Last night at ABC


Bästa Megan och Barry


Var helt död i lördags efter en sen fest hos jobbarkompis Johanna som stack till Thailand i lördags över sommaren. Fick tre timmar sömn innan jobb på lördag. Sen hem för en nap och tänkte mig en fin hemmakväll framför ett par DVD:s. Så fel jag hade.

Barry kom, övertalade och segrade. Så det var bara att styra upp sig för en helkväll på ABC. Som kanske var en av de bästa kvällarna jag haft på länge. En miljon bilder togs, då Barry och Megan är riktiga posers. Men orkar inte riktigt ladda upp mer. Så ni får nöja er med denna och föreställa er hur kvällen slutade.

Gratis drinkar är aldrig fel ...


... eller vad säger du, Linn ?



Mark på mitt jobb har ett annat jobb. På en bar som precis har nyrenoverats och detta innebar givetvis trial run for friends and family. Och vi var inbjudna. Trodde först att dealen var ett meal och två drinkar. Men antalet drinkar var obegränsat i hela tre timmar. Sjukt ? Snarare sjuka mängder med alkohol.

Vilket också innebar en massa testande av cocktails. Och jag och Linn blev absolut kära i Porn Star Martini. Lovely ! Och lilla shoten med skumpa man fick till, den satte sig rakt i benen. Ett under att vi tog oss upp vid sju tiden morgonen därpå för tripp till Edinburgh med mammorna, då vi trots allt hade en drink i handen från 18-tiden till 2-tiden då vi vinglade hemåt. Lärde oss också att vid den tiden på kvällen är det himla svårt att få till ett stiligt kort. Resultat ? Ser ni nedan.


Glada var vi iallafall.

Mamma i busken


Min fina mamma i glorian



Ser nästan ut som hon har gloria här på kortet, min fina lilla mamma. Vilket jag tror att hon har ibland. Hade en ljuvlig tid dagarna tre hon var här. Och bättre än bäst som hon är, tog hon med sig större delen av mitt liv hem till Sverige. Även Linn och Åsa, minst lika bra, tog en del. Och för det sista som inte riktigt fick plats inom ramen av Ryanairs 15 kg policy, betalade hon shippningen hem. Himla bra mamma jag. Hur dåliga Ryanair är, kan vi återkomma till i ett alldeles eget inlägg.


Jag hamnade också i busken.


Mama came and left

Ja nu har mamma och dom varit har. Grymma dagar som jag berattar om en annan gang. Nu har jag sju hela dagar kvar i Glasgow och nasta lordag sitter jag pa flyget hem. Det mesta av mina saker och klader ar pavag hem till Sverige och det ar ganska tomt. Ska jobba nu nagra dagar sen blir det att saga hej da till varldens basta stad.

Nu blir det cigg innan jobb.

Ses vi ?

Daily


Dammade av en gammal trasa för sista utekvällen.


Klänning - H&M trend, strumpbyxor - H&M, ballerina - Primark, halsband - Primark, armband - H&M, örhängen - Primark, väska -  Primark.

Ps. Inte alls sista utekvällen. Detta hade ju på lördagen, sista utekvällen på ABC. Herregud, så mycket festar jag.

She's gone


Min fena till Nena och jag sista utgången



Nu har hon lämnat mig, min fina fena. Känns tomt men jag är ju snart hemma jag med. Sista veckorna har verkligen gått sjukt fort. Känns som det inte var alls längesen som vi konstaterade att jag hade fem veckor kvar och Helena två. Nu har hon åkt och jag ska njuta av mina sista två veckor.

Har spenderat kvällarna uppe hos Layla i Helenas gamla flat och kollat på när hon packat ihop sitt liv. Sakta med säkert börjar denna period ta slut och de flesta verkar packa ihop och dra. Städar lite pö om pö i lägenheten också. Jag är ju jag och menar att om jag gör det blir det iaf gjort ordentligt. Så imorn blir det köket och ugnen. Sen kommer mamma med Åsa och Linn på söndag så då blir det lite slapp några dagar.

Nu blir det skype med big bro' om han tar sig i kragen och loggar in, sen jobb.

Smell ya later.

Largs - utflykten


Min fena till Nena


I fredags drog jag och Helena på en utflykt.  Tog en buss och åkte genom Skotlans landsbygd för att se hamnbyn Largs. Krånglade lite med vart vi skulle åka men blev rekommenderade detta av nissen i informationen på Buchanan Bus Station. Trevlig stad, typisk turiststad på sommaren med massa cafeer, restauranger, barer och glasstånd. Vi vandrade runt lite och spenderade sedan eftermiddagen i en beergarden och pratade en massa strunt. Helt bra. Mycket nöjd.

Annars har vi varit ute och festat som vanligt. Sista utgången igår på Kushion. Trevligt med på tok för mycket folk. Nu blir det lunch med Helenas gamla work mates, sista lunchen och ölen på skottsk mark för Helenas del.

Detox för fulla slaten, ingen kaffe och massa kamomillte. Sweet.

Miss u 2 bits.

Last days

Sista dagarna med Helena och vi njuter. Tog en promenad runt stan igar och hade lite mysigt. Shoppade lite. Sen jobbade jag och motte upp Helena, Layla, Miller och Tom pa the Liquid ship for en pint innan det blev dags for somn.

Idag har vi dolat med bank, bokat hotell till mor, styrt med deklaration och sen lunchat. Avslutade med att shoppa lite DVDs som ar sjukt billigt har. Fick sex stycken for fina £13. Nice.

Nu blir jobb. Imorn utgang sedan onsdag, sista dagen med min fena till Nena.

See ya.

Sunny days and sleepy nights

Ja ni. Dalig uppdatering har jag fatt hora. Men jag ser det som att jag har viktigare saker att gora. Som att ligga pa soffan hela sondagen. Parkhang blev aldrig av trots himla fint vader. Bleka jag borjar angra mig men soffan var bra, the Big Bang Theory annu battre och fotbadet bast.

Blev en massa drinkar och sen ABC i lordags. Himla kul. Jobbade mandag, tog en drink efter jobbet och rokade hamna pa Viper som var so fullt med folk att det kandes som att sta langst fram pa Snoop pa Hultan. Gick hem efter 30 min. Fin sommarljummen promenad hem, stannade och hade ett fint samtal med en stammis fran jobbet som har hamburgerhaket en bit ner pa gatan.

Jobbade igar igen. Jobb jobb jobb. Satt i solen och laste ut min bok A big boy did it and ran away av Glasgowforfattaren Christopher Brookmyre efter skiftet. Verkligen lasvard. Sedan blev det ett par ol hos grabbarna som hade utflyttningsfest. Nivan pa festen fick mig att kanna mig 15 igen pa husfest, speciellt nar strommen gick och polisen kom. Hamnade pa Kushion men fick snart leda hem en liten overforfriskad Helena. FIn hon.

Idag jobb igen, sen krangla med hyresvard. Sen kvalitetstid med Layla och kanske Helena. Sue har lamnat oss idag ocksa, stuckit for sommaren, forsvunnit helt. Packade ryggsacken och stack till staterna for att jobba pa ett all girl scout camp. Mitt i skogen. Talt i tio veckor. Det ar mod det.

Aterkommer imorn med bildbevis. Fina ni.

Helena drar om en vecka. Sjalv har jag tre veckor och tre dagar till nedkomst. Anteckna.

RSS 2.0