeah. Dessutom kanske ni märker att inga som helst alla hjärtans planer. Nope, hatar den dagen. Är helt obviously bara ett påhitt för att storföretag ska tjäna pengar. Kalla mi kommunist men dagen suger. Massa människor som blir deppiga för att dom inte har någon, masa bråk par emellan för fel present/bortglömd present etc. Nej tacka vet jag spontana överraskningar. Bjud på middag en tråkig grå vardagkväll, eller spa en slapp söndag. Då snackar vi uppskattning. Det enda jag ska göra idag är att ge mamma något. Kanske måla en tavla. Har ju en på G.

Så här firade jag min alla hjärtans.

image76
 

Eargazm: Gorillaz - Kids with Guns
Se ya out there bejbi !

Secondhandfynd

OMG ! Hade helt glömt bort. Shit, igår blev min lycka sann. Vilken tillfredsställelse. Det här är det bästa med att bo granne med en av stans bästa secondhandaffärer som dessutom ägs av en kompis till morsan OCH säljer kläder du lämnar in. Jag knallar ju förbi nästan varje dag när jag ska och träna eller in till staden och denna skönhet såg jag stå alldeles ensam i fönstret med mitt namn skrivet på den. När jag gick förbi förut såg jag också en svart Chanelväska, storlek mindre med guldkedja som axelrem. Hmm, värt att gå in och undersöka ifall den är fake eller inte.

image77

Medföljde gjorde också en liten börs och en fickspegel som tyvärr var trasig, men väskan blev min för 245:-

image78


Pundarnamn

Hittade den här länken hos www.nogg.se/jennyasplund, tack nenny !, och tydligen är numera mitt namn, eller rättare sagt pundarnamn, Lata Boven. Haha jag är nöjd ! Jag och brorsan, som blev Skeva fjortisen, ska göra staden osäker...

Prova du med så ses vi i knarkarlyan nästa helg.

http://pnv1.tranceport.be/index.php

Dagens

image79

-  Blå stickad klänning, HM
- Svart finstickad kofta, HM
- Svarta stickade strumbyxor, HM
- Zebramönstrade knästrumpor, HM
- Svarta stövlar, Din Sko
- Svarta stora hårspännen, HM
Till: svart Canada Goose, vit väska, second hand, grå mössa, Monki

Jag gillar HM iallafall, det är ju en sak som är sant. Ska försöka lägga ut bilder nu, för er få som läser om ni tycker det är kul. Är dessutom ledig imorgon och tänkte att jag skulle städa upp lite i garderoben och ta lite kort så får ni se.


Me, myself and I

Vad heter du: Stina

Var bor du: Sundsta, Karlstad, Värmland, Sverige

Trivs du där: Absolut, alldeles nyinflyttad

Brukar du läsa horoskop: Väldigt sällan och bara i Elle

Har du körkort: Jepp sen ett år tillbaka

Favoritdjur: HUND

Festar du mycket: Något annat är inte aktuellt

Sprit, cider, vin eller öl: Öl, cider och TEQUILA

Brukar du bli för full: From time to time

Antal kuddar i sängen: Fyra stycken, alltså två för lite

Äger du ett busskort: Jepp halvårskort inom Karlstad kommun

Vad åt du till frukost: Lättfil med fullkornshjärtan

Har du haft sex idag: Nej.

Nästa mål i ditt liv: Klara basåret.

Hur svarar du i mobilen: Ja det är Stina.

Antal timmar sömn inatt: 7 timmar ungefär.

Sov du ensam: Ja, eller ibland med Gus.

Din hobby: Festa, sy, kläder, vänner.

Vad är det för veckodag?: Måndag.

Vad åt du senast: Frukost

Vem fick du sms av senast: Carola tror jag.

Vem ringde dig senast: Mamma

Godaste ölen du druckit: Efes i Turkiet och Corona
Vilka hårfärger har du haft: Alla, you name it, i've had it.

Vad såg du senast på TV: Oprah

Vad läser du för bok just nu: Vedergällningen av Mark Billingham

Längd: 177 cm på ena benet, 175 på andra

Skostorlek: 39

Hårfärg: Blont, eller något.

Är du kär i någon: Nope !

Vad gör du om ett år: Bor Oslo och lever livet.

Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja, i Oslo.

Dricker du: Ja.

Vilken parfym använder du: DKNY - Be delicious

Vilka skor använder du: Just nu älskar jag mina ljusbrun vintagestövlar.

Dagens klädsel: Se Dagens ovan


On the Sunday morning ...

...sidewalk wishing, Lord, that I was high.

Kris Kristofferson - Sunday morning coming down

Sitter på jobbet nu. Det är lugnt idag. Ska egentligen inte ha lunch förrän elva. Det är ett par pensionärer som gått bort och några som lagts in på sjukhuset. Så det är lugnare än vanligt. På ett sätt är det skönt i och för sig. Är så jävla trött idag och orkar egentligen inte flänga runt, speciellt inte när det är för snöigt för att cykla. Men det blir lite långtråkigt också. Finns ju inte så mycket mer att göra än att sitta framför datorn och inte ens där finns det ngt mer än typ internet och spindelharpan, som jag för övrigt suger på.

Mamma och dom är på IKEA idag. Hade asgärna velat följa med men jobbar ju som sagt, "ända" till två så. Frågade mamma och vi inte kunde ha åkt igår, lördag, men då hade jag ju omtentan och skulle inte vara klar med den förrän kanske halv tolv och hon ville vara framme vid typ elva-tiden så. Synd, jag älskar IKEA. Hade tänkt handla på mig lite mer. Jag brukar göra så att jag köper för kanske en 150-200 kr varje gång jag är där och då är det typ saker jag kommer behöva sen. Den dagen jag gör min mamma lycklig och flyttar hemifrån. Det är bättre att lägga lite då och då, en hundring är ju inte alltför mycket, istället för att behöva köpa allt på en gång. Hade tänkt satsa på lite kastruller och grytor. Börjar få det mesta. I alla fall, det viktigaste av varje. Men fyra glas räcker ju inte, så när jag har allt, ska köpa några fler tex. Så fortsätter det så. Dom skulle i alla fall handla med ett litet sängbord så jag har något att lägga nya Elle på när jag läst klart. Längtar tills 13:e, då kommer nästa nummer. Måste börja prenumera. Det här funkar ju inte.

Ska hem sen vid två, slappa, plugga och hänga med brorsan. Han har fått mig såld på ytterligare ett progrma, Jericho, det är faktiskt riktigt bra. Åtminstone det lilla jag sett. Så nu när jag svalt alla Heroes-avsnitt så har jag ju något att titta på.

Såg Factorygirl igår, filmen om Andy Warhols musa Edie Sedgwick. Den var bra faktiskt. Tragisk historia och riktigt het sexscen mellan Sienna Miller och Hayden Christensen. Ryktena säger att den är äkta. Mycket möjligt kan jag tycka, annars är det ett under att dom inte skulle råka ha sex på riktigt. Dom är väldigt nakna och väldigt "nära" varann. Om ni förstår vad jag menar. Värd att se i alla fall, var lite svår att hitta  bara för att ladda ner. Fick googla Factorygirl+torrent och då hittade jag den. Kolla språk bara, höll på att få en dubbad tysk version. inte bra.

Ska väl ta mig samman nu, äta min Risifrutti till lunch och jobba lite till. Bara halva dagen kvar nu.

Smell ya later !

Vardagstjat

Igår, fredag,  var jag ledig. Hade tänkt sova länge, gå upp och plugga matte, lunchträna och sedan fika med Caroline. Men som vanligt med mig och mina planer blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig.

Vaknade tidigt av att brorsan skulle ta morgonprommis med Puppylove. Hade tankat ner resten av avsnitten av Heroes. Tråkigt bra program, helt ärligt, jag är totalt såld. Har strecksett det nu. Började ju gårdagen med att se typ avsnitt 4-8. Orkade aldrig gå och träna, jag vet, jag är lat. Bättring nästa vecka, jag lovar. Carola och jag ska vara duktiga. Slappade i sängen med Gus till kl. var en typ kvart över ett. Släpa mig upp till duschen, sminkade mig, klädde på mig, gick förbi SATS och hämta upp Caroline. Jag fattar inte hur människan inte kan vara klar i tid ?! Det tar fan inte en timme att duscha...

Vi skulle iaf luncha, och bestämde oss efter många om och men för Waynes i mitticity. Bra span, snygg barista och fikavänligt. Satt där ett par timmar och bestämde oss för att dra till London nästa vecka och hälsa på Julia. Jag gillar spontanitet.

Kom hem, åt pistagenötter och läste Klick. Måste säga att jag tycker då inte att Sofie Fahrman är en fröjd för ögat. Är något som inte riktigt stämmer. Dessutom, kort kjol ? Det blir nog inte min grej. Brorsan skulle köra mamma till K-hamn på fest så jag och Stefan skulle styra mat till oss själva. Ja, och som vanligt blev det en Milan och en Ortolago från Vedugnen. Jag gillar Steffes sätt att tänka :b

Tidig kväll var det tänkt men nu hade jag ju avsnitt 9-14 av se klart på och lite matte att plugga. Ingen matte blev det men till avsnitt 13 hann jag med.

Upp tidigt imorse, drog mattetentan på ett par timmar. Tror jag lyckades skrapa ihop de 12 poängen iaf. Så då var MatteD avklarad, bara E kvar.

Nu blir det att sticka till affären, köpa paprika, styra en pastapestoskinksallad och en massa godis och så givetvis avsnitt 14 ! Åh !

Suck me !

Garderoben

Varje fashionista (hatar iofs det ordet) borde ha en bra basgarderob, så jag hittade den här listan. Nu kommer det kritiska ögonblicket, håller man måttet ?

Kläder:
2 par jeans
1 kashmirtröja (kofta och en 50% tröja)
1 par svarta finbyxor
1 par shorts
1 vit bomullsskjorta
1 kavaj
1 svart kofta

1 kofta i annan färg
1 jeanskjol
2 svarta toppar
2 vita toppar
2 svarta linnen
3 vita linnen

1 trenchcoat
1 vinterkappa
1 svart klänning


Skor:
1 par partysandaletter
1 par svarta och/eller chokladbruna boots
1 par ballerinaskor
1 par svarta partyskor

1 par söta gummistövlar
2 par gympadojor


 

Accessoarer:
1 mellanstor vardagsväska
1 par mörka solglasögon
1 par skinnhandskar
1 pashminasjal
1 weekendbag
1 partyhandväska
1 kuvertväska

Det som är genomstrucket är vad jag har.

Resultatet är bättre än jag trodde faktiskt, trodde jag hade mest modeflugor för sådan är jag. Jag vet inte vad jag pysslar med heller, för s fort jag köper något nytt så är det som om det är det enda jag har och när jag försöker tänka på något att ha på mig så ser jag bara det. Skumt. lite skadad är jag ju också iofs. Jag kan absolut inte ha samma plagg två dagar irad om det inte typ är kris och allt annat brunnit upp. Skulle aldrig falla mig in att ha samma plagg på krogen två gånger inom loppet av en månad, helst två. Dessutom är svarta klänningar n¨got jag har i par tionde minut. Jag måste bättra mig.

Lägger upp lite bilder sen på min garderob och så. Ska bara tvätta en massa först...

Vill ha !

Oh my GOD ! Den vill jag ha, www.asos.com

image80

London med Caroline över Jullans födelsedag blir, wiiie !

Två små charmtroll

Gosegrisen Gus är kelsugen

image81

Anna ska styra ragg på krogen

image82

Festforfashion

Hittat en hel del söta saker på ellos.se som platsar bra på festen.

image83image84image85image86

Matcha med ett par snortighta tunna stuprör, helst svarta, men mörkt mörkt blåa funkar också. Älskar  långhandskar, har varit såld på det sen ett par år tillbaka när Sarah Jessica Parker hade det i Sex and the City. Kan sexa till nästan vilken utstyrsel som helst. Tycker ballerinas är bra, speciellt på krogen när man fått i sig ett glas för mycket eller två och har min historia med avslitna ledband. Att halta har aldrig varit sexigt, hellre står jag stadigt på jorden. Även om jag älskar mina svarta ankelboots med kilklack från Vagabond, men så kul är det inte att vakna upp en söndagmorgon med svullen fot och trasiga skor.

Shoppade världens gulligaste halsband på myrorna igår också. To die for. Satte ägaren till min favoritsecondhand, som ligger ett par tjugo meter från min dörr, att leta efter en gammal nyckel med antikt utseende. Kommer bli så snygg i lång kedja med smalt silverskärp i midjan.

Gina Tricot, som jag annars inte är så förtjust i, har fått en hel del som är värt att köpa. Bland annat en supersnygg alinjeformad oversize t-shirt, jag köpte två stycken, en grön och en svartochvitrandig, utan att blinka. Funderar på att investera i en vit och trycka något på. Modellen liknar den gråa t-shirten ovan. Ha till tights eller stuprör. Imorgon ska jag ha min gröna med vit skjorta under och vintagestövlar. Jag säger bara NICE va', nice.

GALET

  • Ringa SkiStar. varför är allt avbokat ?
  • Gå till Nära Nytt, hade hon någon antik nyckel ?
  • Plugga matte. omtenta på lördag
  • Städa rummet, måste få ordning
  • Sy överkast, måste styras nu
  • Ladda ner Dirt, ser det ut som om jag har tv400 ?
  • Ung Vänster Karlstad klubbmöte, förtjänar ett besök
  • Skaffa mig ett liv

Eargazm: Sparrow House - When I am gone
Over for it started

Eyecandy

Ja detta skulle göra mig redo för våren.

   

Jacka - HM
Väska - Mulberry Bayswater
Örhängen - CC Chanel

2 cool 4 school

Ja tillbaka i skolan nu i alla fall. Eller tillbaka och tillbaka. Snarare är det så att brorsan som sagt är tillbaka och går numera i min klass. Min classmate. Verkar bli bra ändå.

Helgen blev bra. UKM rockade och jag tror på min målsättning till nästa år, 150 deltagare. Nu är det bara och vänta och se vilka som gått vidare. Det fanns många bra i år. Men det vore kul att gå vidare, men men. Man måste ju låta barnen få chansen också, har ju varit iväg en tre gånger så. Eller det kanske bara är två ? Hmm, det vore kul.

Var ute i lördags också. Jag Madde och Rutan begav oss till Nöjes efter några vändor med Singstar och Guitarheroe. Måste säga att gitarr aldrig har eller kommer vara min grejj. Gud, jag suger verkligen. På Nöjes var det bra, jävligt bra. Dock blev det som vanligt lite mkt alkohol. Så dålig som jag var igår, söndag, har jag inte varit på länge. Och så full tyckte inte jag att jag var, men det tycker man aldrig iofs. Nej kom inte upp ur sängen för en vid kanske 18-19 på kvällen och då hade jag sovit hela dagen typ. Det gjorde ju inte något bra för nattsömnen, somnade vid kanske halv sex imorse så ikväll blir det en tidig kväll. Tur är jag ledig imorn, det ska bli skönt att få sova lite. Fast jag måste upp till skolan på dagen, måste plugga matte inför tentan på lördag. Får inget gjort om jag sitter hemma.

Sälen är bokat också, GALET roligt !. Nu fattas det bara en person också, om inte Caroline bestämmer sig någon gång. Blir trött på det här, haha ! Nej ni får se upp i backen 1 - 4 mars, då gör vi den osäker.

Bitch out !

RSS 2.0