Daily



Stortröja med skinndetaljer - Acne, zebratights - Gina Tricot, mockastövlar med snörning - vintage Urban Outfitters, till: svart neverending halsduk - H&M trend, dunjacka - SVEA



Nu blir det stan. Måste köpa strumpbyxor och ett spel till ikväll. Ses gör vi !

Eargazm: The Killers - Mr Brightside


Oj

Jag gick ut på juldagen och blev bortförd av aIiens så jag har inte kunnat skriva. Hann med en sväng på 26 timmat i Oslo också, klart värt. Sitter hemma, ska börja packa inför flytten och ikväll blir det middag, lite öl och så får vi se vart kvällen tar vägen. Kanske lägger upp en daily med kvällens outfit. Nu blir det en sväng på stan efter strumpbyxor. See ya !


The Daily


Collegetröja - AA, svart fodral under - Monki, svarta tights - H&M, svarta ankelboots - Roots, halsband - H&M, Miss Selfridge, armband - vintage. Till: svart neverending halsduk H&M, svart liten skinnväska Warehouse, randig kappa BikBok


Juldagen och årets utgång. Kör fördrink med alla gamla brudar och grabbar hemma hos mor. Blir tidigt då hela Karlstad är ute ikväll och milslånga köer är att vänta sig. Nu ska jag sticka iväg och köpa snacks sen blir det till att städa och bränna skivor, en partymix och en rockmix. Tips på låtar ?

XXX.

Mys med gammal brittfilm

Kvällen har spenderats i soffan med mamma och Steffe stor. Började se Allt eller inget som Steffe aldrig sett och avslutade med The Commitments. Underbara fina filmer ! Nu blir det sängen och ett litet kramkalas med min kära mor. Vi kommer inte ses på väldans länge då dom drar till London imorn och jag sticker tillbaka till Glasgow innan dom kommer hem. I'm gonna miss my mama !

Kanske inte världens vackraste bild men fina mamma.


Eargazm: MGMT - Kids

Julklappar

Vänta lite, det står ett tält i vårt vardagsrum...

Bild tagen med nya kameran. Återkommer med mer julklappar...

Julstämning

Vi gillar verkligen det här med jul. Vilken stämning. Mamma är grinig för att det inte går som hon vill. Moster klagar på stekpannan som omeletten fastnar i. Tre hundar som springer runt och skäller och en utav dom är livrädd för mormors kryckor. Mosters fru är portad från maten och går runt och pillar lite på allt. Brorsan vill vara överallt förutom här. Morfar ska lägga sig och Steffe Stor försöker medla. Det är så mycket jul som det bara kan bli hos familjen Sörensen. Stämningen är på topp !



God jul på er alla där ute, från oss till oss alla !

Back to hell...

Mys

Idag har vi fikat alla vi gamla Hammarö-tjejer. Så fint, så fint. Skönt att man har alla er kvar, ni är så himla fina allihopa ! Nu är jag supermätt, känner mig som en mindre sumobrottare med gravida tendenser men det hindrar mig inte att se fram emot varm choklad och mys sen Anna.

Har stökat och styrt med kläder inför juldagen. Had it all figured out, men så provade jag det och det sög. Så efter en eftermiddag på stan med resten av Värmland hittade jag inget och bestämde mig för att dra på mig något jag redan har. Är nöjd med det så det duger.

Imorgon kommer bror med hund tidigt för julgröt och morgonpaket. Sen gäller det sig att hålla sig sysselsatt fram till mat och julklappar men det blir nog bra. Ska ta en sväng till pappas grav på förmiddagen med bror och tända ljus. Sen ska jag, Anna och Louise mötas på kvällen och umgås lite. Kanske en öl på arena :b ?

Nu blir det nap på maten, sedan paketinslagning och varm choklad. Hoppas ni har en fin dag-före-doppare-dag.

Vi är nyårsfina Anna och jag. Jag har för mycket smink och Anna fånar sig. Åh !

Lillejul

Igår drog vi ihop gamla gänget. Det var grabbarna som stog för planerna och det var glöggkväll med klappjakt hemma hos Berra. Alla skulle köpa två klappar var för en 50-lapp styck och ta med sig lite glögg. Sen blev det lite missförstånd och förseningar men efter att ha tillbringat nån timme på Woodhall Inn, SKoghalls skönhet, pizzerian, så fick vi ta en sväng med bilen och köpa pepparkakor, russin och juleskum.

Sen drack vi glögg och snackade galna saker i ett par timmar i väntan på att alla skulle ramla in med paket. Sen så blev spänningen olidlig och klappjakten satte igång. Detta är Z:s idé. Man går varvet runt och alla får välja först ett paket och sen ett till. Himla orättvist tycker ni eftersom den som är sist får paketen som ingen vill ha. Men vänta lite, en tärning ska med in i leken också. Klockan sätts på 15 minuter sen går tärningen varvet runt tills klockan ringer. Varje gång någon får 1 eller 6 får den ta en julklapp av någon annan som den vill ha. Men man får aldrig ta den sista av någon, så alla går hem med minst en.

Med mest killar i leken gick multiverktyget och kofoten varm mellan ägare. Även chokladasken fick byta hand många gånger. Tjejerna bråkade om hjärtpastan medan några av killarna ville gå hem med den rosa kaffekoppen med Dramaqueen-tryck. Himla givande kväll och den sista minuten med tärningen var galen. Jesper fick behålla koppen, Paula vann pastan, Julia fick tillbaka chokladen och Limpan vann döskalleiskuberna från Carro på sista slaget. Själv fick jag toapapper med sagor på som jag bytte mot glitterpennor av Silfver. Modetidningen fick jag av Kim som var nöjd med kofoten och toaborsten.

Martin var speciellt nöjd med sina julklappar.


Kort och gott en mycket lyckad kväll som förhoppningsvis blir en tradition. Jag blir lite varm i hjärtat när man umgås med de gamla godingarna. Finns inga bättre !

GOD JUL !

Good morning honey

Upp och hoppa. Vakna nu. Dusch, kläder, stan. Lunch, sista klapparna, kompisar. Orkar inte skriva mer.

Fred.

DVD-day

Som Layla och Sue kallar det. Idag har jag en dvd-day. Glass och popcorn. Pyjamas och tofflor. Wanna join me ?

Christmaslist

Det här vill jag ha till jul:

- Kamera
- Familjen samlad
- God mat
- Glädje
- Fina paket

Jag är ingen julmänniska. Hatar pynt, kaoset i julshoppandet. Man hugger ett träd för att slänga det någon vecka senare. Jag vet inte, it's a bit much for my taste. Julafton är bara en lång seg dag av väntan och förhoppning inför bytet av klappar.

Men samtidigt, mitt i allt mitt cyniska så har jag ljuspunkter. Att vakna på morgonen och känna lukten av tomtegröt. Att slita upp morgonpaketet som jag fortfarande envisas med att få, tradition är tradition. Att smyga upp och kika efter snö. Att samlas familjen för att dela ut julklapparna. Och att köpa julklappar, det är nog roligast. Att verkligen få tänka efter, hitta något som verkligen är något personen vill ha men kanske inte vet. Se blicken och glädjen. Åh, jag vill att alla öppnar sina paket och bli lyckliga.

Kärlek. Stämning. Glädje. Familj.

That's just xmas.


Hemma för jul

Oj, jobbigt det blev med att styra bloggen. Glasgow var inte riktigt en så uppdaterad stad som Oslo med gratis trådlöst överallt och jag orkade inte släpa mig till internetcafét jämt. Men i nya lyan finns det internet så då hoppas vi på mera inlägg. Glasgow är en grym stad med jävligt roligt uteliv och mkt fest. Kan gå ut alla dagar i veckan och det är alltid något ställe som har öl för en pund styck. Billigt !

Update om allt nu då. Rummet är mitt, krånglar just nu med bruden som flyttat ut men dom andra har lovat att det är mitt. Så är det inte någon shit som händer nu så får jag bo där. Jobb och så. Vill ju helst ha butiksjobb men skiter sig allt så får jag jag jobb på en sportsbar/klubb som bartender. Duger det med. Tillvaron är fin iallafall.

Önskar mig innerligt en kamera i julklapp så jag kan uppdatera med bilder. Lovar att styra det Anna ! Och mamma, du vet vad mycket jag behöver en kamera. Håller tummarna att den ligger i ett av paketen under våran ej existerande gran. I don't like christmas.

Okej, idag blir det en bakisdag framför tv:n. Pizza sen vore inte fel. Mums !

Love ya iaf. Pusseli !

Fina Helena när vi kör fördrink i hennes lya.

Ett fint skyltfönster i en leksaksaffär

Sue ligger och sover på soffan

Willow tearooms - for afternoon tea


A bit of Glasgow from me to u

Still sick

Sitter här och är fortfarande sjuk. Har spenderat dagen i sängen framför Harry Potter. Har hängt lite med Helenas flatmates, jättegulliga tjejer. Laylas classmate James kom över och skulle hjälpa Sue med matten och jag som tyckte att det är med engelskan gick bra... Haha, det är väl bara en vanesak men det är nog mest tempot som är jobbigt.

Ska ner på stan imorn och gå en upptäcksfärd om jag är frisk nog. Känns som standardkommentaren nu men men. Jag vill bara bli frisk. Annars så gillar jag Glasgow, alla är jättetrevliga och jag älskar att man är så gullig mot alla. Oh sorry lovely och såna saker. Hade folk sagt så i Sverige hade man trott att dom stötte på en.

Man festar mkt här, sen jag kom har Sue och Layla varit ut tre ggr. Alltså alla kvällar haha. Och shit vad uppdressat det är. Bara ben, små flotta klänningar och skyhöga klackar. Jag bara, sätt på er ngt mer for god sakes ! Okej Sue drog på sig en liten mcjacka över chiffongklänningen som var urringad till naveln. God, skorna är nog värst, kommer aldrig klara av 10 cm stilettklacken.

Har pratat med brollan över skype också. Fan vilken uppfinning. Hur smart som helst ju. Galet. Tyvärr har dom inte internet i lägenheten men jag hoppas dom har det i den jag ska kolla på ikväll. Annars hade Helenas flatmate Deborah ett UBS-trådlöst som säkert duger till Skype.

Mamma, du behöver inte ringa ikväll. Vi kan höras imorn. Älskar dig !

Nej, nu ska jag dricka upp min kaffe och springa förbi i Helena på hennes jobb. Love ya !

Still sick and has spent the day in bed watching Harry Potter. Are trying to get used to the english and it's going ok. I'm going try to make it down to the city tomorrow if I feel better. I like Glasgow, everybody is really nice and they party a lot. And what you go out in is a hole lot diffrent then to Sweden. Very dressed up with high heels, barelegged and small aprty dresses. But I guess I'll get used to it. But never to the 5 inches heels. And yeah, Skype is a terrific thing ! Call me !

Hello Glasgow

Hej alla ni där hemma. Kom fram och hel och ren men drog på mig influense så jag har tyvärr legat däckad sen jag kom i söndags. Släpade mig ut på ett par öl på söndagkväll och tog en liten sväng på stan igår men jag orkar verkligen inte mkt mer. Svettas som en gris eller huttrar som en pingvin. Inte bra.

Vet inte vad jag ska säga om allt. Känns både bra och dåligt. Var och kollade på rummet i söndags en snabbis, ganska skabbigt men allt är vad man gör det till. Ska säga att jag vill ha det om dom vill ha mig så får jag väl piffa till det bäst jag kan. Kan ju alltid hänga uppe hos Helena och dom om det skulle vara så. Med språket går det ganska bra än så länge. Har inte stött på någon riktig jobbig dialekt än dock men det kommer väl.

Har inte shoppat något mer än mat och ett par toksköna tofflor. Måste man ha i dessa gamla dragiga lägenhet. Men fina är dom. I love Primark. Vill ni ringa så kan ni fråga om mitt nr. Är inte så sugen på att lägga ut det här bara sådär. Nu blir det att dra till Boots och köpa näsdroppar och hostmedicin sen ska jag lägga mig på soffan, dricka te och se på film. Låter himla fint.



Jag älskar er och jag saknar er !

I'm blonde


Back in black

Spenderade kvällen igår med brorsan, hans flickvän och våran kompis Marie. Drack lite öl, spelade lite biljard och snackade lite goja. Himla trevligt. Och Marie, shit vilken puma den tjejen är. Lång, lagomt smal och alltid helt klädd i svart. Utan att det ser goth, ser bara fashion ut. Kan bero på att hon älskar rena fina snitt, så svenska märken som Whyred, Acne och Fifth Avenue Shoe Repair har hon mkt utav.

Hon kör också helt smyckeslöst och på vissa kan det se astråkigt ut. Men det ser bara cleant ut. Dessutom hade hon en av de snyggaste jackorna jag sett, en svart kappa från FASR med deras lager-på-lager-känsla med en gigantisk ballongkant och mängder av tyg. Mjau ! Lite clownaktig men vrålsnygg.

 I like it. Får bli inspo idag.


Nervös

Det börjar kännas nu. Lite ångest, vill-inte-alls-känsla men mest fina fjärilar och nyfikenhet i magtrakten. Pratade med Helena igen, hoppas verkligen på rummet, billigt var det också.

Dålig på dagens men skyller på kameraproblemet. Kameran på mobilen är så seg så det är svårt att fota själv med den. Kan försöka hota Louise att ta en fin bild på mig. Nu blir det Heroes och solroskärnor.

Fred.

God morgon bloggen

Eller God dag. Försöker ta mig upp ur sängen. Måste.packa.upp. Fan, ska träff girlsen på fika vid två och hade gärna varit klar innan det. As if. Yeah yeah. Måste ta mig upp nu. Blä !

RSS 2.0