Supershopping

Nej, jag har inte supershoppat men Karlstads största (?) köpcentra har haft en trevlig supershoppingkväll. Satt hundvakt åt brorsans lilla hund så jag hann inte med någon runda men hade sett i tidningen att Bianco skulle sälja ut lackballerinas med peeptoe för 250 kr (ord. 400 kr). Jag har letat efter några röda lackskor länge men tycker att vanliga ballerinas är lite tråkigt, annars hade dom från Indiska varit ett bra alternativ. Högg till på ett par iaf:

image237

Det är en liten, liten kilklack också, på en kanske 2-3 cm. Inte för att jag behöver bli så mycket längre, men snyggare är det. Jag är hursomhelst mycket nöjd. Vill ha dom imorgonkväll, men vi ska på nyinvigning av Biljard Nian, en pub här i Karlstad som renoverat om, och dresscode för kvällen är tyvärr svart/vitt. Men men, får ta dom på fredag. Måste ändå göra fötterna fina för det hinner jag inte imorgon.

Well, det blir en härlig innekväll, även om vädret är fint, för TV:n lockar med favoriterna Top Model 7 och Grey's Anatomy. Om vi säger så här, jag är alltid hemma på onsdagar...

Eargazm: The Frey - How to save a life

Kommentarer
Postat av: Felicia

Gud så snygga skor! Me likes

2007-04-25 @ 19:58:00
URL: http://charmingsaturday.blogg.se
Postat av: Amanda - I´m back

Skitsöta!!

2007-04-25 @ 20:17:58
URL: http://sweetsour.tjejsajten.se
Postat av: Carolina

Åh tack! haha jaha var det det du sa.. hörde bara nått om hunden och din bror så jag trodde att de stod utanför :D okej då förstår jag varför du var så snorkig ;) Söta skor! Ja second hand runda vore. Imorgon kanske?

2007-04-25 @ 22:05:07
URL: http://carolinamagnusson.blogg.se
Postat av: Carolina

3 reklampauser är det hemma hos mig.. hur som helst så är det en för mycket! störtlöjligt! Nej jag kan nog inte imorgon.. eller kanske.. måste eg in och köpa strumpbyxor... jag hör av mig angående det sugar! Puss

2007-04-26 @ 11:26:17
URL: http://carolinamagnusson.blogg.se
Postat av: Malin

Va inte så jobbigt att jogga som jag trodde. Men va rätt slut efter åt :P
Vi måste ses snart:)

2007-04-26 @ 14:20:23
URL: http://www.malinlu.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0