Picnic in the park

Idag var jag fri. Det firade jag med att gå upp tidigt och tvätta och sen gosa ner mig i täcket för att sova lite till. Sedan kollade jag lite på tv. Och läste nästan ut min bok, Stieg Larssons sista. Den avslutade jag för ett par timmar sedan. Himla spännanden.

Sen efter lunch bar det av till Vigelandsparken tillsammans med Jessica, Senait, chips, cola, filt, musik, ost och kex. + en bolle fylld med flytande choklad=kaloribomb.

Mys.

Nu sitter jag och avnjuter ett glas vin i Julias och våra datorers sällskap. På QBA. Som vanligt.

Jag gillar banan. 100 år gammal bild

Today I went to the circus

Har jobbat idag. Lyckades försova mig för första gången sen jag började på mitt jobb. Kom dock precis när jag egentligen skulle börja så det blev väl bara typ tio minuter men men. Har aldrig varit så snabb som imorse.

Efter jobbet fikade jag med Jessica, Julia och Anna. Jag och Jessica är lediga tillsammans imorn så vi ska ta en picnic i Frognerparken och mysa lite. Antagligen med ett glas vin också.

Sitter just nu på QBA med Anna och Ivan. Ska lägga mina sista slantar på nachos tänkte jag. Grymt goda här. Jag fattar inte varför jag alltid är så här fattig i slutet på månaden. Usch. Hatar det. Får se om jag pallar det... Har ju lite pengar sparat. Tar nog lite därifrån. Får bli så. Usch.

Åker nog hem till Karlstad nästa helg ändå. Är ju inte så ofta man får fyra dagar ledigt i sträck bara så där. Ska städa ur garderoben också så blir mamma glad.

Är superduper sjuk också, har världens jävla rethosta som aldrig slutar. Lägger upp en dagens imorn, kastade  bara på mig de kläder som låg närmast imorse så det är en ganska tråkig outfit just nu.

Men älskar er. Kiss.

I would for you

Fint.

Har haft en trist vecka på jobbet. Tidiga dagar och igår vaknade jag helt enkelt på fel sida sängen som vi säger i Sverige och var grymt nere och sur. Bättre idag, torsdag ju vilket innebär att det snart är helg. På lördag blir det fest hos Jonas på mitt jobb som vanligt. Singstar och Rockband kommer rockas då Jonas är i särklass den största nörden jag träffat hela mitt liv. Men det vet han om haha. Så nöjd. Bagarna kommer också och det är alltid roligt. Är lite småosugen att gå faktiskt, kan tänka mig ett par glas vin och sen hem i sängen. Men det är Julias första helg i Oslo och hon vill verkligen ut. Ibland får man helt enkelt bara ställa upp för laget.

Ikväll blir det senaste Greek-avsnittet och en massa popcorn. Precis som det ska vara.

Vill bara säga att jag saknar min mamma. Det är när man är ifrån dom man älskar som man inser vad mkt de faktiskt betyder för en. Och gudarna ska veta att jag och mamma inte alltid har gillat varann. Jag var en typisk tonåring som levde på att tyrannisera och styra min familj då jag kan vara arg ganska länge. Jag är inte långsint men jag kan hålla ut ett bråk tills jag fått som jag velat. Usch, hemkst men sant. Är glad för att jag och min kära lilla mor hittade tillbaka till varann och nu måste jag säga att hon är en av mina bästa kompisar. Det är henne jag ringer om det är något och vi pratar i telefon varje dag. Lite av detta beror på inlägget, hon befinner sig i Skagen, Danmark över helgen och nu är det SMS som gäller. Vilket inte är samma sak. Alls.

Men mamilicious. I love you !

Helgen

Pallade aldrig bjuda på en kvällens i lördags. Det blev för mörkt och min klänning var väldigt för mkt vit för att kunna upplevas med blixt. Eller ni hade snarare upplevt väldigt mkt mig på kortet. Nakenbilder är inte riktigt min grej.

Hade en himla trevlig kväll i lördags. Kanske lite för mkt alkohol men man får ha sådana kvällar ibland. Vi förade hemma hos Malin och snackade en massa dynga, precis som det ska vara. Hamnade på Nöjesfabriken som jag inte varit på sen i mars typ ? Drog dock ganska tidigt då jag kände mig lite för onykter för att vistas bland folk och spenderade istället natten hos en gammal vän. Himla fint det med.

Sitter just nu och ska försöka ta steget att slänga allt i min garderob i Sverige. Känner att jag ändå inte använder ngt här. Men det brister lite i hjärtat att göra sig av med den babyblå hooden från SVEA, trots att jag vet att jag inte kommer använda den. Jag är en ganska sentimental person som gillar att behålla saker på grund av minnen men har lärt mig att slänga iochmed de senaste flyttarna. Och ärligt, saker som jag inte ens använde innan jag flyttade för ett år sedan, kommer jag knappast att använda nu heller. Så bye bye !

PS. Sticker tillbaka till Oslo tidigt imorn, men ska försöka vara en flitig bloggare.

XOXO

Dagens


Blå klänning - H&M, blåjeans - Cheap Monday, svart mcjacka - H&M, rutig sjal - H&M, svart flätat skärp - American Apparel, svarta ballerina - Din sko. Till: svart axelremsväska - Indiska.



Idag blir det en sväng på stan med Malin, Julia och Louise. Ska luncha, gå på bolaget, shoppa lite och ha en allmänt skön dag på stan. Malin fyllde 21 i tisdag och det blir till att fira ikväll.

Lägger förhoppningsvis upp en kvällens lite senare.

Ha det bra, ha en fin dag som vi säger på jobbet.

Weekend

Nu har Jullan flyttat in hos oss. Hon var här ett par dagar förra veckan och lämnade ut CV och så idag flyttade hon hit på heltid. Har redan fått intervju på Fridays på Karl Johan, ska dit på måndag, imorn och det här tar vi ju hem.

Var ute igår med lite folk från jobbet, himla mysigt. Men som vanligt är alltid föfesten bäst. Vi var rätt många som skulle ut sen och alla ville till olika ställen och det var typ fullt överallt. Men det var mysigt ändå. Hamnade på Yatzi med resten av alla Oslosvenskar och såg lite folk från Karlstad. Men som sagt, snor mkt folk och jävligt trångt.

Har nog insett också att Yatzi är lite väl mkt köttmarknad för mig. Nu blir det film och popcorn med Jullan. Ska försöka bjuda på en dagens imorn. See ya ! Puss !

Back @ work

Ja alltid lika roligt att vara tillbaka. inte... Hade dessutom en väligt rolig bussresa, inte. Inser precis när bussen åker iväg att jag glömt min iPod hemma hos mamma. Inte kul. Därmed kunde jag varken lyssna på musik eller se på Heroes på datorn. Men jag släpade upp datorn ändå, tänkte att det inte satt någon så nära mig och dessutom sov ju typ alla. Satte på superlåg volym, knappt så jag själv hörde.

Men givetvis går det på en tråkig norrman som sätter sig bakom mig när vi är i Töcksfors och efter två minuter sa han till mig att jag skulle stänga av min "amerikanska groda" eftersom jag hade högtalaren på och det tyckte han inte om. Idiot. Efter det råkade jag få två sms på raken och då skrek han i mitt öra att jag visst gjorde allt för att föra väsen så att folk inte lunde sova. Men herregud, get a grip. Det kallas ha ett liv !

Fan, vad jag hatar sådana människor. Bara för att jag har folk som hör av sig och han är helt jävla friendless. Byt plats då och sätt dig längst fram. Dessutom satt han och andades helt sjuk högt. Som om inte det är störande då. Skaffa aldrig näsdroppar liksom.

Och lön har jag inte heller fått. BLÄ !

RSS 2.0