Härliga bild

image351
Mischa busar med lilla Ziggy !

Latex

Håller med Carolina, den här tjejen kan klä sig. Precis så här ska latextightsen användas. Nu blir jag riktigt sugen att ha mina egna. De måste tvättas bara, har blivit lite stora och jag måste erkänna att jag är literädd för att tvätta dom. Hur mycket färgar dom av sig liksom ?

image350
StockholmStreetstyle

Kvällens

image349
- Vitt långt linne, Diesel
- Svarta latextights, Gina Tricot
- Svarta pumps med liten kilklack, secondhand
- Armband, H&M
- Leopardmönstrad väska med vristband, Gina Tricot
Till: lång svart hood med luva Monki, Sol och Smirnoff ice

Blev det vita linnet...

Veckan

Yes, har ju faktiskt varit ledig två dagar, onsdag och torsdag och trots detta lite små kasst bloggande. Men det kom en sak på posten igår på 607 sidor som tog all min uppmärksamhet. Var så illa att den fick följa med till jobbet idag och att jag fick abstinens när jag fikade förut. Men nu är utläst Harry Potter and the deathly hallows.

Och ord kan inte beskriva hur det känns just nu. Det är slut. Jag vågade knappt börja läsa den med tanke på vad som händer sen. Men kanske kanske det fortsätter. Jag säger som DN, de sista sidorna öppnar upp för en fortsättning. Och konstigt vore det om det inte blev något, J.K. Rowling vill väl mjölka ur sin guldkalv in i det sista. Skulle jag också göra...

Skulle ut i onsdags men kön till sommarplaza var alldeles för lång. Men outfitbild och partybilder kommer imorn, när jag orkar välja bästa korten.

Imorn kväll blir det 20-årskalas/inflyttningsfest hos Emma. Ska bli skoj. Har dock inte bestämt mig angående klädvalet. Har fyndat två alternativ på rean, detta 1 gråa djupt rygguringat slappa linne/klänning från Monki  org.pris 150:- reapris 75:-, och detta 2 vita lite konstiga linne från Diesel som jag spanat in sen typ januari men org.pris 1200:- gjorde att jag vänta tills nu reapris 600:- känns riktigt billigt !

  2

Först hade jag tänkt ha det gråa bakochfram med ett vitt linne under till lacktightsen och chockrosa smycken. Men det vita skulle också vara snygg till lacktightsen med en massa guldsmycken. Fast ghettochic med guldsmycken körde jag på i onsdags... Hmm, får se hur jag känner imorn. Men jag måste säga, det lutar åt det vita. Vad tycker ni ?

Nu blir det sängen och de sista siderna av Gossip Girl 7 Ingen gör det bättre. Har ju faktiskt ett jobb att sköta imorgon. Suck !

Eargazm: Promoe - Longdistance runner

Dagens

image346
- Vit ribbad tee, Indiska
- Jeansshorts avklippta baggyjeans, Levi's
- Röda gummistövlar gamla, Viking
- Armband, Egypten, Kroatien, Turkiet, H&M, Lundsbergs skola
Till: svart liten väska garderobsfynd, blårandig regnjacka WESC


Sno stilen - Rachel Bilson

image344
- Jeans: ska vara lite slappa och raka och dessa finns hos Topshop.
- Topp: vitt är sommarens färg och detta loosa linne är också från Topshop.
- Armband: detta heta lilla nummer hittar du hos UrbanOutfitters.
- Skor: dessa läckra i sann åttiotalsanda är från UrbanOutfitters.
- Väska: ska fortfarande vara stor och Topshop bjuder på en hel del fina i läder.
- Jacka: jag gillar denna korta från Ellos och har faktiskt en liknande från H&M.
- Vatten: inte utan mitt Evian !

Jag gillar starkt denna enkla men ändå fräcka outfit. Den gula färger spexar till det och gör en ganska strikt outfit mycket roligare. Perfekt för en tripp på staden eller en kopp latte macchiato med vännerna. Jag kommer köra hårt på något liknande, fast med stuprör. Har fortfarande lite svårt för den väldigt raka, loosa men ändå inte baggystilen, iallafall på mig. Men jag sa det om stuprör också så det är väl en vanesak...

Bild på Rachel från posh24.se


Norge

Jag ska som sagt (eller ?) flytta till Oslo i slutet på sommaren för att jobba och tjäna storkovan så jag kan ut och se stora vida världen. Börjar kännas på riktigt nu. Mailar typ varje dag på en massa lägenheter och imorgon bär det av till själva staden för att gå på en visning av liten, mkt liten lägenhet.

Lägenheten är liten men lovande och ligger supercentralt, precis bredvid slottet. I denna lilla tvåa på 30 m2 ska jag, Louise och Teres tränga ihop oss. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum. Dessutom blir 7500 norska kronor billigare om man delar på tre...

Så så ligger det till. Ska slänga in en massa CV:s på alla ställen jag kan så får vi se vad som händer. Annars börjar jag med Manpower. Och tågresan var billig så det känns bra. Dessutom kommer nya Harry Potter imorn så då har jag något att läsa på tåget !

Ska presentera något nytt i bloggen idag dessutom. Sno stilen och allas våran kära Summer Roberts får äran att debutera...

Mini

Jag vet inte vad jag ska säga. Men det är något med denna bild som får mig att reagera. Om jag är positiv eller negativ till den kan jag inte bestämma mig för. Snygg bild men varför i helvete är hon naken ?!
image342

Randigt

image341
Bild från posh24.se

Klänningar ihopsydda av olika färger och till och med material är hett i sommar och Lindsays långa variant tycker jag faktiskt riktigt bra om. Har tipsat om en tidigare från Lindex men även Glitzy har en variant. Om inte annat så är de ju lätta att sy... Missa inte heller Acnes gråa linnen och klänningar i samma stil !

Hår

image340
Så önskar jag att min man kunde se ut, fast i samma tonskala som Miss Lohan. Men nej, mitt hår växer som ogräs till axlarna ungefär och där är det stopp. Får acceptera att min maxlängd inte är särskilt lång.

Och ja, allt hår på kroppen oavsett om det är på huvudet eller på benen så finns det en maxlängd. Annars skulle ju benhåren växa ner till backen och alla skulle gå runt med långt böljand hårsvall ner till rumpan.

Jag är inte en av de lyckligt lottade med långt. Kanske man skulle prova hårförläning, bara en bit nedanför axlarna, inte fjortis långt ?

Bild från am_lul

Dagens

image339
- Senapsgul tee med Minimarketknut, H&M
- Vitt linne under, H&M
- Jeansshorts avklippta baggyjeans, Levi's
- Vita tennisskor, H&M
- Armband, H&M
Till: liten svart väska garderobsfynd, svart finstickad kofta H&M

Todays plans

Skulle klippt gräset ute vid stugan tidigt imorse men så blev det inte. Linn ringde och hon har precis kommit hem från Norge över helgen och ville ta en fika. Så nu ska jag slänga mig in i duschen och styra upp mig själv. Bjuder på en dagens om det finns några batterier i kameran.

Annars så blir det lugnt idag, ska försöka hinna klippa gräset i eftermiddag men det måste städas också innan mamma och Steffe Stor kommer hem imorn. Skulle ju vara ledig hela helgen egentligen men så behövde dom någon som jobba söndag så jag fick dollartecken i ögonen och sa ja. Blev ännu bättre sen när jag kom på att jag ju är schemalagd och att detta är min lediga helgen vilket innebär att om jag måste jobba får jag kvalificerad övertid, alltså dubbeltbetalt. Så för min 6,5 timmar imorgon får jag betalt för 13 och då med all OB. Nice ! sa jag och dagen var gjord.

Fredagskvällen blev lugn, drog hem till Bulan och drack ett glas vin från en baginboxpåse som jag fann i kylen, antagligen kvar sedan påskfesten... Sedan drog jag vidare till en jobbarkompis, Susanna, som bjöd på husfest med en massa oväntade människor. Arenas skuparty med dresscode whiteparty a.k.a miss wet t-shirt lockade mig inte så mkt...

Men ha en bra dag, så hörs vi.

Eargazm: Gym class heroes - Cupid's Chokehold
http://www.youtube.com/watch?v=eiiU-Fky18s

Dagens

image338
- Svart tee med fickor, H&M Trend
- Vitt linne under, H&M
- Gråa stuprörsjeans, Cheap Monday
- Vita tennisskor, H&M
- Träarmband, H&M
Till: svart munktröja H&M, randig blå vindjacka WESC

Dagens - måndagkväll

image337
- Hallonrosa top med kroga och puffärm, H&M uppsydd klänning
- Svart skinnkjol, sytt själv
- Svarta leggings, H&M
- Zebramönstrade slipins, Din Sko
- Silverarmband, Annas vintage
Till: mönstrad satinjacka Monki, svart liten väska garderobsfynd

2 die 4

image336
Klänning: tycker jag om och denna fint mönstrade finns hos Topshop
Väska: är ett måste och vem har inte dreglat över Miu Mius Cofferbag ?
Skor: sommarens modell är gladiatorsandalen och Ellos har en fin budgetvariant.
Armband: är som sagt min grej och detta från kyssjohanna.se är fiiiiint !

Morgonens

Är ledig idag så jag låg och sov så länge jag kunde. Nu har jag precis ätit en dunderfrukost bestående av amerikanska pannkakor med nötkräm och sirap och till detta åt jag även kokt ägg med kaviar. Nu är jag riktigt mätt och ska se till att få rummet städat. Sedan ska jag rensa klskåpet och kanske ner på stan. Vi får se vad dagen har att bjuda på.

Ett collage ska publiceras och en bild från måndagens afterwork-outfit. Kanske får ni en dagens även för idag om jag tycker det är något som är värt att visa !

Eargazm: Rolling stones - Beast of burden

Dagens

image334
- Vit ribbad långärmad tee, Indiska
- Svart långt linne/klänning, Monki
- Svarta lacktights, Gina Tricot
- Sandaler med gröna detaljer, Miss 60
- Armband, armband och secondhand
Till: svart liten väska garderobsfynd, lång svart hood Monki

Sjukdom och äckliga jävla skitfåglar

Yes, vaknade imorse med pissont i hela kroppen och sådär ont långt bak i näsan, så att det svider en massa och är inte skönt ! Men sjukskriva sig, vad är det ? Så jag släppade mig iväg till jobbet och dagen blev riktigt trevlig trots två extra städ. Glass avnjöts, sjukhusglasserian är sjukt bra, grymt stora kulor. Är fortfarande mätt nu tre timmar senare.

Kom hem och tog en c-vitamin och skulle gå och lägga mig. Och så sitter det en massa JÄVLA ÄCKLIGA SKITFÅGLAR utanför min balkong och leker rövare. Och inte kan jag stänga dörren utan att dö av värmeslag. Dagen räddades dock av att ett nytt Kyle XY har kommit ut.

Kvällen tiibringas i sängen framför tv:n/datorn. Här ska slappas och kureras ! Have a nice day...

Eargazm: The Magic Numbers - Mornings eleven

Kvällens

Yes, trots jobb imorn bitti klockan 7.00 så blire utgång. Får ta det lugnt med alkoholen bara. Shoppat lite idag också, helt nyinkommet var dom toksnygga latex/lacktightsen på Gina Tricot så dom fick följa med hem och invigs ikväll. Emma tycker jag ser ut som en alien men det är coolt.

image332image333
- Vit klänning med påsydd spetskant, Gina Tricot
- Svarta latextights, Gina Tricot
- Svarta pumps med kilklack, Gengåvan
- Svart sidenband, tillhör en annan Ginaklänning
- Svart armband, gammalt
Till: svart lång hood med huva Monki, svart liten väska garderobsfynd

Dagens

image331
- Grå v-ringad lång tröja med ränder, H&M
- Svart tee, Gina Tricot
- Svarta tights, Gina Tricot
- Vita tennisskor, H&M
- Svart armband, gammalt
Till: lång svart hood md huva Monki, iPod nano i silver Apple

Säkert! - Allt som är ditt


Du går genom parken
det är inte ens natt än
och två som går bakom springer ifatt och tar
allt som är ditt

Du borde ha skrikigt
men det kommer inget ljud
dom behöver inte ens hålla för din mun
allt som var ditt

Åh, tänk om du hade gått en annan väg
eller inte vart så korkad och gått ute själv
du kanske hade fel kjol eller kanske gick för sakta
det måste va ditt fel
det måste va mitt fel

Vem skulle ha trott dig?
du fyllde i blanketten som inget
och sen så var det borta
allt som var ditt

alla sömnlösa nätter
allt rådlöst klamrande fast till allt som är konstant
och allt som en gång var ditt

Åh, tänk om du hade gått en annan väg
eller inte vart så korkad och gått ute själv
du kanske hade fel kjol eller kanske gick för sakta
det måste va ditt fel
det var aldrig mitt fel

Dom jävlarna ska skjutas
Dom jävlarna ska skjutas
Dom jävlarna ska skjutas


Jag har hört vad han heter
jag står med ett gevär
jag ska spendera mitt liv
och ta tillbaka allt som är ditt


Cool stil, skön 16åring

image330
Bild från Allt om Stockholm

Skön stil och absolut inte less is more. Väskan är härligt oversizade och även om det hela kanske är lite väl mycket för min egen smak så funkar det på något sätt. Vi gillert !

Städa

Yes, börjar inte förrän klockan 14 så det blir till att städa rummet. Har tagit en förebild och ska ta en efterbild och uppdatera bloggen med. Så ni får se sen hur det bombade horhuset blev ett välstädat flickrum. Ha det !

Uppdate:
Ja, nu var det städat.

Före:
image328
Efter:
image329

Så, nu är det rent och fint. Ska bara damma noggrant och dammsuga men jag börjar ju snart så den aktionen får ske imorgon.

Eargazm: The Solution - I Have To Quit You Babe

2 die 4

image327
- Jeansjacka: är hett och Minimarkets söta med nyckelpigor är perfekt.
- Linne: är en bra bas och detta vita från H&M funkar till allt. Billigt och bra också !
- Shorts: är riktigt snyggt och Topshop har en hel del, som dessa svarta i jeans.
- Skor: vita tennisskor är cleant, dessa från Keds, och jag är en flitig användare.
- Armband: är min favorit och detta från CC Skye finns hos kyssjohanna.se.
- Nagellack: kommer som vanligt från Essie och silver är sommarfräscht.

Dagens

image325
 Info om kläderna kommer senare ! Ciao !
- Röd klänning med vita prickar och puffärm, H&M
- Svart lång hood med huva, Monki favorit
- Svarta tights, Gina Tricot
- Vita tennisskor, H&M
- Silverarmband, Annas vintage
Till: svart liten väska garderobsfynd, vit kofta H&M ifall det blir kallt

Frånvaro

Ni får ursäkta min frånvaro men med mycket jobb och lite tid så blir det inte så mycket bloggande. Tyvärr. Saknar ner lika mycket som er (förhoppningsvis) men bättring ska det bli. Ska posta en Dagens innan jag drar ner på stan. Jobbkläderna är inte så mycket att visa då jag inom hemtjänsten inte kan ha så mkt roligt på mig. Blir mest shorts och en tröja. Men men, ni får er en titt sen.

Ska försöka hinna med ett citychic-collage sen så får ni lite inspiration. Nu slutar jag iaf om en timme och då blir det hem, duscha och göra sig iordning för en gångs skull för en fika nere på stan blir det idag. Morgondagen bjuder på örontvätt och mer fika. Är ledig så man måste ju passa på och göra både nytta och nöje.

Det som får lida mest nu under de tyngsta arbetsveckorna är städning av rummet. Fy fan, det ser ut som ett bombat horhus som min mamam brukar säga. Inte helt okej, men om jag orkar blir det lite ordning ikväll eller imorgon.

Annars jobbar jag resten av veckan också. Sex dagarsveckor är nog värst men sedan bjuder sommaren på mestadels på fyradagarsveckor så då ska jag njuta.

Och förresten, jag är bara lite skadeglad för att Roskildebesökarna just nu vadar med lera upp över smalbenen på campingen. Bara lite...

2 die 4

image324
- Tee: ska vara tunn och lång och Rick Owens version är sommarchic.

- Pumps: som är höga, svarta och lite porriga från Alexander McQueen.
- Jeans: i skinnymodell älskar jag och dessa från Sass & Bide rockar till det.
- Väska: är superhyade Miu Mius batikclutch. Alldeles lagom bohemiskt.
- Nagellack: är enda accessoaren och färgen You're fired från Essie är het.


RSS 2.0