Oslo - heroinets stad

Usch, var med om en mkt obehaglig grej igår kväll. Var på väg hem från jobbet, hade stängt så klockan var väl runt halv tio. Sitter på trikken och läser i godan ro då två killar går på vid jernbanetorget och sätter sig i sätena bredvid mig. Ena killen såg helt normal ut men den andra hade sett bättre dagar i trasig skjorta som satt ut och in, skabbiga mjukisbyxor och en spliff bakom vardera öra. Han hade en liten påse i ena handen med rizzla papper och dylikt. Dom satte sig där pch bærjade pyssla med något, tänkte typ att dom satt och rullade en joint så jag lät dom vara ifred och fortsatte att läsa.

Men när jag hade typ två hållplatser kvar hem och kollade upp medan jag funderade om jag skulle gå av en tidigare för att ta en sväng förbi KIWI så tittar jag dit igen. Då sitter ena killen med uppkavlad ärm och gör rent armvecket och förbereder sig för att ta en sil. Mitt på spårvagnen, bredvid mig och klockan var inte ens tio !

Usch, himla läskigt. Jag var tvungen att gå av, pallade inte att sitta kvar och se tragedin. Fy fan att det gått så långt att man sitter helt öppet på lokaltrafiken med spruta. Okej, jag har insett att det är grymt mkt knark i den här staden. Det ser man ju så fort man kommer vid Jernbanetorget där försäljningen sker helt öppet ¨med poliser som står och övervakar.

Jag känner mig förnedrad och kränkt.

Tjenamors

Sitter i mitt rum med en iskall Staropramen och njuter. Dagens klädsel är inte så mkt mer upphetsande än ett par beiga chinos och ett vitt linne men jag spetsade till det med en chockrosa bh. Mamma kollade lite konstigt på mig, men I'm here to be !

Till kvällen blir det det 50 årskalas för min brors tjej Bodil och hennes kompis Marie. För er som inte redan tänkt tanken så är det inte att de fyller 50 utan att båda fyller 25(x2=50). Ska bli himla trevlivgt. Louise kommer snart så ska vi göra oss lite fina och ta en drink/öl innan på min balkong.

Sitter och lyssnar på Robyns senaste skiva UK edition. Grym ! Konserten på Hultan var också grym. Mmm, önskade jag befann mig på Arvikafestivalen igår natt. Eller imorn kväll då Looptroop rockers gör ytterligare ett grymt framträdande. Var så nära på att köpa en endagars för att se dom men tänkte att det var lite mkt pengar för en konsert. Dessutom har jag ju sett dom 9 ggr redan.

Apropå festival så har jag lite bilder från Hultan. Hinner inte lägga in mer än typ en här, för jag ska vara på fest om kl 18 och har inte duschat än... Ooops. Men så här tyckte våra grannar att vårat tält borde sett ut så dom satte kniven i det sista kvällen. Kändes jävligt onödigt, precis lika onödigt för någon att skriva elaka kommentarer på inlägg skrivna i bloggen för typ ett år sedan, i två olika namn men oj samma ip. Så smart var visst inte personen ifråga. Fegt och patetiskt, från båda.


Älskar alla er andra med fina kommentarer och tjejerna i campen bredvid från Kungsbacka och danskenb som förgyller hela mig.


Eargazm: Robyn - Cobrastyle


RSS 2.0