Trötta fötter


Bild: jag


Trötta, slitna fötter i nästan lika trötta och slitna Converse. Snart perfekta röda. Har jobbat cirkus 6 timmar och är trött på kvällsskift. Nu ska jag svalka mig med en cigarett tillsammans med Helena som hänger här. Sen blir det sleepover och film.

Sov gott, vakna torrt. ( Helena lärde mig )

Not a cat person


Bild: Knitemare


Blev lite besviken när jag läste i min Håkan Hellströmbok, en samling med intervjuer och resensioner, att han hellere vill ha katt. Tyvärr Håkan, men du sjönk lite i mina ögon. Men du är snart tillbaka, erkänn bara att du vill ha en hund så är jag din igen.

Frizzy hair


Bild: Vogue Italy


Så önskar man att håret blir när det regnar ute. Om det nu envisas med att bli frizziet så borde det iallafall bli snyggt. Men nej. Nu är det dags för jobb. Och ja mamma, tänk att jag drack alkohol.

Planerar att ses över mitt bloggandet. Fler men kortare inlägg och mycket bilder. Några önskemål ?

Rainy monday

Ledig dag och Helena och jag skulle vara kulturella. Gick till ett litet soldatmuseum fem minuter från flaten. Gick runt ett tag, var för trötta för att läsa något och det hela kändes lite meningslöst. Men tanken som räknas. Hamnade på Helenas jobb efter att ha fönstershoppat ett tag.

Visade sig att Helena inte behövde jobba så det slutade med ett par öl och fyra cocktails. Drog dit min flatmate Megan och Helenas flatmate Sue så hade vi en soft eftermiddag. Stannade på Driftwood för ytterligare en öl påväg hem och bakade sedan egen pizza. Kvällen slutade med utgång på Viper, sjukt bra kväll. Tog en himla massa bilder. Ska styra upp dem snart. Så fort jag orkar.

Fick en trevlig överraskning när jag gick upp för att gå till jobbet imorse vid nio. Ett mess från manager som hade kollat fel på schemat igår när han skickade dagens pass till mig så jag börjar inte förrän om en timme typ. Fick en fin morgon i sängen med lite bok och Sex and the city.

Vissa dagar är himla bra.


Helena och Megan på Social

Jag med cocktailen och weird pose.


Sunday bloody sunday

Jobb jobb jobb jobb. Sitter framfor en dator pa ett ganska tomt cafe och filosoferar. Hors sen da.

Yelp


bad bad bad

Kaffe, cigg och oborstade tänder - dålig andedräkt. Men vi gillart.

Ville du hångla eller ?

Sweet saturday

Har både tvättat kläder och håret idag. Vilket verkligen behövdes. Såg ett par avsnitt av Sex and the city och sitter nu på jobbet med laptopen timmen innan jag börjar. Lyckades även se min flatmate Vicky och hennes pojkvän ha sex innan jag gick. De hade lånat min nyckel igår och jag behövde den nu. Och det lät verkligen som hon sa Come in. Lätt och missa ett don't där efter jag knackat. Crazy kids.


Spontan natt

Jobbade sena skiftet igar och nar jag ska ge min nyckel till Mark sa att han kan lasa dorren inser jag att Johanna fortfarande hade den. Sa det blev bara till att ringa henne och fa henne att springa bort med den. Tur att hon befann sig i narheten. Slutade med att jag foljde med henne tillbaka till festen hon varit pa och blev kvar i fyra timmar. Kul kvall. Nagra ol och en massa skitsnack.

Nu blir det jobb igen.

Gjorde 100 situps i forrgar. Min mage ar snart tvattbrade material. Blir 100 till idag. Beach 09. Eller inte.

Matthew Williamson for H&M

Klockan 8:45. Spänningen är olidlig. 10 personer framför oss i kön. Slutade med att månadens hyra gick till nya pärlor i garderoben. Hur detta ska lösas ? Nudlar och havregrynsgröt. Eller. Jag kan nog se mig mätt på mina nya inköp. Varenda pund var det värt, alla 234.






Do I need to say I'm in love ?


Sommar part 2

O ja. Det verkar som sommaren i Karlstad kan bli fin. Mycket fin. Mamma ringde men en mycket god nyhet. Jag kommer fa vakta och vattna blommorna at en arbetskamrat till henne. Som "betalning" far jag bo i lagenheten, som rakar vara en tvaa i Gamla badhuset. Kunde inte varit battre. Nastan sa jag vill boka en tidigare biljett hem bara for att fa hanga i en lagenhet for mig sjalv. Som dessutom bara ar typ 200 m fran Emma. Super !

Ah, jag langtar. Jag vill sitta pa balkongen och ata frukost. Yoghurt, en kopp te, lite apelsinjuice och en mumsig macka. Avnjuta kvallssolen med ett kallt glas vitt och gott sallskap. Jag drommer. Jag drommer varje dag.

And Fabien, I'm just fine, how are you and how are France ?

Present

Helena var på Alton towers igår, themepark 6 timmar härifrån i England och köpte med sig en fin present.

Såpbubblor ! Nu ska vi ha kul.


Sommar

Jag vill ha ljumna sommarnätter. Jag vill sitta på Emmas balkong och kedjeröka cigaretter. Dricka te i stora koppar tills mörkret blivit gryning. Jag vill cykla genom ett folktomt Karlstad en sommarnatt i blöt bikini och känna varma vindar mot kinden. Jag vill sitta på en klippa med solen i ryggen och höra vågarna slå. Jag vill köra bil jättefort på de små, smala vägarna ut till stugan med musik dunkandes ur högtalarna. Jag vill ligga på en filt i skuggan och filosofera över män och livet tillsammans med nära vänner. Jag vill trä smultron på strå och äta upp allt i ett nafs. Jag vill klippa gräset med iPoden i öronen. Jag vill hoppa högt från en bro och blunda hårt när jag landar i vattnet. Jag vill dricka folköl vid teatern och inte bry mig om att jag jobbar tidigt nästa dag. Jag vill äta grillat och känna smaken av tzatsiki. Jag vill klia sönder myggbett och veta att jag lever. Jag vill promenera hem från krogen i sommarnatten med klackarna i handen och trevligt sällskap. Jag vill sitta med en kall öl på en uteservering tillsammans med mina tjejer och snacka om allt och lite till. Jag vill åka ut med båt till en ö. Jag vill ligga på en filt och känna solen över hela kroppen. Jag vill gå till ett proppfullt Ankan och dansa mig sjöblöt av svett. Jag vill dansa och skratta på en festival hela dagen. Jag vill tokäta munkar tillsammans med Anna och spela ölspel. Jag vill äta jordgubbar med vaniljyoghurt. Jag vill ligga med halva kroppen i solen och andra halvan i skuggan och läsa en bok. Jag vill lösa sudoku tillsammans med mamma. Jag vill sparka boll och leka dragkamp med Gus. Jag vill sitta i skymningen med cigaretten som enda sällskap och bara tänka. Jag vill ha sommar.

Work


Stammisen Dave och min jobbarkompis Johanna. Så dött på jobbet idag. Det är strålande sol, vindstilla och tokvarmt. Så vi slappar lite. Johanna har till och med hunnit skriva klart en uppsats till uni. Sen blir det parkhäng med bok och kall dryck. Får nog dock bli akoholfri. Läs vad duktig jag är lilla mamma !

Detta är orsaken till att jag sitter på ett dött café och läser bloggar


Let the right one in

Här i Glasgow visas just nu den svenska filmen Låt den rätte komma in, vilket ganska många stamkunder påpekat. Och lite förvirrad blir man när folk säger tack istället för thank you eller cheers. Kommer sluta med att hela Glasgow kan små fraser på svenska. Vilket faktiskt är ganska mysigt. Och de är så nöjda så, att de lärt sig ett nytt språk.


4th of July

Flygbiljett bokad och jag flyttar hem till Sverige igen. Och känslorna ? De är dubbla. Jag älskar Glasgow, staden som kändes hemma på en gång. Så mycket snabbare och så mycket mer än vad Oslo någonsin gjorde. Och jag har insett att jag behöver bo i en stad som lever varje dag och inte bara runt helgen eller runt löning. En stad som bjuder på utekvällar när du själv känner för det. En stad som aldrig riktigt dör.

Samtidigt som jag saknar hemma. Saknar familjen, saknar vännerna. Har haft hemlängtan en hel del de senaste två dagarna. Inte så mycket på grund av Karlstad men för att det verkar som folk har det ganska bra och roligt hemma just nu. Och vissa saker kan jag inte få här, som familjemiddagar på påsk eller födelsedagar. Eller te i soffan hemma hos Emma. Visst, man skapar sig nya vänner och nya minnen men det är något speciellt med den gamla. Eller hur ?

Har insett att Glasgow kommer dö lite över sommaren och beslutet att komma hem redan i juli tog jag eftersom alla som jag umgås med drar i i mitten av juni. Att jag ändå stannar ett par veckor till är mest ett pengabeslut. Hade inte tänkt jobba i Sverige sommar och tänkte därför att jag lika gärna kan stanna tills Hulstfred. Sen blir det en "sista" sommar. Med festival, semester, sol och bad. Kvalitetstid med vänner och familj. Och förberedande flytt till Göteborg förhoppningsvis. Men skulle jag inte komma in på något jag vill, då blir det tillbaka till Glasgow och se över möjligheten att plugga här. För något jag är säker på, är att jag är kär i den här staden.

Sverige, och även Norge för den delen, är ett kallt, inrutat land. Jag säger inte att Glasgow och Skottland är perfekt. Men man inser verkligen vad mycket svensken är instängd i sin värld. I sin inrutade livsstil och själviskhet. De människor jag har stött på här, både privat, i arbetslivet och i butiker, banker etc. bryr sig. De är trevliga, hjälpsamma och artiga. Så mycket av detta är vi inte i Sverige. Bara det att när jag sökte jobb och gick runt med mina CV:s så tipsade folk mig om ställen där de sökte folk om det var så att de själva inte gjorde det. Och så fort man ber om hjälp, frågar om vägen så är ingen för upptagen eller för viktig för att inte hjälpa till.

Dessutom finns det inget bättre att bli kallad love, honey och darling ten times a day. Jag älskar det.

Så Glasgow kommer verkligen finnas i mitt hjärta och skulle det bli så att jag inte flyttar tillbaka så kómmer jag absolut resa hit regelbundet. För Glasgow är Glasgow.

Born again - what does it mean ?

Det här fick jag av vad jag trodde var en söt oskyldig gubbe som typ delade ut flygblad angående fattigdom. Eller fräslningsarmén eller något. Det var först när han frågade mig om jag också var en believer som jag kom mig för att faktiskt läsa på lappen han tryckt i handen på mig.

Jävla troende skit eller.

Born again - what it does not mean
1. It has nothing to do with being christened or baptised. Water has no magic power. True.
2. You are not born again by taking Holy Communion or celebrating Mass, even is this makes you feel good. Bara själviska gärningar alltså.
3. Giving up bad habits - smoking, drinking, gambling, taking or peddling drugs - does not make you a born-again Christian. Så vadå, det är helt okej att fortsätta med the bad habits ?
4. Meditation - yoga or trancendental - may help you relax, but it will never give your sole divine life. Nej, finns det något som gör det ?
5. Speaking in tongues doesn't prove you are a born-again believer. People in non-christian religions can do that. Precis, so it must be wrong.
6. It doesn't mean reincarnation (that's an eastern myth) or final resurrection. ALL will be raised whether born again or not. Okej...

Born again - what it does mean
A. You found out that you are a lost sinner, needing salvation from the guilt and grip of sin. Samvete tror jag det kallas, de flesta människor har det.
B. You have acknowledged Jesus Christ as your only Saviour and Lord, who died as a sacrifice for sins in your stead. Hur visste Jesus att jag skulle begå synder ? För 2000 år sedan var jag ingenting. Inte ens en spermie/ägg.
C. You have trusted Him to save you, casting yourself on His mercy, asking for His forgiveness. Jag tycker Han ska be om ursäkt till mig, det vore något.
D. You have found peace and pardon and feel the power of His indwelling Spirit to give you victory over sin. Men hallå, om nu Jesus dog för våra synder så borde det väl vara okej att fortsätta. Jag förstår inte...
E. You have a deep concern for others to experience the same grace of God. Ja grace vet jag inte men visst upplev på du.
F. You look forward to being in Heaven with all the redeemed people of God when you leave this world by death or when the Lord comes back again. Vem säger att det här inte är himlen ? Folk ska alltid resonera att gräset är grönare på andra sidan men jag vet inte jag. Känns rätt grönt här med för min det.

Vänner

Är en himla bra sak. Det gör så mycket att ha någon/några som vet alltid finns där.

Helena - som har kommit mig sjukt nära. Och är absolut bäst på att peppa en och få en på bättre humör.
Julia -  the bigger the better. Som jag vet alltid finns där och förstår och lyssnar. Finns ingen bättre att prata med.
Emma och Louise - som är kvar hemma i Karlstad och lever livet. Kanske inte pratar så ofta som man vill när det är så dyrt att ringa over seas men som skickar ett fint meddelande eller ringer en fredagkväll när de lagar mat.
Anna - som betyder sjukt mycket för mig. Absolut den sjukaste men roligaste personen jag känner. Och det värker i hjärtat när manb får sms där det står: snart sitter jag där med en öl i ena handen och dig i den andra :)

Och alla ni andra, Senait, Jessica, Malin, Anna, Carolina, Malin, Sandra. Om jag glömt någon skyller jag på bortsupna hjärnceller. Men alla ni, att ni finns där betyder sjukt mycket för mig. Verkligen. Mitt liv hade inte varit helt utan er.

Love you guys ! För att inte glömma familjen, älskar er med.

After


Before


I think she might be right...

Kommentarer Postat av: mami

Stina! Du dricker för mycket eller iaf för ofta!!!

Puss o kram M

2009-04-16 @ 08:35:39

Vad tror ni ? Nu blev det ju faktiskt ingen utgång igår, blir ikväll istället.

Cloudy wednesday

Ja lite gratt och trist idag i Glasgow. Himla kallt ocksa. Sitter pa en dator pa jobbet, bredvid sitter Helena. Vi ska ga till Lidle, kopa lite alkohol och sen ta en helkvall. Barry hanger med ocksa. Funderar pa drinkar vid mysiga Ashton Lane men hade onskat att vadret vore lite mer som helgens. Synd.

Och ja mami, det ar Julia, Anna och Senait som kommer 18 dagar for att gora Glasgow osakert.

Aterkommer med bilder och riktiga bokstaver typ imorn. Da blir jag aven blond igen. Finally. Bara for att jag bokade tid for slingor sa ar min utvaxt jag ser. Denna vantan !

Cheerio !

Juicy tuesday

Fortfarande inget internet i lägenheten. Orkar inte krångla. Hoppas att någon av tjejerna kan fixa det när de är tillbaka. Ja just det ja, min nya flatmate Andrea är inte längre min flatmate. En vecka klarade hon, sedan flyttade hon. Söt tjej men pallade inte trycket. Hon tyckte lägenheten var för högljudd, för mycket folk som sprang ut och in, gick inte att låsa dörren till sitt rum. Det var smutsigt och kallt, inte alls som på bilderna hon fick av Paul.

Men men, tror att det var bra att hon flyttade. Hon hade inte klarat en dag när alla tjejerna väl är tillbaka i lägenhet. De är mycket det här tjejerna, men tysta är inte en egenskap de har. Men men, hoppas nästa som flyttar in är schysst. Skulle ju vara bra om vi kunde få träffa personen innan vi säger ja, man måste ju vara okej med den som flyttar in.

Nu börjar jag jobbet snart och hoppas på en lugn kväll. Dagen igår var absolut helt dead quiet. Men vi får se. Jobbar iallafall med Gareth, som tyvärr lämnar oss på lördag. Syn, gillar verkligen honom.

Hoppas ni har det bra alla där ute. Om 19 dagar kommer världens bästa tjejer hit. Var beredda på nedräkning.

Peace.

Last saturday


Pajlettjacka - Gina Tricot, tubklänning, Gina Tricot, strumpbyxor - H&M, pumps - Deischmann

Fina helg

Har varit dåligt med update men jag har varit både upptagen och internetlös. Var ledig i torsdags, hade massa planer men kom bara iväg till landlorden för att betala hyran. Var lite bakis och så tog jag två värktabletter mot mensvärk precis innan jag gick. Har nog pajat njurarna totalt för fick jordens smärta, svartnade för ögonen och om det hade gått hade jag gått av på mitten.

Så jag låg ganska död hemma ett tag. Gick upp och hängde med Layla. Såg på film och åt pizza från Dominos. Mums ! Jobbade både fredag och lördag så fredagkväll spenderades med nya flatmaten Andrea. Såg på en tysk film, faktiskt jag som valde, The Wave. Mycket bra och intressant. Så klarar du av att de talar tyska så är den verkligen sevärd.

Lördagen på jobbet var helt död. Inte en människa. Men det är ganska skönt ibland. Var utvilad till kvällens äventyr iallafall. Barry och hans engelska vän Ross som hälsar på under helgen kom över så förade vi lite och drog sedan till ABC. Har aldrig varit där förut men hört sjukt mycket om det och det var bra, grymt stort.

Idag tog vi Barrys bil tillsammans med Ross och Andrea till en pytteliten by, Luss, och kollade på Loch Lomond, vilket är en stor sjö/fjord. Solen sken, fin utsikt och livet vara bara för härligt.

Just nu sitter jag på jobbet eftersom vårat internet inte funkar och har precis gjort min anmälan till uni. Spännande. Eller inte. Himla lång väntan nu va.

Nej nu ska jag hem, krypa ner under täcket tillsammans med rostade mackor med white chocolate spread på och se på the L word. My new addiction, lesbian women.

Spring nite

Man vet att det är vår när fåglarna kvittar påväg hem från krogen. Bästa vårlåten, jag blir kär.


Eargazm: Håkan Hellström - Kär i en ängel


SM GULD

SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD


Grattis Färjestad, vårt lila gula lag !


Jävla grannar

Kul att grannarna hade satte igång tvättmaskinen inatt. Och torktumlade allt. Lät som någon satt i min säng och borrade i väggen. Övervägde att gå upp vid halv fyratiden och klaga. Men jag låg kvar. Varför ? Vet inte. Kunde ju inte riktigt vara säker vilken granne. Men nu överväger jag en arg lapp i trapphuset. Vad tror ni ? Dom hade igång den nu morgonen också. Jag förstår inte hur de kan sova i lägenheten om jag i lägenheten under ligger uppe av ljudet ? Konstiga människor. Nu ska jag diska.

Turn round round round

Klockan visar 1:45 här i Glasgow och jag är inte trött någonstans. Kanske beror på sockerchock efter den stora banana hot chocolate jag tryckte i mig påväg från jobbet. Eller att jag sovit typ tolv timmar varje natt sen jag kom tillbaka. Hälsade nya flatmaten Andrea välkommen. Paul har noll koll som sa att hon var en 19årig danska. I själva fallet är hon 23, snart 24, från Tyskland. Men hon verkar gullig. Inte så bra på engelska men det kommer sig nog.

Har annars spenderat typ senaste timmen med att sätta upp en himlans massa foton på väggen. Drog med mig en bunt från Sverige för att kunna se era vackra nunnor när jag vaknar. Typ alla är från 05/06 dock men det är ganska roligt det med. Så här ser min rum numera ut:


Vadå, gillar jag zebra ? What tipped you off ?






Till och med ganska välstädat för en gångs skull. Minus skräppåsarna och ölpåsen. Men ingen är väl perfekt eller...

Yuck

Dricker LEMSIP all in one - tydligen dunderkuren mot förkylning. Känner mig i och för sig redan tio ggr bättre än igår efter några påsar så jag borde inte klaga. Men det smakar verkligen rövars. Inte gott någonstans. Dom rekommernderar att man sötar den men det känns fel på något sätt. Att söta medicin ? Som att fuska med hostmedicinen och blanda ut med saft typ. Inte ok.

Ge dig nu

Jag har legat vaken i sängen med datorn på magen precis så länge att värken i korsryggen blev outhärdlig. Mamma brukar säga att det beror på att jag ligger i sänngen för mycket. Men jag menar, inte ens 12 timmar, det är ju inte så farligt.

Imorse vaknade jag vid halv åtta. Utan att titta på klockan suckade jag och tänkte vad jobbigt att jag vaknade så sent. Trodde att klockan var 13.48. Somnade dock om när jag konstaterat att så inte var fallet. Sista tanken var, vad ljust det verkar vara ute. Vaknade igen vid 10. 16. Var nu övertygad om att klockan var 12.32. Ganska exakt sådär. Har legat med datorn på magen sen dess.

Nu måste jag duscha. Kan inte bestämma mig om jag ska orka tvätta håret eller inte. Köpte ju nytt torrschampoo igår så jag skulle kunna strunta i det. Men det luktar precis sådär lagom mycket matos att om jag ska gå ut ikväll verkligen borde göra något åt det. Nej, det tåls att se. Den som lever får se.

Snart får jag en ny flatmate dessutom, en dansk tjej vid namn Andrea. Spännande !

Spotify

Jag vet, jag är lite efter. Men har tyckt att det verkar lite krångligt att styra upp en invite, eller betala för det. Så hörde jag av Moll at hon hade googlat spotify invite så jag testade. Då visar det sig att bara för att jag är i UK så behövde jag inte ens en invite. Var bara att styra upp och fylla i postcode så var det kirrat. Så imorgon ska detta utforskas. Nu blir det sängen ögona bums !

Something

Sitter och lyssnar på en mycket gammal låt, Lasgo - Something. Drömmer mig tillbaka till kanske den bästa sommaren i mitt liv. Innan bekymmer och problem blev vardag och det enda man brydde sig om var varma dagar med bad och glass, ljumna kvällar med folköl och tjuvbad i andras pooler. När allt man ville vara att pussa på söta pojkar och cykla runt i värmen. Kan nästan känna gräset mellan tårna. Men inser nu att det förmodligen är min dammiga matta.

Just för att det här är "våran" låt så blir jag varm om hjärtat och känner mig lite ensam i min mycket kalla och tomma lägenhet. Så jag ska mysa mig ner under täcket, krama kudden och tänka på något fint. Så sovet jag gott sen.

För er som inte hört, eller också vill komma ihåg, här är videon. 0:48 in i den, när tjejen vänder huvudet ner åt sidan är hon grymt lik en fin gammal vän till mig, Emmelie, back in the days. Mjau !

Only 1 week

Jag är så svag, klarade bara en vit vecka. Men cocktailsen igår var himla goda hörru !

Daily


Skarf - H&M, vit tee - Gina Tricot, svart lång kofta - Zara, svart långt linne/klänning - Monki, svarta tights - Topshop, skor - Converse.



Känner mig riktigt duktig. Ställde klockan imorse och gick upp för att tvätta håret, tycker jag alltid är ett litet projekt. Så här sitter jag, tjugo över tolv, färdigklädd och klar och jag börjar inte jobba förrän kvart i fyra. Sådan känns fint. Därför ska jag knalla iväg till Starbucks och sätta mig med min bok och läsa lite. Vet att jag sviker jobbet, men jag kan ju faktiskt inte hänga där jämt. Lite liv måste jag ha. Dessutom ska jag försöka få tag på häftmassa, tog med massa gamla foton från Karlstad så de ska upp på väggen. Blir fint.

Ha en fin dag ni där ute.

Fred.

The bigger the better

a lá Julia. Ska pallra mig iväg till jobbet nu och orkar därför inte bjuda på en dagens, arbetskläderna är ju inte så roliga. Men har ju träffat Julia så mkt de senaste dagarna att hon fick vara inspiration för frisyren idag. Nöjd nu Bullis ?

Jag vet, konstig min och min utväxt skriker efter slingor. But you get the picture don't you ?

GG-town

Ja nu är jag tillbaka i Skottland. Kom fram igår vid sju-tiden och möttes av kalasvärme och en massa uteserveringar. Mys. Helena jobbar ju precis vid centralstation så jag gick förbi för att säga hej. Råkade sitta kvar tills hon slutade vid nio. Men. Jag har ju lovat mig själv två vita veckor så medan alla andra drack öl, vin och cocktails så drack jag cola light. Duktiga jag.

Ligger nu i sängen och kollar på säsongsfinalen av Skins. Mmms. Luke Pasqualino a.k.a the Lips är inte något dåligt het. Yummie. Och han är faktiskt 89:a så inte så värst himla mkt lammkött.

Norwegian soon Glaswegian

Har spenderat fina dagar hemma. Högskoleprovet gick käpprätt åt helvete, fin utgång i lördags som iofs inte slutade så kul. Ska skriva ett helt inlägg om det, vi tar det då. Men annars har jag mest myst. Skulle grillat i söndags men projektet blev för stort så vi stekte på korven i mitt kök och satt sen i solen på bakgården och mös. Gick på Jesus Christ Superstar med familjen på söndagkväll, myste med mamma i soffan. Hon väckte mig sedan halv fem måndag morgon med en puss hejdå så for hon till Bryssel.

Jag och Malin tänkte ju styra upp brädåkning i måndags men denna vecka bestämde sig alla skidoret innan Branäs att stänga på veckodagar så vi tog en roadtrip till Arvika istället. Igår blev det att handla med mormor och morfar, sen häng med Emma, sen brorsan och sist bio med Malin, Moll, Louise, Limpan, Kim och Silvfer. Fint. Män som hatar kvinnor. Blev dock besviken, kan bero på sjukt höga förväntningar och min svårhet för svensk film.

Nu är jag i Oslo och har fikat tre ggr idag. Träffat både Rasmus och Jessica från gamla jobbet. Fina människor. Julia, Anna, Malin och Senait har jag träffat också. Mycket mys. Nu blir det första finalmatchen mellan FBK-HV71 på Harrys Karl Johan. Klart vi hoppas på vinst för hemmalaget.

Ses gör vi back in Glasgow.

RSS 2.0