Oslo

Tillbaka i Oslo nu iallafall. Var hur varmt som helst igår. Kom hem från jobbet igår och var en liten pöl svett efter att ha släpat på all packning. Herregud. Sämre väder idag dock men vi hoppas på uppehåll ikväll för då blir det grillning med folk från jobbet. Himla trevligt.

Den här veckan kommer ju gå super fort. Redan onsdag och imorn är jag ledig. So sweet ! Ska ta ett spinningpass och sedan softa med en kaffe någonstans. Om nått är öppet...

Förresten, som sagt. Boka in nästa lördag för då blir FMF !

Nu måste jag springa till trikken. Love ya !

Galen helg hemma

En massa har hänt här hemma. Började fredagen med ett par glas vin på en tueservering med brudarna. Lördagen spenderades med en tur på stan, köpte en massa alkohol och på kvällen festade vi hos Anna. Hamnade sedan på Nöjes men jag insåg att jag var lite för onykter och begav mig hemåt. Hemma satt mamma och Steffe Stor uppe hos grannen och festade hårt. Jag somnade och igår var jag riktigt bakis.

Snackade med Malin om lördagen och Anna, som vi var hos, trillade ganska hårt påväg från krogen och ser nu mera ut som en misshandlad Quasimodo. Stackars kraken. Jävla bartender säger jag. Usch ! Alkohol kan vara himla farligt.

Idag har jag lunchat med brudarna, ska hem till Malin snart och just nu passar jag Gus.

Hoppas ni får en fin kväll !

Kärleksbrev

Idag fick jag ett väldigt fint kärleksbrev av vår inredningsarkitekt på jobbet.

Heisann


Kommer å ser på det i før kl 11.30.


I dag kommer det nye bord inn til Norge, så først i morgen kan jeg skaffe et til. Nå er det sol...


Stina + Stig=sant

Det gjorde mig glad. Stig är en fin och trevlig man och även om han är över trettio och väldigt mkt bög så känner jag mig smickrad. You made my day, Stig !


Vår vår vår

Det är så himla fint väder ute att jag tror jag smälter bort. Hela helgen har varit fin och igår hade vi personalmöte i solen. Så idag blir det kaffe och sol på utevserveringen efter jobbet. Ska sedan in till H&M på ett mission, hitta en jacka åt min bror. Men vi kanske hörs en dag.

Ut i solen med er nu !


Åh

Jag sæger bara åh. Det var så bra, bara riktigt himla jættebra, bara så som Håkan kan. Och jag villbara ta hem honom och ta hand om honom, han ær som en liten pojke med før stora skor. Och ja, jag græt. Det finns bara ett ord før allt och det ær K Ä R L E K !

Eargazm: Håkan Hellström - Før en lång lång tid

Håkan Hellström

Ikväll blir det Håkan för hela slanten och vi laddar med öl just nu på QBA, jag, Anna och Johanna. Jag är så lyckligt, för nu var det ett himla bra tag sedan jag såg Håkan, på Nöjes för en himla massa månader sen. Det ska bli så fint.

image496
Himla fina Håkan. Bild från moderniteter.

Back in business

Tillbaka i min storstad, mår himla mkt bættre nu må jag sæga. Ikvæll bnlir det Håkan med Anna min lilla mask och några fler. Åh, jag længtar efter min ælskade Håkan.

Mamma och bror drog till London inatt så jag hoppas ni har en fin resa och inte glømmer mina ønskemål :b Love you !

Eargazm: Håkan Hellstrøm - Kær i en ængel

R O A D T R I P

Jag säger då det, Håkan på högsta och sol. Kärlek !

Onsdag

Och jag är fortfarande sjuk. Absolut inte sjukare än innan, kanske till och med bättre, men som sagt sjuk. Ska tillbaka till min storstad imorn, fixa med deklarationen och slappa lite. Kanske IKEA ?

Satt och funderade på tågresan häromdagen. Det är ju faktiskt snart hela två år sedan jag tog studenten och vart är jag ? Vad har jag gjort ? Min mamma gick igång om att jag hade bra jobb blalala när jag tog upp det med henne. Jag vet, men ärligt vart ska allt leda ? Är jag alls där jag en gång i tiden trodde jag skulle vara vid den här åldern ? Har jag uppnått och gjort det jag velat ? Shit, vad sker liksom ?

Tänkte också en massa på hur jag har det i Oslo jämfört med Karlstad. Jag älskar verkligen Oslo, som storstad och som ett place att bo på. Det är bäst helt enkelt. Och det funkar så himla bra med allt. Och Karlstad är ju så litet, det finns inte så mkt mer än allt det där du är så van vid. Men i Karlstad finns tryggheten i form av familj och vänner och just allt det där som är så bekant och därför bekvämt.

Kan inte bara allt falla på plats och allt det där som jag saknar i Oslo men som finns i Karlstad bara finnas i Oslo en morgon när jag vaknar ? Tänk.

Gud, vad filosofisk jag blev. Planerna är iaf att vara kvar i Oslo ett tag och jobba januari ut 2009 och sedan dra med en jäkla massa böcker till en strand på ett varmt ställe långt långt borta och bara försvinna för ett tag.

Vem är med mig ?

image495

Jaha

Doktorn sa inte så mkt mer än att det gick mkt förkylningar nu och allt verkade okej med mig med hade det inte gett sig om nån månad eller två skulle jag komma tillbaka. Jaha, då var 150 kr fattigare och inte ett dugg visare. Men så är det ibland.

Ska ut på en sävlig promenad nu med Malin i godan ro. Snacka lite och njuta av vårsolen.

Men hörs då !


Vadå sjukintyg ?

Vet inte vad sjuksyster menade med sjukintyg men tror att hon påstår att jag ska vara sjuk mer än tre dagar. Oj då.

Mamma menar att jag kanske är sjuk hela tiden pga av min överkänslighet för mjöl. Tänk om jag måste sluta på mitt jobb pga det ?

Vad fan ska jag göra då ?


Foreversick

Släpade mig iväg till jobbet imorse, insåg efter halva dagen att det verkligen inte fungerade efter som jag bara nös och snorade överallt. Sen satte jag mig på ett tåg och åkte hem till mamma och imorn ska jag till doktorn och se ifall det finns någon särskild anledning till att jag varit konstant förkyld det senaste halvåret med typ fem rejäla förkylningar. Oj, det blev en lång mening.

Funderade en massa på tåget, som vanligt, och bjuder på det här. Utmanar resten att också fundera.

Genom tidernas fem bästa skivor som jag inte skulle klara mig utan:
- 40 licks - Rolling Stones
- Ett kolikbarns bekännelser - Håkan Hellström
- What if life is a loving thing - Sahara hotnights
- Communicate - the Solution
- The Magic Numbers - The Magic Numbers
Bubblare: It´s nothing - Quarterhorse, Robyn - Robyn

Alla skivor har på något sätt förändrat mitt liv eller sätt att se saker. Och vissa låtar sitter etsade tillsammans med minnen som aldrig kommer blekna vid tonerna av musik.


Slapparsöndag

Sitter med Louise på vårat rum och diskuterar hemresor framöver. För min del åker jag hem den 25 - 27 april och sedan igen 9 - 12 maj. Louise drar hem nu till helgen så tyvärr ligger vi lite ofas med det där... Men det ordnar sig. Snackade med Häggan också och förhoppningsvis kanske vi kan ses snart !

Har fått våran elräkning dessutom. Hallå vad är det för fel med Hafslund, vem skickar ut räkning för sju månader på 5700 och säger att det ska vara betalt på typ två veckor. Inte helt ok alltså !

Nu ska jag och Louise snacka skit och se på film och slappa.

Over and out !


Förresten, jag skrev ju om att jag drömt en massa skumt härom natten. Den där drömmen har verkligen satt sig hos mig och jag kan komma på mig själv med att sitta och tänka på den och en viss person... Det här känns skumt alltså, riktigt skumt. Jag kan väl inte ha fått en crush på någon genom en dröm. Eller ?!

SJUK!

Usch, hade värsta rethostan igår kväll och borde ha anat att det inte skulle bli bra. Och det blev det inte. Vaknade imorse med en riktigt förstörd hals. Men det var bara att släpa sig iväg till jobbet och slita lite. Alla min gulliga arbetskamrater gjorde dock mödan värd, speciellt Rasmus som oavsett hur förvirrad han kan vara alltid förgyller min dag. Attans att killen är född -90 annars hade han inte haft en lugn stund. Dessutom lyckades Kristofer skaffa United Bakeries bästa betyg genom tiderna hos Mystery Shopper. You go !

Har köpt biljett till Håkan till nästa fredag. L Y C K A ! Lyckades också kapa biljetter till Anna, Ivan, Johanna och Stina och det ska bli så jävla roligt !

Sitter med en kopp honungste och ska snart lägga mig framför datorn och se Titanic. Det var planerat en ölkväll med tjejerna idag men denna lilla kropp orkar inte mer. Ska ta en riktig slappardag imorn med för här orkar vi inte leka något annat. Dessutom är inte vädret det bästa i min älskade stad. När ska vårsolen komma tillbaka. Jag vill inte att det snöar i april, FATTA !

Make me feel better !

Eargazm: Håkan Hellström - Luften bor i mina steg

Tja man !

Åh, har haft en jobbig vecka. Førra helgen tog knæcken på mig, æven om jag hade en av de bæsgta lørdagarna i mitt liv. Grymt rolig ! Men tyværr slitsam, och med tre øppningar i rad vilket innebær att jag går uppvid typ fem på morgonen var jag grymt trøtt och igår eftermiddag var sista timmen på jobbet så jævla seg. Trodde jag skulle somna bara jag blinkade.

Men det blev en tidig kvæll igår. Somnade typ innan tio och vaknade tolv timmar senare idag. Så jævla skønt. Men skumt, før jag drømde helt læskigt konstigt och om massa folk jag kænner. Kommer bli weird att træffa vissa mænniskor... Hmm.

Førresten alla boys and girls, speciellt ni i Tøcksfors før fan vad kul vi har det nær ni ær hemma. Boka in pingsthelgen, alltså lørdagen den 10e maj. Då blir det fest hemma hos mamma i Karlstad och jag vill att ni ska vara dær ! Just det, det ligger på dig Carolina att sprida ryktet. Just so u know.

Nu blir det jobb jobb jobb. See ya bitches !

Inspiration

Shit, satt och kollade igenom gamla outfitbilder och jag måste säga att jag tappat stinget lite grann. Men efter att ha sett vilken fantasi jag hade förut så måste jag ju erkänna att jag har en himla massa fint som ligger bortglömt i garderoben. Detta måste det bli ändring på. Måste sluta gå runt i samma paltor för att det är skönt och lätt.

Kvällen har spenderats hos Malin med lite mys och film. Såg I know who killed me med Lindsay Lohan och jag känner att jag kunde ha levt utan att ha sett den filmen. Synd, den var fint filmad. Nu ska jag lägga en inpacking, fixa naglarna och sova skönt. Imorn blir det som det blir.

Är så glad i dere !

Trött

Drog hem till la Sweden igår direkt efter jobbet. Jobbade till 21 och så gick bussen 22.30 och sedan var jag hemma strax efter två. Lyckades inte somna förran typ halv fyra och vaknade givetvis typ halv tolv idag så ja, jag är trött. Men nu ska jag hoppa i dusche´n, göra mig en smoothie och möta Emma på en fika i mitt älskade Karlstad.

Slänger upp en dagens om jag orkar. Nuss !

CauseIsadso

Tänkte blogga lite igår men märkte att blogg.se låg nere. Tänkte bara berätta hur läget ligger till. Det här med boende har löst sig himla fint. Jag, Louise och Senait tar över lägenheten som vi bor i nu och så bor vi där över sommaren. Efter det flyttar jag in hos Sara. Så. Nu var det löst.

Sitter med Snaten och Louise på QBA och chillar. FInt väder och skitskönt ute i luften. Fåglarna kvittrar och man vill bara gå barbent med solglasögonen på näsan och Sahara Hotnights i öronen. Åh.

Jagade runt hela Oslo för ett tag sen efter en klänning från H&M Trend. Hittade den aldrig i min  storlek och då kan jag lova att jag dels åkte runt i hela Oslo typ varje dag, ringde varje dag, ja herregud. Till slut gav jag upp när dom sa att dom inte skulle få in fler. Men så igår knallade jag runt med Louise och Sofie uppe på Bogstadveien och kikade in på H&M där. Och ensam mellan massa klänningar hängde den. Min storlek, färgen jag ville ha och ja helt perfekt ! I'm in love ! Tyckte först att det såg lite weird ut med tobklänning på tee men så fint så fint.

image492

Senait och jag på QBA. Dagens klädsel består av svart långärmad tee H&M, klänning med ballongkjol och dolda fickor Monki, svarta tights Gina Tricot och svarta stövlar Din Sko. Till kör jag parkas från Gina, sjal från Indiska och väska från Sjarm här i Oslo. Nu blir det varm sjokolade med krem.


Nuss och klem (puss och kram) !


RSS 2.0