Trysil,

HERE I COME !

See you bitches på onsdag/torsdag !


Äntligen

Ebba von Sydow lämnar Veckorevyn. Och jag måste dra en Gert Fylking och säga Äntligen ! Ryktena går och det sägs att ledningen gav henne sparken. Om det är sant, vet bara dom och Ebba. Men jag måste säga att jag tycker det är skönt.

image196


Även om VR blivit lite bättre med modereportage och så, så har jag inte riktigt gillat att Ebba genomsyrar hela tidningen. Jag har sett VR som en tidning där man kan få bra budgettips och lite härligt skvaller, medan Elle har varit modemagasinet man använder som inspiration. Därför när Ebba blev chefsredaktör och därmed försökte göra tidningen lite med fashionlike så föll det. Alla har inte råd att köpa dyra, exklusiva ting och jag tror att de flesta av VRs läsare är just sådana. Jag har inte heller pallat med hennes tjat om San Tropez och Marstrand, som säkert är härliga platser, men inte heller dom något som majoritetet besöker.

Nej, jag tycker det är bra. Nu väntas det bara på vem som blir hennes efterträdare och o denna gör ett bättre. Jag väntar med spänning.

Ebba själv ska vara redaktör för VRs internetsida. Hoppas det blir bättre där. Men tacka vet jag Elle. That's my Bible !

SLUT

Just nu pallar jag inte mer. It's finito !


Första dagen

Ja, vaknade imorse efter gårkvällens bravader. Ska skriva mer om det sen. Gick upp till badrummet och skulle tvätta ur ögonen eftersom jag provade linser för första gången igår och var helt grusig i dom. Kollade ig i spegeln och hajade till. Glömmer ju hela tiden bort att jag inte har dreadsen kvar. Känns så läskigt. Och insåg ganska snabbt att jag skulle vara tvungen att tvätta håret. Det ska bli skönt, verkligen. Längtar. Men jag har aldrig behövt göra det på morgonen och nu måste jag nog göra det jämt. Hmm... Får försöka lista ut ngt.

Kvällen igår ja. Det blev en liten utgång till Harrys här i Karlstad. Lite åldrigt ställe men det enda som är öppet på onsdagar så vi röjer. Dessutom så har Timbuktu två spelningar denna vecka, igår fri ålder och idag 18 år på Arena och givetvis var dom på Harrys. När jag kommer till dansgolvet efter att ha varit på toa så dansar jag mig mot Teres och dom. Och så är det någon som börjar dansa med mig och jag uppfattar inte först vem eftersom jag glor ner i golvet. Men oj, det var visst Timbuk himself. Grymt. Sen dansade han med oss litegranna. Stod och digga musiken. Fett som fan ! Nu får vi se o det blir att dra till Arena ikväll. Vill inte vara värsta groupien ju.

Snart Trysil, WIIIE !

Ärligt

Fyra saker om mig:

A) Fyra jobb jag haft:
1. Jordgubbsförsäljare
2. Receptionist
3. Städare
4. Vårdbiträde

B) Fyra filmer jag kan se om och om igen:
1. Fight club
2. Bring it on
3. Gone in 60 seconds
4. xXx

C) Fyra ställen jag bott på:
1. Bärstad, Hammarö
2. Hammar, Hammarö
3. Kvarnberget, Karlstad
4. Sundsta, Karlstad nuvarande

D) Fyra TV-program jag älskar att titta på:
1. TopModel
2. Greys Anatomy
3. Desperata Husfruar
4. The Hills

E) Fyra platser jag har semestrat på:
1. Rabac, Kroation
2.Las Palmas, Gran Canaria
3. Vancouver, Canade
4. Sharm El Sheik, Egypten

F) Webbsidor jag besöker dagligen (nästan):

1. blogg.se
2. efterfesten.com
3. kau.se/student
4. torrentspy.com

G) Fyra favorit-maträtter:
1. Grillat
2. Pizza
3. Våfflor
4. Foccacia

H) Fyra ställen jag hellre skulle vilja vara på just nu:
1.  I solen på The Bahamas
2. På brädan i Trysil snart
3. London och leva ett liv
4. Vart som helst förutom Karlstad

It's me and Britney Spears

Before:
    

Så här har jag sett ut i två år och tre månader. Har äskat det, att göra dreads var bland det bästa jag gjort. Lättskött och enkelt. I LOVE IT ! Men man kommer till en punkt med alla frisyrer då det bara känns som att det räcker. Och nu var det precis så. Det är bra nu sa jag och tog till saxen.

After:
    

And here it is, ready to be seen.

image195

Dagens

image182
- Svart satinjacka, Monki
- Svart linne/klänning, Monki
- Grått långt linne med djup uringning, J.Lindeberg
- Svarta tights, H&M
- Svarta ballerinas, Vagabond
- Silverhjärta på långt halsband, H&M (nyckelring)
- Silverarmband, Annas vintage
Till: stor vit oversizeväska med grått tryck H&M, solisar.

Clean kille !

Riktigt roligt. Låter som en maskin, eller på riktigt haha !

http://www.youtube.com/watch?v=VFDDxZFm7JQ

Fint

Hittade en bild på Stockholm Streetstyle på en fin tjej med mycket skön stil. En schysst blanding utan att det ser "för" genomtänkt ut. Detta kan jag mycket väl tänka mig.

image181

Stan och sol

Yes, nu är tamejfan våren här. Varmt, soligt och skönt. Ska posta bild på min somriga outfit så fort batterierna till kameran har laddats.

Fyndade iaf lite på Myrorna. Tyg till kjol, värsta 60-tals rosa :D och så en skarf och ett par pumps. Pumpsen ska förövrigt sprayas rosa.

Uppdaterar med bilder sen som sagt.

Eargazm: Dolly Parton - Baby I'm burnin'

Peace out and live well !

JC de Castelbajac

Lekfullt sportmode är ledord är det gäller den här kollektioner. Många färger, söta mönster och typiska sportsnitt sammanfattar det hela. Det är roligt, snällt, sportigt, lagomt med blingbling och precis rätt. Jag har hypat sporttrenden i tidigare inlägg och måste säga att detta var en kollektion man inte får missa om det är denna trend man vill haka. Om inte för lite inspiration.  

Mönster: hjärtan, randigt, batik, stjärnor, u name it.
Färger: framförallt rött, blått, vitt och svart
Accessoarer: galna huvudbonader, truckerkeps och STORA blingblinghalsband.
Typiskt: kortkort och stort hår

image179
White VS. Black
image180

     
     

Bilder från Elle catwalk.


PANIK !

Jag kommer att dö, DÖ DÖ DÖ !
Imorgon kommer ni förstå varför.
Bilder kommer...


MOI

image164
This is me

Eftermiddagens

image163
- Svart kort kavaj med trekvartärm, H&M
- Vit klänning med påsydd spetskant, Gina Tricot
- Vitt linne under, H&M
- Svarta tights, H&M
- Svarta ballerinas, Vagabond
Till: svart väska garderobsfynd, solisar

Dagens

Bjuder inte på någon bild idag. Ni får föreställa er.
- Grå hood, Sigrid WESC
- Vit tee med v-rigning, Gina Tricot
- Blågrå mjukisar, H&M
- Rosa gymnastikskor, Reebok
Till: svart Canada Goose, vitt pannband med skärm BikBok, svart väska Åhléns. Blåfrusna läppar och stelfrusna fötter.

Var tog våren vägen ? Hallå, 3 minus. Vad har hänt ?


Motion

Yes, igår använde jag stegräknaren för första gången. Och det var riktigt roligt, ett litet experiement sådär. Men det där med att tävla med mamma blir nog lite svårt med tanke på att hon gick på samma sträcka som jag 1600 steg och jag gick 1100. Lite skillnad där. Jag måste ha megasteg iaf.

Söndagens antal blev 5522 steg. Lite lite men det ska vi ändra på.

Nej, nu ska jag ner och lösa av mamma i kön till Stonesbiljetter. TRÖTT !

Uppdatering:
Tillbaka från köandet. Blev avbytt av Steffe Stor vid åttatiden för att hinna till skolan. Halvt ihjälfrusen kom jag hit och inte en människa är här. Ringer till Linnéa och hon svarar lite trött, vi börjar inte förran 10:15. Det här är inte helt okej, men jag får se det som så att det är lite mer tid att plugga. suck ! Förra gången jag köade var i december 2005 till Stones och då var det 3 plus. NU är det mars 2007 och tre minus. Vad hände med växthuseffekten ?

Härligt soliga söndag

Yes, idag har det varit riktigt skönt. Hängde med Carola och hennes kompis Patrik till husdjusmässan. Åh, vad alla små pets var hur söta som helst. Jag är helt såld på kaniner och det fanns det i mängder. Världens sötaste som såg precis ut som min gamla Maxon Jaxon. Baby, vad jag saknar dig nu !

Avslutadepå Napoli med en pizza. Hur konstigt är det att ta med sig det som är kvar av pizzan om man ändå bara ätit halva ? Fan, jag har ju betalt för den så jag frågade efter kartong men Carola höll på att skämas ihjäl ! Jag bryr mig inte så varför ska hon ?

Nu blir det tillbaka till biologiplugget. Om det är någon som är säker på cellen och dess arbetssätt och genetik så får ni gärna ge mig en signal !

Dagens

image159
- Svart finstickad kofta, H&M
- Skogsgrön oversized tee, Gina Tricot
- Svarta tights, H&M
- Bruna stövlar, vintage Weekday GBG
- Döskallesjal, Carlings
Till: buteljgrön skinnjacka Saints and Mortals, svarta solisar

Meningslöst

Det är kvällar som denna som får livet att verka för meningslöst, ensamt, mörkt, tragiskt, kallt, kalt, fruset, utomstående, överskattat, patetiskt, ledsamt, bortkommet, förglömt, för tråkigt för att man ska orka göra någonting. Mig hittar ni i mitt rum, uttråkad under täcket, gloendes upp taket.

Har jag sagt att jag är NF ?

Tävlingsmänniska

Jag är en ren och skär tävlingsmänniska. Allt för mig är en tävling. Skola, livet, fest rubbet. Till och med bloggen. Ja, jag gillar att vara bäst på allt och inte för att vara självgod, men jag är oftast det också. Jag har dock viss självdistans och inser att det finns saker man faktiskt inte kan vara bra i bara för att man vill. Och då skrattar jag istället åt mig själv. Precis.

Mamma hade i allafall införskaffat stegräknare till sig och sin sambo. Men Steffe Stor tyckte inte det var riktigt hans grej så nu fick jag hans. Och face it, jag måste vara bättre än mamma. Blir en massa små promenader nu och onödiga små turer runt i lägenheten, haha ! Ni som har stegräknare, häng på. Publicerar resultaten i bloggen !

Chic

Gillar brudens kaxighet att ha en limegrön bikinitopp under den tröjan. Det är precis så man ska visa upp sig, med lite fantasi och sex appeal.
image158
Bild från the Sartorialist.

Hudvård

Jag har en väldigt speciell hud. Jag vet inte om man ska kalla det blandhy men konstig är den. Jag är en sådan som får köldeksem, typ sprickor som blöder och kliar, och sedan så fort det blir varmt och soligt får jag soleksem, rött som kliar, och värmeutslag, huden blir helt skum och kliar. Min kropp är alltså väldigt lagom.

Jag är också en sådan som lider av speciellt ansikte. Tvättar jag mig får jag torra fläckar i hela ansiktet och sörjer jag in mig så får jag finnar. Och tro mig när jag säger att jag i flera år har letat efter något som funkar. Alla dessa medicinska krämer som apoteket har mot acne får jag någon sorts allergisk reaktion av och det kliar och hela ansiktet blir rött. Vet inte ifall jag tycker att detta är bättre.

Men jag har hittat min räddning. Inte en torr fläck eller finne kvar. Apoteket har en serie som heter Oliva och den har blivit min religion.

image156image1572

1. Oliva rengöringsmousse - helt underbar. Ett mjukt skum som får en att känna som man tvättar sig med moln och väldigt effektiv sminkborttagare. Tar bort varenda litet spår av mascara.

2. Oliva bodybutter - älskar det ! Är tio ggr så bra som Bodyshops. Så värt. Har motarbetat mina torra fläckar hela vintern mycket effektivt. Har den dock inte så mycket i ansiktet, är lite för fet för det. Där har jag gärna en lättare ansiktslotion.

Bilder från Apoteket.

Paperwaist

Idag ska jag försöka mig på att sy en själv. Ska bara hitta alla mina tyger någonstans. Risken finns att dom just nu befinner sig längst bak, underst i vårt överfyllda förråd. Inte helt okej. Jag skulle iofs vilja ha den i någon knallig färg, typ rosa eller lila siden. Det skulle vara riktigt hett. Annars är denna kjol från Monki för några hundralappar ett riktigt fynd. Den är lite lång dock...

image155
Bild lånad av Carolina.

It's a beautiful day

Vaknar lite lagomt sliten efter en lite lagomt seg utekväll so avslutades på milkshake på BK (Burger King). Först blev jag lite arg, för tjejen i kassan sa att jordgubbssmaken var slut och det är inte första gången jag varit med om det på BK. Tänkte att det bara fanns vanilj och choklad och inget av det är någon favorit men så säger hon ytterligare en smak, nämligen banan. Och för er som känner mig, om än bara lite, vet att jag är helt såld på banan. Lätt bästa frukten ever ! Så jag slog till på en mellan bananmilkshake som dessutom levde upp till mina förhoppningar. Jag hoppas inte detta bara är typ säsongensmak för DAMN, vad god den var ! Rekomenderas stark alltså.

image154


Det blev iallafall en start hemma hos Sofia med lite öl och försök till hockey. Nu är jag glad att vi aldrig hittade 9:an för ärligt Färjestad ! Det här med att förlora, dessutom hemma, är INTE helt okej. Tog sedan ussen in till stan och sedan fick vi sätta Louise i en taxi hem för hon var inte riktigt med i spelet.En sväng upp biljardnian och sedan avslutades kvällen på Casanova med sodavatten. Tvungen att ta det lugnt eftersom jag måste plugga idag.

Tack mormor också för dom 212 enkronorna jag fick som tack för hjälpen !

Kvällens

image153
- Svart kortärmad tee med små fickor, H&M trend
- Svart kjol i skinnimitation, hemmasydd
- Svarta strumbyxor x2
- Svarta pumps med kilklack, secondhand
- Neonarmband, H&M ny favorit
Till: buteljgrön skinnjacka Saints and Mortals, svart hood H&M, systempåse

Dagens

image151 
- Svart långärmad tee, H&M L.O.G.G herr
- Slitna blåjeans, Diesel
- Svarta skinnstövletter, Vagabon lilla bilden
- Neonarmband, H&M
Till: buteljtgrön skinnjacka Saints and Mortals, sjalar


Sporty SPICE

Jag var verkligen en av de tjejer som var helt såld på Spice Girls under deras gyllene dagar på det glada 90-talet. Yes, jag erkänner och jag skäms inte ! Står fast vid att större eller beättre popband i deras genre finns inget. Inte några har blivit större än Spice Girls. Girl power är vad det kallas.

Tyvärr var jag inte en av dom som ville vara sportiga Mel C. Jag ville antingen vara Mel B Scary eller Geri Sexy. Men när vårens trender börjar knoppas för att blomma ut så är det Sporty Spice som står högst på listan. Hälsa har aldrig varit större än nu och nu ska man inte bara vara snygg när man går till skolan, jobbet, krogen, utan gymmet är också en plats att visa upp sig på. Detta har märkts tydligt under det senaste året då flera designers, däribland Stella McCartney och Marc Jacobs, gjort samarbeten med typiska sportmärken som Adidas och Nike.

Denna sportiga trend har även spridigt sig till vardags- och festoutiften och man kan tydligt se var inspirationen kommer från denna vår. Det är mycket sportiga linnen och hoods för att inte tala om skorna och allt detta i så bjärta och klara färger som möjligt. Ingen har väl missat neontrenden ?!

Ni som läser min blogg för jämnan har antaglien märkt hur såld jag är på tennisskor. Vet inte själv varför men tycker att det är ett cleant och stilrent statement som funkar istället för finskorna när man ska ta en tur på stan, ha en föreläsning i skolan eller stressig dag på jobbet. Någon som förstått mig precis är Dries Van Noten. Dessa skor är inte att leka med, och skulle passa precis när som helst, även till fest.

image142
Dessa gillar jag starkt.

Jag har tidigare bloggat om Jean-Paul Gaultiers lila hood och den är jag fortfarande lika kär i. Den funkar lika bra till ett bar urtvättade blåjeans och vit tanktop som svarta festblåsan. Står högt på min lista över vårens must-haves.

image143
Me likee a lot !

     
fr.v: Donna Karan, Dries Van Noten, Frankie Morella, L.A.M.B, MaxMara, Felipe Oliveira Baptista. Några av vårens sportigare kollektioner.
.
Bilder från Elles catwalk och Style.

Sovit gott

Yes, haft en bra natt. Nu blir det lite frulle, några avsnitt av The Class, nya Ugly Betty och sist men inte minst, suck, att plugga til biologitentan. Tror inte riktigt att jag kan ta så lätt på denna tenta som dom andra. Tyvärr. Ibland räcker det inte att vara ett ljushuvud som min bror kallar mig.

PS. I'm gonna miss 'em.

Rolling stones

Ja, sist dom skulle komma hit så köade jag utomhus, när det var väldigt kallt, i 19 timmar, ja ni läste rätt, nitton, för att få tag på biljetter. Tänkte att det var det värt. Men så skulle ju gubbjäveln, a.k.a Keith Richards gå och klättra upp i en palm, trilla ner och få någon hjärnskada så konserten blev inställd. Och ja, det sög verkligen, ursäkta uttrycket, HÄSTBALLE !

Men, dom kommer tillbaka ! Yes, ladies and gentlemen. The Stones are back in town. Sommar 2007 tar dom igen för brustna hjärtan och spelar på Ullevi den 3:e augusti. Det råkar också vara min 20-årsdag. Kan verkligen inte tänka mig en bättre födelsedag än att få se idolerna som jag är uppvuxen med sedan barnsben. Äntligen, söger jag som Gert Fylking. ÄNTLIGEN !

image139
Grabbarna grus

Crazy days

Yes, blev en runda på staden idag med Carolina. Fyndade inte så mycket som jag velat tyvärr. Byggde på med 6 neonarmband till, blev flashigare så, more my style. Hittade dock ett lite tjockare silverarmband hos Annas vintage som blev köpt och hemtaget för en 30 spänn. Jag gillert. Gillar hennes butik, men lite små kläder och lite dyra priser. Fast det gör inget för hon är så trevlig så jag går dit för det. Värsta stammisen som aldrig köper något. Den röda klänningen som jag kollat på länge och hade tänkt köpa om den hade varit kvar idag, var borta. Lyllo någon.

Bilder blev det iallafall. Drar en copycat rakt av från Carolina men what the hell ?!

image137

De säger att turbanen är het i år... Lite over the top kanske ? Jag hade lätt tagit den om den hade gått på mitt huvud, jag är lite av en vattenskalle. Men Carolina var läcker i den. Men, den är kvar...

image138

Jag hittade balklänningen med stort B, ett år försent tyvärr. Det finns inget annat att säga än Julen -92. Men, den hänger också kvar...

Summerat, så var det en bra dag. Hittade ett långt vitt linne på MQ som jag var rånöjd över men efter att gått med påsen ett tag så insåg jag att 350 spänn för ett linen som man kan köpa på H&M var lite mycket. Så den gick fettilbaka och imorgon ska jag smita förbi Carlings och köpa ett vitt herrlinne från Vailent. Det tror jag starkt på. tyvärr hittade jag inget svart STOR herrkofta så det får nog bli en liten tripp in på dressman också.

See ya out there nigaz.

Dagens

image135
- Svart långärmad tee, H&M L.O.G.G Herr
- Grått lång ribbat linne, Cubus
- Svarta tights, H&M
- Svarta stövlar, Din Sko
- Neonarmband 6 st, H&M
- Svarta stora hårspännen med neonfärgat mönster, H&M
Till: buteljgrön skinnjacka Saints and mortals, väska hittad i mammas garderob

Ursäkta kvalitén på kortet, spegeln är smutsig...

PS. Ja, jag är sne. Mitt ena ben är 92 cm från höft till häl och det andra är drygt 94, däred lutningen.

Eargazm

Misfits - Violent world


Morgonens

Sitter här i ett gammalt urtvättar herrlinne från JC och mina mörkblå pyjamasbyxor och myser. Inget är bättre än två lediga dagar innan helgen. Dagen ska spenderas med Carolina och vi ska ta en secondhandrunda här i Karlstad. Just nu är jag ute efter en svart STOOR herrkofta. That's my mission.

Ikväll blir det en tripp till Kil där jag ska beundra Malin när hon har konståkningsuppvisning. Inga fel.

Fortfarande förbannad för det där med H&Mjackan. INTE helt okej. Men jag hoppas jag har tur när jag åker till Köpenhamn (KBH) för där har dom världens bästa H&M. Och dessutom har KBH världens bästa uteliv där typ varenda ställe har vad som kallas fri bar. Yes, ni hörde rätt. Vårat favoritställe ligger mellan Norreport och Ströget och heter Jasques. Där kostar det 100 DKK för tjejer att gå in och 300 för killarna. Men sedan är allt i baren gratis utom shorts och smirnoff ice som kostar 10 DKK styck ( ca. 12,50 SEK ). Jag skulle lätt betala så mycketom jag vore kille, du tjänar in det snabbt på att slippa bjuda brudarna på drinkar. Tyvärr så verkar det enligt rykte vara så att Jasques har slutat med detta koncept. Blir till att undersöka när jag ska åka dit.

Men jä jä bejbi. Syns på stan !

HATA H&M

Ja, fick deras lilla katalog idag och hittade fett snygga jacka i svart skinnimitation för 398 spänn ! Som handen i handsken tänkte jag och gick in på hemsidan. Hittade den inte där så jag ringde till kundtjänst. NEJ, då hade dom lagt ut den på nätet på fredagen så nu var den slut och dom skulle inte få in den igen. Eller som hon sa, dom senaste åren har vi haft skinnjackor i alla kataloger och det kommer ju en ny höst/vinter 2007 någongång i sommar. Ja men jag vill ha den nu kanske ? Hata.

Var där förut iallafall för att utnyttja att det var 10% för alla medlemmar. Köpte en svart långärmad tee från L.O.G.G herravdelning, en stor väska till träningen i vitt med grått tryck och så sex armband i neonfärger. Är nöjd...

...men fortfarande förbannad för jackan. Okej då ska jag inte ha något alls! sa jag och la på. Bestämt...

...men får dom in den så ringer jag snabbt som tusan igen. Okej...

...men om någon råkade köpa den svarta i strl. 42 men ångrade sig så köper jag den utan att blinka.

Uppdatering: Så här ser den ut, fast jag vill ha den i svart. Ser supermjuk och skön ut. SUCK SUCK !
image132

Dagens

image131
- Vit kortärmad tee, Polarn och Pyret
- Svart klänning, Gina Tricot
- Ljusgrå metallictights, Monki
- Svarta stövlar, Din sko
- Silverskärp, secondhand
Till: buteljtgrön skinnjacka Saints and mortals, vit pasminasjal, svart väska i kanvas Åhléns

Terores

Yes, skriver ja vad blir det, det femte inlägget idag ? What ever, har missummat er lite ju och så var jag skrivsugen. Ska iallafall tillbringa kvällen med Terores, the shit, och se på Desperata husfruar och ja, jag säger så för att det låter bättre.

image129

image130

Terores i sitt esse

En kille som har helt rätt

Hittade till en killes blogg idag. Han hade bara skrivit två inlägg med bara det första fick mig att storkna. Någon som äntligen fattat vad det handlar om. Like you. Läs inlägget hos Max Bergå.

Steven Shein

Jag vet, ni har bergis hört talas om det och detta har det säkert hypats om överallt. Men still, älskar Steven Shein och nästa gång jag är i närheten av en Weekdaybutik och har en massa cash då ska jag köpa något. Spelar nästan ingen roll vad, allt är snyggt. Lite smakprov kommer här dock. Det här är tio gånger så snyggt än alla ceinlerasmycken som ALLA gör. Okej det är budgetvarianten men det går inte att slå SS !

   

This is all about the BLING BLING ! Steven Shein, ladies and gentlemen.

D&G - my style

D&G kör en av våren/sommaren 2007 starkaste kollektioner. Älskar den, allt runt den. Lacken, zebraränderna, kontrasterna mellan volym och färg. Fabulous.

4

1. Älskar kontrasterna mellan stora överdelen och smala benen. Färgen är härligt Nanneavundsjuksgrön.
2. Zebra, det är min grej och i sommar kommer ni få se ig i precis den rosa. Love it !
3. Om den lackkjolen bara kunde bli min nu och hänga i min garderob imorgon när jag vaknar.
4. Finns inget mer att säga än att det här is the shit !

Bilder från Elles catwalk.

Dagens

Kommer lite sent, men ha överseende. Varken min dator eller blogg.se ville samarbeta med mig imorse.
image119
- Vit långärmad tee med fjärilstryck, H&M
- Blåa stuprör, Cheap monday
- Vita tennisskor, H&M (som tyvärr inte kom med på bild)
Till: buteljgön skinnjacka Saints and Mortals, svart väska Åhléns

Dagens

image118
- Gul t-shirt, H&M
- Svart linne/klänning, Monki
- Svarta strumpbyxor, mammas ?
- Svarta benvärmare, Lindex
- Svarta stövlar, Din Sko
- Svart sidenband, gammalt
Till: buteljgrön skinnjacka Saints and Mortals, svart munktröja H&M, vit pasminasjal

Horsebackriding

Yes, ni läser rätt. Idag blire ut i skogen på långtur. Gud, vad jag har saknat ridningen. Red från när jag sex till jag var runt tretton. Slutade för satt jag inte fick någon egen häst, jag vet, bortskäd unge haha ! Sist jag red var när jag gick i nian (?) kanske och dåpå en liten c-ponny där mina ben räckte runt hennes mage. Så det ska bli nice.

Fest blire ikväll också, syns då !

SEEEG DAG

Yes, fest blev det igår och det känns idag. Helt oinspirerad. Fick dessutom släpa mig upp till skolan vid åtta för att göra ett prov jag inte ens förstod. Kommer hem, lägger mig i sängen och glor på gamla Top Model avsnitt, cycle 5, och slappar. Då får jag ett mess om att jag innan kl 15 ska fotograferas för KAU:s kårfullmäktige, som jag numera sitter i. Så det var bara att gila läget och släpa min trött lilla rumpa tillbaka till skolan, fotograferas och tillbaka till stan igen.

Väl inne i skinande Karlstad blev det fika med Teres. Kombinationen hon och jag + bakfylla var en fröjd. Haha. Social fika, började snacka lite granna sen tystnade vi och satt så i ett par timmar. Jajje !

Imorgon blir det hem till Teres mamma och rida också ! Gud vad roligt det ska bli, hel insane ! Skumpa runt i, vad förhoppningsvis blir, fint väder och bara må gott. Åh, längtar så jag spricker. Det gör iofs inte min träningsvärk, urch och fy. Var ju på box igår och DAMN vad roligt det var men DAMN så slut jag blev i armarna. Jag kunde knappt torka mig efter jag duschat så mamma fick hjälpa mig. Känner mig som en litet tant...

Keep it messed up sistah !


Kvällens

image117
- Grå tee med knappar, H&M
- Svarta short, uppsydda byxor, Jackpot
- Svarta strumbyxor, mammas ?
- Svarta pumps med kilklack, secondhand
Till: buteljgrön skinnjacka, lila systempåse

jag blir tokig på blogg.se. Hur lågn tid kan det ta att lägga upp en bild ?
TRÅKIGT ont i armarna efter boxen, jag kommer få dricka ur sugrör ikväll.

Hemkommen

Jepp, hemma från skolan. Det har varit en lång dag, mycket lång. Började halv nio, fick som tur var åka bil med storebror imorse, det var skönt. Sedan tuffade dagen på med 3,5 timmes kemi, lunch och ca 2,5 timme fysik. Fick tillbaka mattetentan också. Missade med ett jävla poäng, men då sa han att han hade rättat ärligt och inte snällt. Han kunde rätt aupp den åt mig, men han tyckte det var för mycket slarvfel så jag fick fyra kompletteringsuppgifter att göra istället. Faregame tycker jag.

Nej, matte E kändes lite onödigt, men DAMN vad coolt att jag klarade det. Slår mig själv lite för alla jävla slarvfel, bomma en fem sex poäng på det. Ursch, jag skyller på Dolly.

Nej nu ska jag boxas lite med Carro, sedan blir det 20årsfirande av Paula hemma hos henne för att avsluta på arena. Hmm, vad i h-vete ska jag ha på mig ? Äger inte ett plagg i min garderob :b Lägger ut en kvällens sen.

Eargazm: After Dark - (Åh) När ni tar saken i egna händer



See ya on the dancefloor !


Dagens

image111
- Vitt långt ribbat linne med knappar fram, Message Danmark
- Grått ribbat linne med knappar fram, BikBok
- Svart finstickad kofta, H&M
- Hundtandsmönstrade tights i vitt och svart, KappAhl
- Svarta ballerinas, Vagabond
Till: buteljgrön skinnjacka Saints and Mortals, svart väska Åhléns, vit pashminasjal

Mamma vill också vara med på en Dagens
image114
- Brun kofta, Jackpot
- Kritstrecksrandiga byxor, Twilfit
- Halsband, Efva Attling
Till: Svart skinnjacka, svarta gymnastikskor Puma, brun väska Mulberry

Eargazm

Amy Winehouse - Rehab

Dagens

image110
- Svart klänning med fickor, Indiska
- Gråa tights, Kappahl
- Svarta benvärmare, Lindex
- Bruna stövlar, vintage Weekday GBG
- Sjal, vintage Gengåvan
- Guldarmband, H&M
- Stora hårspännen i guld, H&M
Till: buteljgrön skinnjacka Saints and Mortals, svart väska Åhléns (önskar att det var mammas nya Mulberry), svatra pilotisar H&M - fint väder idag !

Jojo&Malou

Jag har upptäckt jojo&malou ! Kanske lite sent eftersom dom var nominerade till H&Ms stipendiat på Elle-galan men bättre sent än aldrig. Dom har gjort några riktigt läckra kollektioner och lite ledsen blir jag att jag missat dom. Den senaste är också super, men tyvärr är färgerna inte riktigt min grej. Detta är från spring/summer 2007.

Den här absolut min stil, minimalistisk.
image107

Här gillar jag kavajen, som kan bli riktigt cool till en svart klänning.
image108

Utöver denna kollektion har dom gjort en riktigt stark autumn/winter 2006 och spring/summer 2006 och hunnit med ett samarbete med Topshop som var ritkigt stark. Dessa ska man hålla utkik efter framöver, jag spår en stor framtid, speciellt med vårens pastellmode.

Före lunch

Yes, vilken dag. Lyckades sova riktigt länge idag även om jag vaknade till lite när man gick upp. Men runt kvart i elva slog jag upp ögonen och bestämde mig för frukost. En tallrik fil med all-bran och skivad banan, till det en knäckemacka med messmör, blev det. Mums.

Ska ha en heldag med Caroline idag, hon åker till Italien nu den 21:a för att vara golfvärd på ett hotell norr om Rimini och yes, she will be missed. Nu handlar det om kanske en två månader men jag har ju skrivit om min ensamhet i tidigare inlägg. Så det blir lunch nere på stan, lite fika och sedan spinning tillsammans. Hur kvällen slutar väntas bara att se.

Återkommer med en Dagens senare, ska bara fräscha upp mig lite först.


My new life

Det är dags för mitt nya sund jag. Det har blivit på tok för mycket bussturer dom två hållplatserna in till stan. för många bakisdagar med pizza och chips och på tok för många fina soliga dagar som spenderats framför tv:n/datorn. Inte helt okej. Nu ska det fina vårvädret utnyttjas, även om jag kommer sakna vintern lite grann, och kortet på SATS ska verkligen betala för sig.

Därför har jag och mamma precis avnjutit en supergod smoothie efter våran lilla promenad hem från bion.
Har tyvärr ingen bild för den var helt enkel för god så jag drack upp den innan jag hann ta och mamma med. Men recept följer:
- Juice från en apelsin
- Två bananer, skivade
- Hallon eller bär efter smak, ca 1-2 dl.
- Lätt vaniljyoughurt, mängd beror på hur seg du vill ha den.
Tycker jag att den blir lite väl krämig brukar jag ha i lite lättmjölk och kanske några isbitar. Allt detta mixas iallafall samman, sedan är det färdigt att dricka eller ätas !

Från och med nu så blir nyttigare mat, mer frisk luft, mer motion och 2 liter vatten varje dag. Frisk och kry ska jag bli ! Någon som är med mig ?

Ja just det, filmen var det också. Jag och mamma bestämde oss för att gå på bio och eftersom jag redan sett The pursuit of happiness, som förresten var helt okej i allafall en 3:a, och eftersom Karlstad har världens sämsta bioutbud så gick vi på Sherrybaby, en film med Maggie Gyllenhaal i huvudrollen.

image106

Den var bra
, ganska mörk, första halvtimmen var deprimerande att se, och inte helt förutsägbar som de flesta amerikanske filmer är. Värd titten men skulle kunnat vänta på hyrfilmen, fast jag älskar att se allt på stor bioskärm. Bra filmad, fick fram känslor med ljuset och lite lagomt oglamoröst. Overall, en bra film.



Dagens

image105
- Vinröd herrkofta, Myrornas
- Svart linne/klänning, Monki
- Svarta tights, H&M
- Svarta benvärmare, Lindex
- Svarta tennisskor, Keds
Till: buteljgrön skinnjacka Saints and Mortals, vit pashminasjal, svart väska Åhléns.

Mode och miss

Brukar tycka att tvillingarna Olsen har fått en riktigt bra stil och är tidig med nya måsten och så vidare. Men detta är ett misstag som inte får göras. Vad är det här ? Såg en kille i Sälen med liknande jacka som han matchade med de rödarutiga Burtonbyxorna. OCh inte ens då funkade det. Tyvärr, säger fetnej till denna lile läskigt oranga päls (?).
image102

Däremot tycker jag Lindsay Lohen har lyckats bra här. En stilren casuallook som funkar lite överallt, både på MciDies och på krogen. Less is more. Älskar den röda väskan som ger hela outfiten karaktär. Även helt rätt med peeptoes.
image103


Dagens

image101
- Vitblårandig herrskjorta, Stefans (mammas sambo)
- Mörkblåa stuprör, Cheap Monday
- Vita tennisskor, H&M
- Silverskärp, secondhand (sprayat)
Till: buteljgrön skinnjacka Saints and Mortals, vit pashminasjal, svart väska Åhléns

DOLLY PARTON

God DAMN ! Så bra var det verkligen, riktigt bra ! Hon är bäst, lätt. Så är det bara. Det enda som var tråkigt var att vi satt låååångt upp och dom hade ingen skärm, inte ens jumbotronen så man såg bara en liten figur med stora bröst och grym midja.

Men annars så älskar jag henne. Det som var roligast var allt mellansnacka. Lite mkt kärlek till mamma, pappa och Gud och att avslutningslåten var värsta Jesushyllningen men samtidigt så är det precis som hon är. Smokey mountains ut i fingertopparna. Hela hennes utstrålning och fantastiska kroppspråk gjorde att det var bra även om man inte såg ansiktet i närbild. Och hennes skratt, min hjäta ler fortfarande.

image100

Dolly, min nya idol och stjärna i mörkret !

Bakisdag

Sitter här hemma med Malin och Carolina är sliten efter gårdagens bravader. Blev lite föring hos mig, sedan dryg buss ut till Hammarö där vi kom till MC-klubben med massa akolhol och present. Nej, då fick man inte dricka något i lokalen eftersom dm hade spriträttigheter och sålde själva. Dessutom kostade det 20spänn i inträde. Dålig info säger jag. Lyckades iallafall få en kille att köra oss in till stan för en slant. Det hela slutade på Nöjesfabriken och DAMN vilken träningsvärk jag har i låren efter allt dansande.

Efter fabriken blev det ner till BK och mat. Malin och Carolina tog en tur runt på stan för att hitta en kö som dom tyckte var lagom, haha ! Jag hängde kvar utanför BK och träffade Buster, Anna H:s storebror, och alla hans vänner. Blev en jävla liv sedan när dom började mucka gräl med Bjocke inne i BK-kön Inte helt okej va ?

Jaja, nu blir det melodifestivalen i repris med Malin och pizza från Kvarnens ! Se ya out there bitches. Don't keep me hangin' !

Dagens

Ja, Dagens blev en kvällens istället. Roligare så. En gammal klasskompis ska ha 20-fest ute på MC-klubben på Hammarö och har därmed MC-tema. Så därför den koooorta kjolen.
image99
- Svart linne, Levi's
- Svart kjol i skinnimitation, sytt själv
- Svart leggings, H&M
- Svarta pump med kilklack, second hand
- Svart armband, second hand
 - Pilotglasögon, H&M
Till: buteljgrön skinnjacka Saints and mortals, svart munktröja H&M, svart väska Åhléns, vit döskallesjal Carlings

Looking good

Här har vi en tjej som lyckas riktigt bra med lång tröjatrenden. Jag har tyckt att det varit sådär faktiskt, mest för att alla haft tights och lång tröja från Gina Tricot. Ser lite billigt ut tycker jag. Men precis så här ska det vara. Acne gjorde en liknande tröja i höstas fast i creméfärgat och med matchande halsduk. Hade min plånbok varit lite tjockade då hade jag inte bangat. Det ska vara en storgubbtröja, eller inte alls.

image97

Förlåt, igen

Jag skulle ju satt in en Dagens igår. Men ärligt, jag var lite för trött (bakfull) för att orka ha någon fantasi och därför var det inget värt att visa. Nu däremot är jag på topp igen men Dagens kommer senare med kvällens outfit. Ska på fest med MC-tema och låt oss säga att det blir något väldigt kort i skinn. Mm Mm mmm sexy !

Har varit uppe en nio nu i alla fall, bakat negerbollar och jag vet att jag är politiskt inkorrekt men så har det alltid hetat ! Ska upp till skolan och plugga med Linnéa sen blir det hem och sy kvällens outfit och så ska massa annat styras. Blir en lite stressig dag men what the fuck ! Det kommer bli nice...

Ja och Anna, dig ringer jag sen för nu har jag hittat tågbiljetter och allt. Syns i april raring ! Och massa godis ska jag köpa med, du kommer se ut som en ballong efter våran helg. Hihi ! Löv ya !

image96

Eargazm: Joss Stone - Tell me 'bout it

Förlåt

... för att jag har varit lite off med bloggandet. Har varit dåligt med Dagens och allt möjligt. No excuses and terrible lies. Nej, ärligt, är nog inne i en riktig vårdepression. Allt är bara dåligt just nu och med en matte E tenta på måndag gör inte saken bättre. Inte heller att jag missar P. Diddys Black Party pga av den och Dolly Partons konsert. Inte helt okej. Ska ut och dränka mina sorger i öl. Men imorn blir det bättring, absolut en dagens.

Jag hade för övrigt 48 st besökare i tisdags ! Oh my GOD ! Vilka är ni och skriv och gör lite fotspår :D

Morning Glory

Vaknade tidigt idag, vid åtta kanske. Eller strax efter. Kan bero på att jag somnade vid typ tio trots min eftermiddagslur på någon timme. Carro ringde vid elva, och jag låg och sov. Helt förstörd haha ! Ledig är jag idag också, och sov inte längre än så. Det går utför för mig. Hoppade i allafall upp ur sängen, satte mig framför datorn och satte igång att ladde ner Heroes. Fortfarande, helt såld ! Se det, annars missar ni vinterns bästa.

Desperata husfruar är det ikväll också :D riktigt nice ! Tycker det är tokroligt. Såg på reklamen nu hur Gaby jävlas med sin exman. Längtar.

Dagen med D, blir en massa matteplugg, måste ta tag i det där, och träning sedan lunch med Caroline. Fika nere i mitt i city har blivit min nya hobby. Jag vet, no life. Snart är jag ensam kvar i stan, eller nästan i alla fall. Bara jag, Louise och Malin kvar typ av Hammarötjejerna som fortfarande umgås.

- Julia, London England
- Anna J, Köpenhamn Danmark
- Linn, Tampa Bay Florida USA
- Sandra, Jessheim Norge
- Caroline, Rimini (?) Italien
- Anna H
, Lundsbergs skola Storfors Värmland

Yes, that's my life. Men London blir med Linnéa och Tjocke och dom till hösten. Pallar inte Karlstad, Sverige en endaste sekund till. Nu är det nog !

Listigt

Här följer en lista som jag tattade här.

Din stil i en mening: Modern med min egen touch, folk brukar säga estet men ursch jag säger Stina.

Stilförebilder: ja ni. Det varierar. Tjejerna på Monki i Karlstad, folk på stan, några bloggerskor och allt/alla i Elle.

Vilken är din favoritdesigner: Åh, massa många men just nu klychar jag och säger Stella McCartney bara för att jag älskar den fett oversizade herrkoftan i hennes höstkollektion.

Inspireras du av: kreativitet och mod. Människor på stan och mina nära och kära.

Hösten 2006 - vad gav den dig: en hel del plugg, en nyfunnen vän som har blivit en av mina bästa, för mycket fest och massa nya kläder.

Vad tror du på inför våren: mycket metallic, som jag var tveksam mot förut, men älskar nu. För min egen del, en hel del gubbkläder.

Det bästa basplagget: vita linnen.

Färger just nu: silver, silver, silver.

Jag vägrar: tights med t-shirt som slutar där tightsen börjar. NEJ ! Ni har missuppfattat allt.

En ideal outfit: den här tjejen. Helt galet, ska koppa rakt av.

Do's and don'ts: do: din egen stil, vad du själv är bekväm i, don't: klä dig i något som du tycker är fult men har för att det är "inne".

Ditt senaste köp: en gubbkofta och en skinnjacka, som ska sprayas silvrig, från Myrorna.

Tre saker på vårens önskelista: klädväg; ett par ritktigt ljusblå stuprör, en vid byxdress med hängslen och korta ben, en STOOOR svart lackväska. daylife; Bra väder, sköna grillkvällar och mysiga hemmafester.

Urban shoemyth

Jag håller med Carrie. This are fabulous ! Manolo Blahnik Mary Jane

Mary jane

















Snälla snälla snälla, detta måste bli min belöning efter ett par års rehabilitering av ihopsydda ledband ! Älskar dom, så klassiskt snygga så det är inte sant !

Tillräckligt trött

Den här helgen har tagit på mig, rejält ! Fredagen började halv sex på morgonen och då satte jag mig i bilen och körde upp till Sälen och Tandådalen. Drog en galet bra dag på brädan i backen och vid halv fem satte jag mig i bilen och körde hem igen. Både jag och Malin var helt slut, jag somnade så fort jag om hem vid halv nio, haha !

Sedan på lördagen blev det utgång, skräll ! Hamnade uppe i VIP:en på Nöjesfabriken som förövrigt suger. Servicen var hur bra som helst, dom kom upp hela tiden men själva rummet eller vad man ska kalla det. Helt utanför resten av nattklubben. Lite tråkigt. Hamnade iallafall på efterfest och droppade in hemma vid halvsexsnåret på morgonen. Och jag är ingen som brukar gå på efterfest för jag pallar inte det. Men men, vaknade på söndagen och det kändes bra faktiskt. Sen gick det någon timme och herregud vad bakfull jag var ! Drog till Teres på kvällen och käka pizza, klarade av att umgås en två timmar kanske, sedan fick mamma komma och hämta mig. Så jävla trött !

Och idag orkade jag knappt lyssna på läraren i skolan, blev irrirterad och gick hem efter en timme typ. Sedan efter en eftermiddag på stan efter att jag städat och dammsugit mitt rum, så var jag helt slut och sov igenom hela Felicity. Inte helt okej.

Var på Myrorna och hittade både en skinnjacka och en gammalherrkofta. Koftan ska jag ha imorgon så då får ni se den på Dagens, måste bli lite bättre nu med bilder och sådant efter en helgs lov. Skinnjackan ska jag spraya i silver så den får ni se då. Tänk kort och MYCKET 80-tal !

Har försökt fixa bilderna också, hoppas det syns nu. Därför jag inte skrivit på ett tag, blir tokig på blogg.se. Bli bra för fan ! Orkade med fram till någongång i januari. Var inte så mycket kul där men håll till godo. Ska snart ta mig samman och orka lägga in.

Yeah yeah, tråkigt trött fortfarande så det blir nog att tvätta av sig dagen och bädda ner sig framför Cityakuten.

TOMT

Ni får ursäkta att det inte är några bilder som syns. Skulle radera en bild igår i arkivet som jag lagt in fel och råkade trycka så att aiihopa raderades ! Tydligen syns dom inte då, så gör inte det misstaget. Nu är blogg.se CP och fuckar sig så jag kan inte lägga in dom igen. Men ha tålamod.

RSS 2.0