Charlestown

Har ju varit hemma på en snabbvisit. Mkt trevligt. Ligger just nu i min säng och ser på första säsongen av Heroes. Kände att jag ville färska upp minnet nu inför säsong tre som börjar snart. Imorn bär det av till Oslo igen, hatar mitt jobb. Usch, vill verkligen inte tillbaka, iaf inte till jobbet. Imorn blir det utgång iaf, Cheap Monday på Yatzi. Sedan kommer Jullan på onsdag och hälsar på, ska bli himla skoj. Jost ska bjuda med oss på Tusenfryd, hennes jobb har hyrt stället för torsdagkväll ! Åh, jag gläder mig så.


Patrick, Julia, Sofia, jag och bruden Mathilda kvällen innan bröllopet. På Lab i London.
Det har jag visst missat att berätta. Var i London i slutet på min semester för att vara med på Mathildas bröllop. Men jag kan lägga upp fler bilder och berätta i ett annat inlägg en annan dag....


Eargazm: Säkert - Är du fortfarande arg ?

Dagens

Nämen se vad jag ska bjuda på. En dagens. Har hittat ett asbra ställe att ta på i vår lägenhet så jag kanske bjuder på mer.



Oversize tee med tryck - BikBok, svart fodral - Monki, svarta leggins - H&M, svart ballerina - Din sko, sjal - Monki. Buteljgrön skinnjacka - Saints and mortals.

Det händer mkt i mitt liv just nu. Kom tillbaka från semestern till en ny chef och det har varit spännande. Just nu sitter jag på QBA med Anna Mu och vi ska snart ut på en promenad. Planerar en snabbvisit i Karlstad i helgen lör-sön. Får bli lite party. Annars har jag rätt mkt upp till öronen just nu. Men det talar vi om en annan gång.

Klipp

Idag ska jag klippa och slinga håret. Något som verkligen behövs. Tyvärr är min frisör på semester sen ska dumma hon få barn i slutet på året så då blir jag frisörlös igen :/ Hoppas på henne jag ska till idag, så har jag en reserv. Planerar väl egentligen inte så mkt med håret. Klippa bort de slitna topparna och klippa ur det lite grann, har himla mkt hår för tillfället. Sen med slingorna vill jag ljusa upp det och få bort utväxten. Solen har hjälpt till en del men inte så mkt som jag velat.

Nej nu ska jag göra smoothie åt mamma och mig. Wish me luck !

Smoothie:
1 banan
ca 1 dl bär (typ hallon blåbär, frysta)
1 dl youghurt
1 msk linfrö
1 msk solroskörnor
1 dl rågflingor
toppa med färskpressad apelsinjuice tills du får den konsistensen du vill ha.
Mumma !

GReek

Hamnade framför tv:n i söndags eftermiddag och började se något program på kanal 5. Shit, det här är ju faktiskt riktigt roligt tänkte jag och kollade upp det. Greek heter det och handlar om en nördig kille som börjar på college, ett där hans mycket populära storasyster går på sen två år tillbaka. Rusty bestämmer sig för att han inte vill vara den töntiga fysikkillen längre och följer sin systers fotspår genom att söka sig till en förening eller fraternity som det heter i USA.

Hur rolig som helst och det gör inte serien sämre att en av huvudrollerna är typ det snyggaste jag sett. När han ler, då blir man kär. Suck ! Man skulle gå på college...


Hela gänget

Scott Michael Foster a.k.a Cappie. Åh vill du bli min ?

Cribs

Ja, vad är det här med amerikaner och deras hus ? Sat och läste Veckans NU, ja jag vet töntigt men det är min last, och läste om Ben Affleks och Jennifer Gardners nya villa, eller mansion. Dels, vem behöver typ fyrtio miljoner kvadratmeter boyta. Vad hände med så man klarar sig ?

Och vad är det här med typ 4 sovrum och 12 badrum ? Hallå, vem behöver mer badrum än sovrum ? Okej två i ett hushåll med flera stycken men vadå ? 3 badrum på varje sovrum. Okej, ett att skita på, ett att kissa på, ett att sminka sig i... Okej. Normalt. Och så finns det människor här i världen som inte ens har ett badrum, utan ett hål bakom en buske i skogen.

Eller är det den amerikanska mentaliteten som gör det ? Att bara för att vi har pengar så överdriver vi like hell.

Jag behöver iaf bara en toalett där jag bor.

VILA I FRID

En kille från Hammarö, stället jag växte upp på, bestämde sig natt till lördag, den 26e juli att livet inte var värt att leva. Tycker det är så hemskt när så unga människor inte kan se mer än nuet eller bara en så mörk framtid. Det jag mest går och tänker på är alla avtryck han hunnit göra, på de foton han finns med, vad hans sista tanke var och hur man nu inte kommer veta mer.

Jag kände honom inte alls, visste vem han var och har väl stött på honom någon gång men han verkade vara en snäll kille med mycket kompisar. Han kommer för alltid vara saknad.

Nicklas Ambjörnsson
880814 - 080726
Du saknas oss.

Sämst

Sorry, jag vet. Jag är verkligen sämst. Men Hultsfredsbilderna ligger uppe på Facebook för er som vill se dom. Själv har jag precis kommit till Karlstad, eller igår kom jag och ska nu njuta av 18 dagar semester.

Ikväll blir det dubbelkalas för mig och Emma hemma hos henne för hon fyllde 21 i måndags och jag fyller imorn. Jag är sådär barnsligt förtjust i födelsedagar, speciellt min egen och firade den lite iförväg med alla min vänner förra helgen. Hade inte förväntat mig några paket men lite fick jag. En jättefin orkidé av mina franska bagare och lite smått och gott från tjejerna. Mys !

Nu måste jag nog duscha...

Eargazm: Alphabeat - 10 000 nights

RSS 2.0