Tröttsamt

Dessa rutiga skjortor i rött och svart ... Bild

Jag måste säga att jag börjar tröttna. Inget ont mot Mini men seriöst. Har vi inte sett dessa rutiga skjortor och handsmycken i oändlighet nu ? Blir så tråkigt när variationen är lika med noll. Jag är inte sen med att erkänna att jag gärna följer trender. Och att jag länge lustläste en massa modebloggar. Men nu är det inte många mer än Michaela Forni, för hon verkar vara en så himla rar tjej, och Amanda Berg, såklart hon är ju göteborgare, som jag orkar med att läsa. Noll inspiration. Jag vill se något nytt, och inte samma plagg hos varenda bloggare. Vore så sjukt intressant men något orginellt för en gångs skull.
Sjukt shoppingsugen BTW.

Duktig, eller hur.

Jag har ju skrivit tidigare om mitt håravfallsproblem. Min kära mamma och jag diskuterade vad man borde lägga på mat varje måndag och hon skrek högt över mina 500 kr. Tycker jag spenderar en del men tydligen inte. Enligt vad det nu var, så ska man lägga 1200 kr i månaden på mat. Tyckte jag lät sjukt mkt, men insåg snart att jag aldrig köper typ färskvaror som bröd, mjölk, pålägg, frukt eller grönsaker.
Min mamma har nu tolkat det som att jag tappar hår för att jag får i mig för lite vitaminer. Hon ställde ett krav: minst en grön och en röd grönsak om dagen, och en apelsin för c-vitamin. Så, det har jag nu börjat med. Har dessutom köpt skinka, sallad och paprika till knäcket istället för ingenting. Faktiskt helt okej, känner mig lite piggare och inte alls lika sugen på annat.

Nu blir det en kopp te, sen säng. Puss !

PS. Hade tagit en mycket fin bild på mitt mellanmål men av någon okänd anledning vill inte min telefon blåtanda över bilden till Macen. Suck. Kanske ni får se den, kanske inte.

Snölandet, till Karlstad och vände.

Tog mig en tur till Karlstaden i helgen igen. Grabbarna i Perry and the Travellers bjöd på kalas för sian 320 närmaste vänner som ägnade fredagkvällen åt att prata gamla minnen med gamla bekanta samtidigt som det dracks 75 flak öl. Alltså 1800 öl på 320 pers. You do the math, eller jag. Nästan 6 öl per skalle. Bra för en liten spelning i ett avlägset Holken dit vi pulsade över isen. Helgen fortsatte vara fin, med hederligt gammalt häng och avlsutades med en oro över att inte komma hem. Snön tog över landet och beslutade sig för att göra livet jävligt för SJ på alla sätt och vis. Lyckligtvis kom jag med ett tåg igårkväll och kom fram till Götet bara en timme och en kvart sen.

Lyckades med bedriften att få VG igen på något jag absolut inte trodde skulle gå vägen. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Känner pressen att prestera och pallar inte alls med att öppna upp böckerna. Funderar på att nu gå och lägga mig, få en god natts sömn och börja dagen tidigt imorn. Så gör vi nog.
God natt finingar. Ni är fina, ni.

Ps. Jag är nu ägare till en alldeles ny och skinande vit MacBook. Kakan kallar jag henne. Kärleken är oändlig.

Gillart.Åh, vad jag vill att det ska vara vår så man kan glida runt i kläder som är fina. Inte nödvändiga för vädret. Jag som egentligen gillar vinter börjar bli lite bitter nu. Kanske beror det på Göteborg. I alla fulla fall, ska ta en sväng ner på stan imorn och se om en ny vinterjacka kanske gör susen. Finns säkert ngt fint på rean.

Puss !


Se där ja.

Steg upp 05.09 imorse. Tänkte att det skulle vara helt ok, men sjukt tungt. Huvudet släpade, ögonlocken gjorde brösten sällskap i knävecken och jag ålade mig in i duschen för att försöka bli människa. Att sminka sig var inte aktuellt så efter att ha dragit borsten genom mitt nyklippta hår, åt jag frukost och väckte min fina lilla mamma som körde mig till station 06.01-tåget.

Klarade absolut inte av att plugga eler ens hålla mig vaken så efter Kil däckade jag och sov fram till tåget gled in på Centralstationen i Götet. Vaknade, blev väldigt medveten om vad sjukt osexig man än när man sover sittandes i ett tågsäte och försökte räta ut min arma axel som legat i samma obehagliga vinkel i tre timmar.

Några timmar senare, en miljon maktteorier senare satt jag på en vagn hem. Nu har jag städat undan, satt upp ett par tavlor och lite trevligt. Lyan tar sig, lyan tar sig. Nu ska jag sätta på Lost säsong 2 och krypa ner unden en filt. Sova kanske ? Låter som en fin idé. Blir det svårt kan jag alltid läsa lite i Power a reader så lär jag ha slocknat efter ett par sekunder.

Good night then.

Keepin up the good work

Det har fortsatt gått bra med både flytt och att inte röka. Har flyttat in i min första egna lya. Känns väldigt mkt bättre än jag trodde. Samma sak med rökningen. Har rökt lite nu under fredag och lördag när jag festat. Och det känns faktiskt möjligt just nu att hålla det på den nivån.

Är hemma i Karlstad i helgen, mycket trevligt. Var med i urvalsgruppen för UKM Hammarö igår, har saknat det så det var riktigt roligt. Sjukt jobbigt dock, att skicka vidare bidrag. Vill ju att alla ska få chansen. Kände mig som 15 igen när jag och Rutan satt på Hammaröbussen in till stan och smygdrack Sofiero. Precis som gamla tider.

Nu, back 2 Make it or break it.


Ärligt, not good

Inte bra för en fattig student att klicka sig runt på Topshops hemsida. Speciellt inte när jag precis kommit hem från Glasgow där jag dels kunde shoppat Topshopkläder billigare och med studentrabbat. Men givetvis hittade jag världens finaste linne/klänning/whatever när jag klickade mig runt. Letade egentligen efter en supersöt vit tee med broderade små röda nyckelpigor över hela som jag såg i Glasgow, men inte i min storlek. Hittade den, men bara i strl. 6. Lite tight kanske.

Kanske kan unna mig linnet om det finns kvar vid nästa CSN ? Har ju slutat röka och sparar ju nästan 1000 kr i månaden på det. Ska storhandla idag också, vilket innebär litet matkonto nästa månad. Hmm. Borde ju spara varenda slant till New York. Men man vill ju vara fin när man är där. Tough call.

Vad säger ni ?!Just found the cutest top at Topshops webshop. Not good for a poor student. But maybe I should treat myself with something pretty that I could wear in New York ? What do you think ?

4:e dagen utan nikotin

Jag försöker sluta röka. Igen. Planen var att sluta efter nyår men då jag visste att jag inte skulle klara mig utan cigg i Glasgow så bestämde jag mig för att vänta tills efter den trippen. Och en resa och 9 paket senare så var det dags. Har nu inte rökt sedan i torsdags kväll och jag måste säga att det faktiskt inte är så jobbigt som jag trodde det skulle bli.

Sist jag slutade och faktiskt höll upp i 1 år och 8 månader så vet jag att jag grät tredje dagen. Men här sitter jag fyra dagar utan nikotin senare och har inte riktigt tänkt på det. Kommer på det ibland, och konstaterar helt enkelt att det inte är så farligt. Vill dock inte säga för mycket, det kanske blir värre. Har fortfarande inte tagit ställning till om jag ska hålla upp helt till helgen eller jag ska tillåta mig själv att feströka. Kommer det gå ? Är det därför det känns lugnt nu för att jag vet att jag kommer få röka till helgen ?

Ett ställningstagande jag måste besluta mig om helt enkelt.

Glasgow's treatin me well

Sa, kom i torsdags. Varit full sen dess. Typ. Fem dagar irad borjar ta ut sin ratt, men har kan man inte saga nej till den sjatte eller den sjunde. Ses nar jag ar hemma och inte locos.

Cheers !

RSS 2.0