Öde

Och här kommer fortsättningen tio dagar senare. Helgen i Karlstad var bra, invigde min nya AA-klänning som kommit med posten från nelly.se. Satt som ett smäck, snortajt alltså, men var himla fin. Blev lite för bakis på söndaen för att åka hem så jag stannade till måndagmorgon. Min chef kan vara himla snäll ibland.

Förra veckan tog jag det lugnt, jobbade en del och var på julbord med jobbet. Himla fint med fri alkohol och liveband.  Fyndade Marc Jacobs-kopian från Don Donna på Wedins för 250 spänn. I'm in love !

Idag har jag inhandlat ny parfym, föll för MJs Daisy här innan jul och bestämde mig för att köpa den nu när jag fått lön. Helt wonderful. Köpte även en lång beige kofta med bruna knappar från Lindex, lite som Hopekoftan fast tantig ( på ett bra sätt ).

image460
 
Denna vecka jobbar jag sex dagar så det blir inte så mkt kul. Ska träna lite, no carbs denna vecka ! Till helgen blir det fest tror jag. Ska locka med mig ngn på Tiger Tiger tror jag. Synd bara att det är 26 årsgräns på så jävla många ställen här i Norge...

Nu blir det te och banan och Dawson Creek ! Peace man !

Dagens

image459
- Svart stortröja med skinndetaljer och långa ärmar, Acne
- Svarta tights, Gina Tricot
- Svarta skinnstövletter, Roots
- Svart mcjacka i skinnimitation, H&M
- Svarta sjal + Stickad haslduk, mammas
- Svart hatt, H&M herr

Ursäkta mitt ansiktsuttryck, försökte förklara för min kära mor hur hennes kamere som numera är min fungerar.

AA

Ja, nu är jag inte AA-virgin längre. Beställde den som alla har sist jag var hemma, en double u-neck dress i mörkgrått. Kom till K-town igår och det första jag gjorde var att slita fram den. Den såg minimal ut, tänkte den här kommer jag aldrig få på mig. Men helt perfekt, den sitter som ett smäck. Den ska ju vara snortight så.

Den kommer vara så snygg till min nya skinnjacka från H&M. Jag vill ha vår och värme, nu ! Ska se om jag inte tar skinnjackan ner på stan nu. Orkar inte släpa på 40-kilos SVEA-jackan så länge till alltså...

Dagens planer är en tripp ner till stan med mami. Klockan 3 ska vi till brorsans ex och masseras. Gud, så skönt det ska bli. Sedan ikväll blir det utgång då Sandra fyllde stora 21 i torsdags. Pretty nice day. Inviger nog AA-klänning ikväll. Sweet !

Dags för dusch !

Eargazm: Lazee - Rock away

Träningsfreak nästa

Idag tog jag tag i mitt norska liv och skaffade mig ett träningskort på Elixia, en gymkedja här i Norge som har ett ställe precis vid mitt jobb och så ett i närheten där jag bor. Dyrt var det också, 1135 norska fick jag punga ut idag och sedan dras det 569 varje månad från koret mitt. Men det är det värt.

Louise drar ju dessvärre ( se så norsk jag är... ) hem nu och är hemma en månad så det är mycket bra tillfälle att komma igång. Ska på spinning nu på lördag. Gud vad roligt, jag älskar spinning ! Och ni som undrar vem fan som går upp och tränar 9.30 en lördagmorgon ska få en förklaring. Jag börjar kl 11 och ska ut på kvällen så söndagen går bort i bakfylla. En utekväll är dessutom en jävla kaloribomb och jag jobbar på ett bageri, you do the math !

Time to trim.


Working girl

Work work work och inget annat. nej men idag har det blivit en del jobb. Fick børja tio istællet før told før att en tjej var sjuk och sedan sex, då jag slutade har jag suttit kvar och fikat før att jobba igen nu vid åtta før att læra mig stængning. ska næmligen få gøra det sjælv vissa dagar nu framøver. Ha ansvaret, få bossa lite och rækna kassan och sådant. Ska bli spænnande.

Shoppade lite idag också. Den inte så okænda svarta mc-jackan i skinnimitation från H&M. Himla nøjd må jag sæga. Men den får bli mer som en partyjacka nu innan det blir lite varmare. Får inte in mkt mer æn ett partylinne under den.

På lørdag blir det storfest då Kamilla, en av de norska tjejerna på jobbet har fixat in oss på en svinstor 20årsfest som två tvillinggrabbar har. Hyrt nattklubb och grejjer. Ska bli himla dejligt ! Syns i dimman... eller inte !


Dagens

image458
- Svart lång hood med luva och knappar, Monki
- Lila t-shirtklänning, H&M
- Svarta tights, Gina Tricot
- Svarta skinnstövletter, Roots
Till: svart sjal, SVEA-jacka, Smålandskasse i Manhattantyg Svenskt tenn, bärbar dator HP special edition

Kvällens

image457
- Klänning med dolda fickor och ballongkjol, Monki
- Svarta strumpisar, H&M
- Svarta oner knee, H&M
Till: svarta stövletter i skinn Roots, svart lång hood Monki, SVEA-jacka

Dagens

image456
- Svart lång hood med luva och knappar,  NY Monki
- Lila tee med tryck, NY T-post
- Svart kjol med hög midja, H&M
- Svarta strumpbyxor, H&M
- Svarta over knee, H&M
- Svarta stövletter i skinn, Roots
Till: SVEA-jacka, grå mössa Monki

Nya håret

Var ju och klippte och slingade håret igår. Gjorde inte så mkt med själva frisyren. Klippte lite kortare där bak och sedan toppade jag mest. Men färgen blev lite ljusare. Hon la blonda slingor och mellan dom och resten av håret en gudltoning. Tyckte det blev bättre än jag trodde.

Before:                         After:
  

2007 - 12 - 21 - bloggen fyllde ett år

Tyvärr missade jag att bloggen fyllde ett år i decemeber. Men jag säger grattis. Tyvärr har jag misskött bloggen och skrivandet sen flytten till Norge men det ska bli bättring. Ska i veckan gå till 3 och fixa ett trådlöst bredband med USB-port. Sen blir det mer att skriva.

Dagens planer är lunch med brorsans ex, fika med flickorna, preparty och utgång. Hann med lite shoppping igår också. Monki är en affär jag verkligen saknar i Oslo, tur att den finns i Karlstad. Där var det REA nu så jag slog till.



Linne/klänning som jag kollade på redan i höstas men var lite för pank då. Halva priset var det också !



Lång hood som jag också kollade på i höstas men då kunde jag inte bestämma mig för vilken färg jag skulle ta, svart eller gammelrosa. Den rosa var på REA nu men jag insåg att jag hellre betalar fullpris för en svart som jag kan använda en himla massa mer, till och med som vårjacka.

Dagens

image450
- Svart golftröja med rutmönster, Åhléns
- Vitt linne under, mammas
- Svart kjol i skinnimitation, sytt själv
- Svarta strumpbyxor, H&M
- Svarta knästrumpor, H&M
- Svarta stövletter i skinn, Roots
Till: dunjacka SVEA, röd palestinasjal Dubai, grå mössa Monki

Nu ska det klippas och slingas. Se yaa !

Nya sminkväskan

Det ligger världens sötaste lilla affär med massa söta prylar, väskor och accesoarer precis bredvid vår port i Oslo. Så jag och Louise bestämde oss för att ta lite söndagsshopping och då det var det enda stället öppet i typ hela Oslo (bara affärer med en viss kvadratmeteryta får ha öppet) och jag hittade denna skönhet. Att sminka sig har aldrig varit så roligt...

image449

Gårdagens

image448
- Svart stortröja med skinndetaljer, Acne
- Svarta tights, Gina Tricot
- Svarta knästrumpor, H&M
Till: svarta skinnstövletter Roots, svart sjal, grå mössa Monki, svart snowboardjacka Burton

Home sweet home

Sitter på min gamla säng och hör min kära mor streta runt med dammsugaren. Precis som det brukar. Är riktigt fint att vara hemma denna gången. Ska inte ens gå ut tänkte jag, utan bara ta det chill i K-town. Planer för övrigt är:

- klippa och slinga håret
- luncha med mor
- massa fikor med missunnade vänner
- träffa mormor och morfar
- träffa Häggbert och massa mer

Ser ut att bli en fin helg. Bjuder på en dagens imorn också ! Love you all.

Eargazm: Sugarcult - Do it alone

2008 - blanc canvas

Oj oj nytt år och allt. För att sammarfatta 2007:

Hade en underbar vinter med nyfunna vänner och levde precis som en student ska. En massa plugg och en massa fest. Stretade på och lyckades hinna med att kapa av mig mina älskade dreads. Klarade av sista terminen av naturvetenskapliga basåret och slingade håret blont.

De första (och enda) fina veckorna på sommaren lyckades infinna sig under mina enda lediga dagar typ mellan skola och jobb. Dessa dagar spenderades med de finaste och självklart ute vid stugan aka ruklet. Så brun var jag bara dessa dagar...

Sommaren fortsatte och jobbet började. Det festades som aldrig förr och aldrig har vi heller varit så påhittiga. Vindrickande vid kanalen, middag på Nöjesterassen, Ankan med flera. Sommaren avslutades med 20årssfest med filmtema som alla tog riktigt seriöst.

Sommaren led mot sitt slut men jag hann med att fylla 20, se Rolling Stones, ta en tripp med bästaste Louise till Stockholm, hälsa på Julia och Mathilda i London och en massa massa mer. Sedan tillbaka till verkligheten.

Jag och Louise bestämde oss för att bege oss till det rika landet i väst för att gräva guld och flyttade in med Jocke, Johannes och John i en lägenhet i Oslo och började jobba på United Bakeries. Insåg att jag trivdes som fisken i vattnet och att nu är det på riktigt. Har jobbat en massa, åka hem en del och festat lite grann. Summa summarum: en jävla bra höst.

Hösten kom, såg och segrades och vintern tog över. Handlade en massa julklappar, sa farväl till fyra fina tjejer och arbetskamrater som ska till sol och sand och packade sedan stora resväskan för att fira julen i Trysil med nära och kära, Perfekt snö, perfekta backar och perfekt knäck. Kunde inte varit bättre. Julklappar: dator, snowboard - boots - vantar - strumpor - underställ - fleecetröja, hårvax, hörlurar och bok. På juldagen mötte jag upp Julia och Carro i Sälen och hade en kväll som kanske inte var den bästa men ibland blir det fel.

Tillbaka till Oslo och jobbet och slet som ett djur. Gick på kino och såg I am Legend som rekommenderas. Sökandet efter den perfekta nyårsblåsan fortsatte, fortfarande insnöad på svart tubklänning men fick inse mig (och mina brön) besegrad och tog en gammal röd blåsa från 2005- 2006. Firade nyåret med nära och kära här i Oslo och somnade på efterfesten.

Där har vi det. Mitt 2007 - ett riktigt bra år.

Vad 2008 med sin vita duk har att erbjuda vet bara gudarna men jag känner på mig att det kan bli bra.

Eargazm: Håkan Hellström - Dessa dagar

RSS 2.0