Uttråkad

Sitter här framför Steffe Stors, mammas sambos, dator eftersom det är något som fuckar sig med nätverkskortet på min dator. Det där får Steffe fixa när han kommer hem efter kappsegling för jag vill ha min dator. Kan inte ens sitta på grannens trådlösa liksom. Inte helt okej.

Har varit en lugn dag. Vaknade tidigt eftersom dom ringde från jobbet och skulle ändra lite tider. Slappade framför tv:n, sedan dammade jag och dammsög mitt rum. Det blev jämt görfinnt, som vi säger här i Värmland. Tvättade rent mina gamla vinterridstövlar som jag ska försöka kränga till mammas arbetskamrat. Gör mig iallafall ett par hundra rikare.

Sedan bar det av ner på stan, sen var jag också. Inte helt okej. Sorry girls ! Jag satte mig iallafall på Koriander med Madde och Emma. Nya hänget, skäms nästan lite eftersom vi suttit där nu varje dag den här veckan och så lite förra. Men deras takterass är guldvärd. Tak över vissa delar, vilket kan behövas nu när solen lyst med sin frånvaro hela våren och så sköna soffor och vindstilla iochmed att det är uppe i en innergård. Me like.

Kvällen bjuder på ett glas vitt med Emma och Ellen och kan  ni gissa vart ?! Koriander kanske :b men det blir tidigt eftersom jag ska färga håret nio imorn bitti och det är Ellen som ska göra det. Måste ju upp till skolan sen och plugga fysik. Den här tentan på måndag måste jag ju faktiskt fixa så jag kan känna mig lite ledig innan jobbet för sommaren börjar.

Annars så hoppas jag helgen bjuder på fint väder för nu vill jag verkligen ut och glassa lite. Kubb och lite biljard hos Mallan skulle inte sitta fel det heller. Utgång blire nog på lördag, trots att jag tröttnat på det. Caroline har ju faktiskt kommit hem och Paula har inte varit hemma på evigheter. Men vi får se..,.

Sist men absolut inte minst vill jag skänka en tanke till Henric Nilssons nära och kära, en tjugoårig kille från Sunne här i Värmland som hittades död, drunknad, idag efter några dagars intensivt sökand. Ovissheten är värst som hans pappa sa och nu kan dom förhoppningsvis få klarhet i vad som hänt. Vila i frid.

Eargazm: Dire Strait - Walk of life

image208

2 die 4


image286
- Klänning: denna söta lilla spetsklänning kommer från Anna Sui
- Väska: är Chloés Edith bowling bag och ruffar till den lite söta looken
- Wedges: dessa skönheter är från Urban Outfitters och ser riktigt sköna ut
- Solglasögon: dessa passar mig perfekt, Rayban Aviators sitter aldrig fel
- Armband: guld går bra med det bruna och Asos vet hur man gör
- Nagellack: Essie kanske är suerhypat men har regnbågens alla färger.

Onsdagens

image284
- Svart linne/klänning, Monki
- Silverlinne, H&M 2 års sen
- Silverskärp, secondhand egetsprayat
- Svarta tights, Gina Tricot
- Svarta pumps, secondhand
- Silverarmband, Annas vintage
Till: svart finstickad kofta H&M, svart satinjacka Monki, svart sjal, ljusbrun skinnclutch

Måndagens

image283
- Vit långskjorta, H&M
- Svart liten väst, H&M
- Svarta tights, Gina Tricot
- Svarta pumps, secondhand
- Armband, Annas vintage
- Halsband, mormors gamla
Till: svart satinjacka Monki, svart sjal, svart väska Åhléns

Lördagens

image281 
- Ljusblålilagrå (?) klänning med fickor, H&M Trend
- Svarta strumpisar, Åhléns
- Svarta ballerinas, Nilsons
- Armband, H&M och secondhand
- Gelénaglar, made'em myself...
Till: svart finstickad kofta H&M, svart satinjacka Monki, ljusbrun skinnclutch Amandas secondhand

Dålig, igen...

Ja nu har jag varit lat. Eller snarare har jag haft fullt upp med tentor. Men lite Dagens ska ni få, sen så tänkte jag att jag skulle göra min collagedebut ! Roligt va ?!

Under veckan kom älskade Caroline hem från Italy och ska vara hemma hela sommaren. Gud så roligt ! Vi har iallafall fikat en massa på Korianden och eftersom jah numera är arbetslös, i två veckor iaf, så blir det nog fika där varje dag. På fredag ska jag utnyttja att Ellen är hemma som färdig frisör och provjobbar på Moda, vilket innebär gratis färgning. Eller jag betalar för materialet. Så på fredag... I'm going blonde, WAY blonde. Nice ! Dagen bjuder på fysikplugg, har tyvärr en omtenta kvar, lite sömnad tror jag och sedan fika på Koriander, love that place !

Nej, nu ska jag lägga in Dagens och lägga ut ett collage. Ha det !

Dåligt

Det har varit dåligt med bloggande nu ett tag, jag vet. Men jag orkar inte. Slutspurten med tentorna är här. Lyckades kugga på fysikB-tentan så nu har jag en omtenta också. Inte bra... Men en del har hänt sen senast. Köpt en symaskin, nu äntligen, för presentkorten och pengarna från studenten. Så nu idag inveg jag den och detta är resultatet, inspirerat av Alma och Monkiteen:

   
Sista bilden är även Dagens + satinjacka och Nike-skor.

Sedan var jag trött på mina korta naglar som bara gått av och skivat sig så jag bestämde mig för att göra något åt saken. Först hade jag tänkt bygga på dom hos ett proffs men eftersom jag inte kan ha särskilt långa naglar inom mitt jobb, hemtjänsten, och därför ändå måste bryta av dom om ett par veckor, så bestämde jag mig för att fixa det själv. Gillar de supervita tipparna, så det ser riktigt fejk ut. Voila !

image278

Ikväll blire inflyttningsfest hos Torun, sen Nöjesfabriken. See ya on tha dancefloor !

Fredagens

image273
- Grå tröja med skinnrosett, sytt själv
- Vit tee, Lindex
- Svart kort kjol med hög midja, H&M
- Svarta strumpisar x2
Till: svarta skinnstövletter Vagabond, svart sjal, svart satinjacka Monki, brun skinnclutch secondhand

Torsdagens

Min kamerasladd har varit på vift men är nu hittad så jag laddar torsdagen, fredagens outfit.
image271
- Vit och svartmönstrad lång hood, Monki
- Svart klänning med fickor, Indiska
- Svart finstickad kofta, H&M
- Svarta tights, Gina Tricot
- Vita tygskor, H&M
- Svart sjal, gammal
Till: svart väska Åhléns

En mycket sen dagens...

image270
- Svart tunika, Elle
- Vitt långt linne, Message/Köpenhamn
- Svarta tights, Gina Tricot
- Bruna stövlar, vintage Weekday GBG
- Brun Hermésinspirerad, Annas vintage
- Armband, H&M och secondhand
- Svart satinjacka, Monki

Lite konstig bild men what you gonna do in a rush ?

Ha-begär

Skulle inte tacka nej...

image268image269

Eargazm: Veronica Maggio - Kan inte säga nej

Den lilla vita ?

Ingen har väl missat att vitt har tagit modet med storm och alldeles lagom till sommaren. Är det så att den lilla vita är den nya lilla svarta ? Jag skulle kunna tänka mig det. Jag älskar svart, it's like a Chanelsuit, it never goes out of style och det är sällan man träffar fel med något svart på sig. Det är dessutom ën färg som är lätt att match med andra. Men vitt har de senaste åren hamnat lite i skymundan. Konstigt, för hur snyggt är inte en vit tanktop till ett par jeans med hög midja ? Galet.

Kändistjejerna verkar iallafall ha fattat grejen med vita klänningar och det är få som inte sett i det. Personligen älskar jag min vita klänning med påsydd spetskant från Gina Tricot eller mitt vita långa linne från Message/Köpenhamn. De kommer hänga med hela sommaren till brunbrända armar och ben. Själv matchar jag med något knalligt som rosa eller silvertights.

Några brudar som fattat:
    
Ashley, Mischa, Nicole, Rachel, Sienna

Sugen på något vitt ?
image267

Bilder: The Skinny Website och Acne.

Jobb jobb jobb

Usch, det blir inte roligare. Slutar iallafall vid två så då blir det ut i solen och plugga fysik. Hörs då !

Ännu en

Är det ännu en kändis som fallit för Hollywood trenden "revben är snyggt" ? För att nämna några så har ju Nicole Richies, Terry Hatchers och systrarna Olsens vikt varit omtalad. Är det så att skådespelerskan Jessica Alba också fallit för grupptrycket ?

Vi får hoppas att detta inte stämmer, även om bilderna ser oroväckande ut. De är ju faktiskt några månader gamla. har alltid tyckt att Alba varit så jävla snygg, just för att hon har en sjuhelsikes kropp. Samma sak med Jessica Biel. Båda tjejerna är smala men med former och ser hälsosamt naturliga ut. Om det är något ideal man skulle sträva efter så är det ju detta. Och hur äckligt snygg är inte Alba i Into the blue med minst lika snygga Paul Walker ?!

Nej vi får hoppas att bilderna var tagna ur en dålig vinkel eller att tjejen lagt på sig lite. För damn, denna kropp skulle jag inte tacka nej till !

No life

Yes. that's me. Sitter på jobbet en fredagkväll som denna då hela Karlstad har invaderats av studenter från hela Sverige som deltar i Studentiaden, aka Student-SM i idrott. Yes, så är det. Jag missar alla heta idrottskillar för jobbets, framförallt pengarnas, skull. Ni kanske tänker, hon kan gå ut imorn men icke ! Ska nämligen jobba imorn kväll också och ännu värre är att jag dessutom måste släpa mig upp ur sängen halv sju på söndagmorgon för att gå till jobbet. IGEN !

pengar pengar pengar pengar pengar (försöker bara pränta in anledningen till detta...)

Herregud, och när ni tänker: hon har ju tid före/efter jobbet att göra något kul och träffa folk. Men nej, jag har faktiskt en jävla FYSIK B-tenta att plugga till och som äger rum på onsdag. Därmed måste all min lediga tid tillbringas till att räkna en massa fysik för annars blir det ytterligare en tente och nej, det orkar jag inte ! Ska ha mina lediga veckor innan helvetet börjar, förlåt skrev fel, menade sommaren.

Eargazm: Kent - Socker ,tillägnad Anna Jost

"Kvinna försvann igår kväll efter att ha skrivit ett brev till sina nära och kära: Hej då, nu far jag till jag-dör-av-tråkighet-ön och kommer nog aldrig igen... Om jag inte får ledigt till Roskilde och till Stones. Live in Peace ! Man befarar nu att kvinnan är spårlöst försvunnen och man tänkte sända ut ett searchteam men familjen tyckte det var onödigt. Polisen säger att det inte finns så mycket mer att göra än att lägga ner fallet. Dom tackar men avböjer alla tips allmänheten kan tänkas ha och vill att familjens önskan ska respekteras."

Top model

Yes, då var det avklarat. Top model säsong 7 tog slut igår och vinnaren blev som vanligt min favorit, CariDee. Har älskat henne sen första stund för det här en tjej som bjuder på sig själv, har en väldans massa personlighet och visar känslor. Ingen maskin här inte, som runner up Melrose som jag tyckte var för teknisk. Visst, hon var duktig men inte för att hon var en naturbegåvning utan för att hon hade allt intränat. Jag tyckte att hon kändes falsk ut i fingerspetsarna och försökte hålla sin perfekta fasad men att den brast ibland. Hon hade tjänat mer på att vara mer sårbar och öppen, inte bara med ett falskt påklistrat leende på läpparna. Vinnaren CariDee med hennes vinnarbilder:

image258 

Nu längtar jag starkt efter säsong 8 och även om det nordiska Top model, även om det inte håller samma klass som orginalet från USA. Top model är ett av de få programmen jag följer i Sverige och jag gillar mina onsdagar. Nu får man hålla tillgodo med Projekt Runway som jag också älskar. Kul att dom har lagt det på en kväll en gång i veckan istället för tidigare säsonger som gått runt sjutiden varje vardag i några veckor.

Nu blir det en bakistorsdag med massa slöande framför TV:n och om jag orkar lite plugg. Hasta la vista baby !

Dagens

image257
- Rosa linne, H&m
- Vitt linne, H&M
- Vit fintstickad kofta, H&M
- Svart kort kjol med hög midja, H&M
- Strumpisar, H&M
- Vita tennisskor, H&M
- Halsband, secondhand
Till: svart satinjacka Monki, svart väska Åhléns

Blev en del från H&M idag...

Tisdag

Frukost: Lättfil med rågfras och krossad ananas
Mellanmål: två äpplen och en halvliter vatten
Lunch: Två skivor stekt kassler, pasta med tomatsås, en liter vatten
Mellanmål: yoghurt, två skorpor, en kiwi, lite juice
Middag: Machés kycklingsallad med pesto och fetaost
Kvällsmat: en STOR kopp te och knäcke med messmör


Elle - min bibel

Åh, jag älskar det verkligen. Bäst var det förut när jag prenumererade på Elle. Att höra den dunsa ner på hallgolvet var som en kick av adrenalin och endorfiner. Ren glädje. Jag läser Elle ord för ord, sida för sida, pärm till pärm. Det finns inget ointressant i denna tidning. Inte ens reklamen. Bara den är en inspirationskälla som heter duga.

Missade tyvärr majnumret så om någon vill skänka bort sin så tar jag gärna emot. Köpte iallafall nyaste numret nu, Junis, och jag kan knappt släppa det. Och åter igen pryder supersöta Mona Johanesson omslaget. Damn, den tjejen är vacker ! Favoriten i detta nummer är intervjun med Ivanka Trump, vintage specialen på 32 sidor (!) och givetvis Min värld som alltid är med sist i tidningen men som jag alltid läser först. Detta nummer får Elles moderedaktör Jenny Fredriksson tipsa läsarna om sina smultronställen och favoritplag. Yummie !

image256

Nej, kvällen kommer spenderas under Elle, resultat: träningsvärk i armarna. Men det är det värt. Ska göra mig en stor kanna te, bädda iordning med lite mys och bara gosa. Det är jag värd. Den där tentan i Fysik B nästa vecka som närmar sig med stormsteg kan vi skjuva lite längre bak i huvudet ett litet tag till...

Eargazm: Robyn - Crash and burn girl

Dagens

image255
- Vit lång finstickad tröja med färgade knappar, H&M
- Svart linne/klänning, Monki
- Svarta tights, Gina Tricot
- Svarta ballerinas, Nilsson
Till: buteljgrön skinnjacka Saints and Mortals, svart väska Åhléns, svart sjal

Måndag

Ska göra en Carolina och skriva ner vad jag äter under veckan. Min mammas sambo, Steffe Stor, äter du en miljondl socker varje dag på och i typ allt och han säger att jag äter mer. Men icke !

Frukost: Lättfil, fullkornshavrekuddar, krossad ananas (osötad)
Lunch: Tre st små Cevapicibiffar, en potatis, lite kethup, fyra glas vatten
Mellanmål: Lättfil, fullkornshavrekuddar, krossad ananas (osötad), en knäckebrödskiva med två skivor tunn skinka, två glas vatten, en kopp te
Middag: kycklingsallad - isbergssallad, ruccola, kronärtskockshjärtan, soltorkade tomater, rökt skinka, tomatdressing, grillad kyckling Klapträt special, fyra glas vatten
Kvällsmat: En STOR kopp te med lite honung och mjölk.

En ganska bra dag, med MKT vatten...

image254

Dum i huvudet

Det är officiellt. Jag är inte smart, någonstans.
- Jag har inte alla hästar i hagen
- Hissen går inte ändå upp
- Jag har inte alla stenar i grusgången
- eller alla bollar i bollhavet...
Nej, det är inte mycket som stämmer

Nu ska ni få höra. Jag kommer hem efter krogen med kanske en shots för mycket i magen nu såhär med facit i hand. Jag kommer hem och dolar lite med det mesta sådär som man gör efter krogen och kommer på FUCK var är kameran ? Den som mamma köpte för en massa tusen och som jag fick i julklapp och som jag  vanliga fall aldrig har med mig ut för jag är livrädd för att tappa bort den. Den som har hängt runt handleden sedan jag tog den ur Emmas väska strax innan vi drog från krogen. Letade och letade. Kände ialla fickor, tvingade upp min kära mor halv fyra på natten för att hjälpa mig. Gick ut på balkongen, la mig på golvet i mitt rum. Ja allt möjligt. Jag och mamma gick tillochmed hela vägen tillbaka till krogen för att se om jag tappat den på vägen. Men nej, inget annat hände än att jag nu har världens största blåsa på min ena fot.

Idag ringde jag till krogen, dom hade inte fått inågon. Ringde brorsan och berättade att han minsann fick ställa upp nu för lillasyster och låta mig utnyttja hans personalrabatt på SIBA. Sedan går det ett tag, jag börjar leta efter mitt vax som jag inte hittade imorse. Kollar under sänger för typ femtioelfte gången denna helg och där ligger vaxet. Fan va skönt, men vänta lite... Vad är det som ligger bakom om inte kameran.

Jag känner mig dum med glad !

Eargazm: Mika - Grace Kelly

Fredagens

Väldigt sent men what you gonna do ? Konstig bild för den delen också...
image252
- Grå tee med farfarsrigning, H&M
- Svart kort kjol med hög midja, H&M
- Strumpisar
- Röda lackskor med peeptoe och kilklack, Bianco
- Svart armband, secondhand
Till: svart satinjacka Monki, svart munktröja H&M

Dagens

image251
- Svart tee med små fickor, H&M trend
- Rosa klänning, H&M
- Svarta tights, Gina Tricot
- Svarta pumps, Gengåvan
- Svart armband, seondhand
Till: svart satinjacka Monki, svart väska Åhléns

Fuck off and die...

...säger jag till miljö- och analyskemi för fy fan vad segt det är. Sitter och försöker trycka in det tills imorn då jag har tenta men bra går det då inte. Usch ! Jag vet redan att växthuseffekten är dålig, måste vi gå in på hur ? Och analyser låter jag proffsen sköta. Kommer aldrig sätta mig i ett labb, det gör min mamma så gärna eller gjorde kanske man borde skriva. Så nu gör jag allt för att slippa plugga. Inte bra...

Eargazm: Lily Allen - Friday Night

Dagens

image248
- Vit tee med djup ryggringning och fickor, sytt själv
- Svart kort kjol med hög midja, H&M
- Svarta tights, Gina Tricot
- Vita tennisskor, H&M
- Neonarmband, H&M
Till: svart munktröja H&M, buteljgrön skinnjacka Saints and Mortals

Kvällens

Ja kvällen blir framför Top Model och sedan Victoria Secrets Fashionshow. Mums ! Någon som vill läsa en intervju med Cassandra, säsong 4, som hoppade av pga en hårklippning kan göra det hos Fatale.

Och ni som vill lära er hur man knyter en snygg turban kan göra det där med.

Eargazm: Soko - I'll kill her (myspace)

Nyshoppat

Var ner på stan med mamma under eftermiddagen. Det var meningen att vi skulle tagit en lunch tillsammans men hon var tvungen att gå på en jobblunch så vi tog lite eftermiddagsmat istället. Efter maten ble det gietvis en tripp på stan. Hittade en superfin bikini på Stadium från Björn Borg som ska provas och förhoppningsvis införskaffas när plånboken är lite tjockare.

Några plagg från H&M blev det dock. Denna supersöta klänning som gick loss på 129:- kommer bli en favorit i sommar. Ska köpa en brun och en svart också, för den här kan jag tillochmed ha på jobbet (hemtjänsten).

image246

Hittade också en mycket fin kjol som jag spanat efter sen jag såg den hos Kling. Dålig bild men den är kort, svart och hög i midjan. Perfekt med en skön tee och brunbrända ben. Dyr var den också, hela 69:- !

image247

Nej nu blir det till att njuta av en ljus kladdkaka med blåbär/lime och ett stort glas mjölk. Sedan blir det plugg till kemitenta på fredag. Usch !

Dagens

image245
Kass bild men vad gör man ?
- Svart oversize klänning med djup urringning och dolda fickor, Monki
- Vit tee med liten puffärm, Lindex
- Svarta tights, Gina Tricot
- Vita tennisskor, H&M
- Svart sidenband, gammalt
- Halsband, gjort själv
Till: svart finstickad kofta H&M, buteljgrön skinnjacka Saints and Mortals, svart väska Åhléns,solisar

Dagens

Lite sen, men bättre det än aldrig
image244
- Finstickad guldklänning med snörning, Lindex
- Finstickad svart kofta, H&M
- Svart korärmad tee, Gina Tricot
- Svarta tights, Gina Tricot
- Svarta ballerinas, Vagabond
- Halsband, gjort själv
Till: buteljgrön skinnjacka Saints and Mortals, svart väska Åhléns, solisar

Hemma från UKM

Helgen har varit mycket rolig och trevlig. Men jag måste säga att det märks att man blivit gammal i gamet. Fredagkvällen kom och vi lite äldra gick väl och la oss vid ett, halv två. De yngre, generation sjuan, skulle också göra det men spenderade två timmar åt att skratta åt typ ingenting. Jag hostade, skratt, det var tyst, skratt, osv. Trodde jag skulle få ett bryt ! Evve bredvid mig låg och hyschade hela tiden men inte hjälpte det. Och inte heller kunde jag lyssna på musik då jag inte hade så mycket batterier på min iPod och den inte har någon sleep-funktion.

Kvällen därpå sa jag till i förväg så det gick bra då. De höll käften iaf. En av tjejerna sa att de inte somnade förrän typ halvtre och när vi berättade för dom att klockan var nog bortemot fyra kollade hon storögt på oss. Oj, det är rekord för mig. Jag har aldrig varit uppe längre än halv ett. Vad söt ! Vill också vara liten igen... Suck !

Ja, uppdaterar med bilder och så när jag orkar. Är inne i en svacka just nu. Usch !

Ung Kultur Möts

Dags för UKM under helgen och ställa ut min konst, lite teckningar och så. Kanske hinner skriva något där, får se. Men bilder och så kommer efter helgen. Ska ju vara med på tårtdesign så lite coolt kommer det bli :D

Puss på er !

One tree fucking hill

Oh my GOD ! Så jag har väntat, sen 21:a februari för att vara exakt och nu äntligen släpptes fortsättningen av One Trre hill idag från USA. Och jag måste säga att dom gjorde mig inte besviken. Mycket bra, mycket spännande och det gick inte som jag trodde.

Hemligheter avslöjades, slagsmål startades och avslutades och ledtrådar till sanningen kom fram. Det ska bli riktigt roligt att se nästa avsnitt, kan knappt vänta.

Se det, se det nu ! Vem vet när kanal 5 bestämer sig för att fortsätta med OTH ?

2 cool 4 school

Alltså, skolan är inte helt okej. Vet inte vad jag tänkte med när jag bestämde mig för att plugga ett år direkt efter gymnasiet. This sucks ! Okej, jag gillar verkligen universitetmiljön och att gå i en klass och ha kul. Men tentor, plugg och läsning kan jag klara mig utan. Nu är jag iochförsig nästan klar snart, har bara tre tentor kvar. Klarar jag alla dom så har jag den sista 30:e maj.

Jag insåg när jag jobbade senaste och såg hur schemana såg ut över sommaren att jag kommer ha en ganska lång ledighet innan sommarens slit börjar. Jobbar jag minst nio veckor får jag drygt två veckors ledigt, jobbar jag högst nio så får jag över tre. Beror på om jag jobbar fyra eller fem veckor första perioden.

Denna ledighet ska användas till vad den behövs. Alltså sova, se på tv, sola och slappa. Eftersom jag dessutom är ganska pank och måste snåla med utgifterna så blir det mycket gratis roligt. Hoppas att jag har råd med ett Lisebergsbesök dock !

Nej, nu orkar jag inte sitta här och häcka mer. Ska snart ut i skogen på biologiexkursion (?), ska bli så roligt ! Kolla på kottar liksom, inte varje dag man gör det...

Dagens

image243
- Vita linnen, H&M
- Grå tröja med röd knapp, sytt själv
- Svarta shorts (uppsdda bxor), Jackpot
- Svarta strumpbyxor
- Svarta tennisskor, Keds
Till: buteljgrön skinnjacka Saints and Mortals, svart väska Åhléns, solisar H&M

Dagens

image242
- Grön a-linje tee, Gina Tricot
- Svarta tights, H&M
- Svart fintstickad kofta, H&M
- Svart sjal, Sofias
- Vita och gula gmnastikskor, Nike
Till: buteljgrön skinnjacka Saints and Mortals, solisar H&M

Valborg

Valborg blev helt okej, kanske en skvätt för mycket alkohol vilket märktes igår morse då jag vaknade 7.28 med tungt huvud och en mun torr som sandpapper. Men kvällen var lyckad. Började med lite grillning i min trädgård med en redig flintastek, som tyvärr inte blev riktigt klar men klart ätbar ändå. Kvällen fortsatte inne hos mig med en massa öl, vin, sprit och cider. Det syns nu då alla liken ligger i påsar på min balkong. Försökte styra en massa musik men min brännare funkade inte så vi fick ta det på iPod via FM-sändare.

Vid elva drog de flesta medan jag och Anna Hägg satt kvar. Hon fyller inte 18 förrän i oktober och jag kände mig rätt pank. Vi snackade en massa skit, blev ännu fullare och drog sedan in till en bar i stan och tog en drink. Den kunde jag varit utan för den satt där den skulle. Tyvärr. Avslutade kvällen med hamburgare och pommes från BK, ville ha en bananmilkshake men det har dom ju aldrig på natten. Fuck !

Bilder kommer när jag fixat med kameran som fick sig några smällar i måndags.

Nu blire tillbaka till skola och verkligheten. Puss !

RSS 2.0