Frånvaron som fortsatte

Har känt mig lite opepp inför allt som har med internet att göra. De senaste dagarna har jag glatt spenderat framför tv:n, bakom kurslitteraturen och i sängen. Och bara lite på i en soffa, på en nattklubb, med ett shotglas i näven. Som resulterade i en natts snarkande, en morgon med huvudet i toaletten och ett sorgligt tiggarsms till den kära mamman så jag skulle ha råd med bakfyllecolan.

Förstod ni vad min helg handlade om ? Jag orkar inte vara särskilt social och just nu hatar jag allt som har med facebook.com att göra. Vissa tycker trist, jag menar att det går att lyfta på telefonluren, slå en signal. Höra en mänsklig röst hellre än att använda sig av vad som kanske är människans värsta fiende. Jag blir bara så trött, det är så opersonligt. Och ändå sitter jag här, på en virtuell mötesplats och skriver av mig, hoppas på respons.

Hyckleri skulle någon säga, dubbelmoral från en annan. Jag säger, jag bryr mig inte. Skalar en banan, avslutar kvällen med en cigg och de sista sidorna till föreläsningen imorn. Så kanske jag skriver igen när jag är framme på Glaswegian ground.

Cheerio old pal.

Eh, hemtenta ja

Den dödade mig. Bit för bit. Bröt ner mig, fick mig att gråta. Fick mig att skratta. Fick mig att bli galen. Men äntligen, äntligen över. Firade med riktig kalasfylla i måndags med klassen. Först en jäkla massa drag på studentpuben, sen rundpingis på Pustervik. Gick inte så bra, träffade inte bollen en enda gång. Tisdag: bakfull därmed osocial. Började se på första säsongen med Lost, avslutade den igår. Idag sätter plugget igång på riktigt igen. Är nästan lite förväntansfull.

Vad ska jag ha på mig ?!

Eargazm

Det var ett tag sen och nu under hemtenta är bra musik ett måste.


Pony pony run run - Hey you (PPRR Dance Remix)


Hemtenta vecka - stör du, så dör du

Då var det dags. Efter redovisningen idag, som gick helk okej med tanke på att vi inte hade tränat någonting, så fick vi den. Och ja, vad ska man säga ? Jörgen, våran lärare, menade att det var dags för (jag tänkte: för den värsta veckan i mitt liv men ... ) något spännande. Jag vet inte jag. Hela klassen drog efter andan, fick en rädsla i blicken jag aldrig förut skådat och tårar syntes på flera håll.

Jag skrattade hela vagnresan hem. Allt för att inte börja gråta blod. Jag och Rebecka gick för första gången tysta hem från färden. Det fanns helt enkelt inga ord för veckan som ligger framför oss. Väl hemma satte vi oss i soffan, benade upp frågorna och försökte helt enkelt börja någonstans med helvetet.

Dock har det ägnats några timmar åt att lokalisera litteratur som ena läraren menade fanns som e-bok men som den ena hade tagits bort och den andra kunde bara en, av 65 st, läsa i taget. Bra där, Tom. Jävla norrmän, säger jag bara. Men efter lite om och men, har båda hittats och mailkedjan har gått varm, lika så konversationerna på FB. Tack gode gud för internet. Eller ?

Nu har jag lyckats läsa ett helt kapitel i hatkärleken The Will To Improve, något jag inte lyckats med tidigare. Så jag kan faktiskt med ganska gott samvete lägga mig på soffan, se på Paradise Hotel och förbereda mig för en riktigt jävlig dag (läs: vecka) imorgon.

Som sagt, stör du så dör du.

Lets get it down


Ey, you ... my hair is falling off !


Nej, helt ärligt. Det börjar faktiskt bli bättre. Slutade använda kroppstalk mot feta rötter och jag ska säga er, tappar typ hälften så mycket. Har haft en slapp helg. Spenderade gårdagen med att leka allt från elektriker till frisör. Började med att direktkoppla en taklampa, skruvade sedan upp ett badrumsskåp, städade, lagade hemmagjord pizza och avslutade dagens bravader med att slinga Rebeckas hår. Allt gick som smort.

Vem behöver uni ?

I dimman

Nej, det vill sig inte. Det djupa, poetiska tar sig inte idag. Ostimuli. Jag skippar detta, återkommer imorgon när jag är uppvilad. Att direktkoppla en taklampa och skruva upp ett badrumsskåp har tagit på alla mina krafter. Jag är ju trots allt blondin.


Vad hände med 2009 ?


Mitt hår var kortare (och gulare ?)

Tog mitt pick och pack och flyttade till denna sköna tjej och Glasgow. Mitt livs bästa beslut och resulterade i att jag fell in love with a city.

Zebrajackan var en favorit, precis som Stella.


Jag åt yoghurt och smileytoast med cream cheese och pesto till frukost

Vi förfestade i mitt kök med Megan pch gick på BUFF Club

Lärde mig älska Doritos med salsa och rökte inne

Träffade dessa fina tjejer och insåg vidden av spray tan

Louise kom och hälsade på. Vi gjorde oss fina för att fira Sue födelsedag.

Åkte turistbuss, en tur som började i sol och slutade i snöstorm. Starbucks kaffe värmde upp oss såklart.

Kände oss vuxna efter storhandling på Lidl. Jag brände mig i pannan på locktången.

Försökte ta oss till söndagsmarknaden i snöovädret men kom försent.

Drack öl på the Cellars, bestämde oss för utgång. Hamnade på Garage med Glasgows alla 16-åringar. Aldrig igen, men fin kväll i fint sällskap.

En Maya kom från Brighton och hälsade på.

Spenderade en söndagkväll i kön till SUB Club.

Såg denna byggnad varje dag under mina jobbsökardagar.

Drog på en galen husfest med flatmaten Vícky och hennes Angus.

Innan en av alla tisdagkvällar på Kushion. Det bästa !

Lekte dress up med flatmates och världens bästa Barry

Mamma och Steffe Stor kom på besök och vi firade mors födelsedag

Helena älskade lösögonfransar och vi förade i mitt vardagsrum

Med mars kom våren och vi lunchade för första gången i vårvärmen

Primark var favoritstället och Helena gillade höga klackar. Tills de gjorde ont.

Skaff fyllde år. Vi drack pitchers, det slutade i en väldigt blöt kväll.

Jag satte upp alla nära och kära över min säng

Åkte till Loch Lomand med Barry, Andrea och Ross

Blev bjuden på BBQ med arbetskamrat Johanna (ej bild) och hennes vänner. Sjukt ambitiöst och sjukt gott. Bra vårdag.

Jag ruinerade mig när H&M släppte samarbetet med Matthew Williamsson

Helena fick jobb på en cocktailbar och vi spenderade måndagseftermiddagarna med att dricka £2 french martinis och skvallra.

Megan, Helena och jag hade en galen kväll på VIPER

Drack öl med arbetskamrater efter en hetsig arbetsdag en lördag i maj

Barry BOI och jag hade fina tider. He likes 2 dress up :D

Anna, Senait och Julia kom och hälsade på !

Jag insåg att jag var blekare än blekast. Införskaffade genast bränna-på-burk.

Hade härliga eftermiddagar på favorithaket Vanilla Black.

Mikey fyllde 26 och vi firade stort. Jag var lite brunare, lite blondare.

Firade bank holiday med Mark och Helena, köade i timmar till Bamboo, hamnade på Firewater där vi nästan var ensamma och givetvis sportade jag munsåret.

Var på Old mens pub och kollade fotboll Celtic - Rangers. Alla Celticsupportrar älskade oss svenska tjejer. "Henrik Larsson - thats my GOD".

Jag och Helena tog bussen på en utflykt till Largs. Hamnade in en beergarden där vi drack öl, ritade och spelade kort. Det var en fin dag.

Helenas sista utekväll i Glasgow. Klart vi hamnade på Kushion.

Linn kom med mammorna och vi drack en massa goda kostnadsfria drinkar.

Vi alla fyra stack till Edinburgh över en dag där jag och mamma splitta på tea for one, snarare te för en hel familj. Men gott var det.

Sommaren började närma sig så jag, Barry och Megan bestämde oss för en sista kväll ute på ABC. Det togs en massa legendariska bilder.

Sista kvällen spenderades med arbetskamraterna Mark och Agata, sen bar det av hem till Sverige och sommaren fortsatte där.

Kom hem, bytta om, gick ut. Hör på förfesten hos Emma. Karlstad var som vanligt, fast bättre. Solsting kallas det.

Jag och Anna drog på Hultsfred och hade världens bästa festival

Onsdagkvällarna spenderades på Koriander dansandes under bar himmel

Festade med de gamla goa grabbera frå öa !

Hade sjukt mkt bra utekvällar med skönaste grabben. Brände mig lite också, det var inte min sommar så sett.

Stack till Stockholms skärgård med mor och Steffe stor för att slappa en helg. Fem böcker senare var jag uppvilad och redo för fest igen.

Tog med mig Malin på festival - Putte i Parken

Dessa tre blev sommaren följeslagare när det vankades utgång

Flyttade till Göteborg för att plugga, bodde i ghettot med Maya till att börja med.

Hade nollning med skattjakt över hela Göteborg

Fick finbesök av Lillemor och Anna som var på roadtrip

Lärde känna massa skönt folk, bland annat Linn och Karin

Var hemma en sväng och hälsade på praktikanterna

Såg även till att Glasgow fick sig en visit

Hade tacokväll med fina flickor ifrån klassen

Dessa två hjälpte mig att flytta, Katja och Rich, fina fina människor.

Åkte hem för julen och drog en utekväll med mina finaste

Körde favorit i repris med klappjakten tillsammans med de gamla och goa.

Firade juldagen med mina närmaste, bland annat dessa.

Drog till skogarna utanför Säffle för att spendera nyår i en stuga med massa sköna människor. Blir lätt en repris nästa nyår, eller hur ?!

2009 tog slut. Mycket hann hända, mycket hann förändras. Jag förändrades och upplevde kanske mitt bästa år någonsin. 2010 har mycket att leva upp till. Med det skålar jag för att vi kör all in ! Tack som fan alla ni som gjorde detta år så grymt bra. Finns inga bättre. Ni vet vilka ni är.

Love u !


XMAZ is over


Linny och hennes pojkvän Olly reste från Säffle till storstaden i kylan.

Helgdagarna är över och en massa har hänt. Träffade denna fina klasskamrat med hened brittiske pojkvän på en öl i mellandagarna. Hann med ett nyår och en dag ute i de vita skogarna. Lite mera utgång, ytterst lite reashopping och en massa matlagande. Har åkt lite pulka, druckit en massa kaffe och har haft det lite långtråkigt imellanåt. Ikväll vet jag inte var det blir, får inte tag på någon och är sjuk uttråkad. Överväger en promenad men när det är så kallt som 22 minus och hunden inte ens vill gå längre än två meter utanför dörren för att pinka så känns det lite långt borta.

Får helt enkelt känna mig lite NF sista kvällen i Karlstaden.

RSS 2.0