jobbjobbjobbjobbjobbjobblä

Usch, sitter på jobbet just nu och tar en liten rast. Som tur är, är det ganska lugnt idag. Försov mig lite imorse så det var bara att slänga på kläderna, bre en macka och dra iväg i bilen. Kom inte så sent, bara typ tio minuter men att börja dagen med att stressa är inte roligt.

Midsommar har det varit också. Hade faktiskt en mycket trevlig kväll. Jag, Malin och Carolina fick skjuts ut av mormor och morfar till Emma där även Ellen var. Vi skulle ju grilla men vädret tillät inte riktigt det så det fick bli lite på Quickgrill och i stekpanna, kött tillsammans med mycket vitlöksstark tsatsiki, baguette och sallad. Avslutade med jordgubbar, socker och grädde och lite chips och jordnötter på det. Drack lite öl och hade det trevligt helt enkelt.

Det fylldes på med folk och vi var väl en sisådär tjugo stycken som mest tror jag. En mycket trevlig kväll som tyvärr fick ett litet abrupt slut efter någon (?!) spytt i köket och Emmas oöppnad ciggpaket blev snott. Trodde vi var i tjugoårsåldern men jag måste tagit fel...

Midsommardagen spenderades i sängen framför de sista avsnitten av säsong 3 och därmed slutet av Veronica Mars. Tycker det är synd att det inte blir någon säsong 4, blev lite konstigt slut nu eftersom det var tänkt att vara en säsong till först. Men vad gör man ? På kvällen drog jag förbi hemma hos Bulan där förfesten var i full gång. Drack en öl, blev väldans trött och drog hem. Såg de två senaste avsnitten av Entourage sedan blev det sängen. Hade lite svårt att somna dock då grannen under körde stenhårt på hög musik. Men what u gonna do ?

Idag blir det till att slappa först, duscha och må gott. Sedan blir det förhoppningsvis en kväll med slynan Hägg som bestämt sig för att ge Hammarö en visit innan Torekov får vårdnaden i sommar. Hmm, synd det.

Nej nu blir det tillbaka till att jobba. Kan ju inte sitta här och få betalt :/

Eargazm: Jim Stärk - Morning songs

Kommentarer
Postat av: carolina

Heja sweetie!
Pratade precis med Malin and I broke the news; Im not going. Hoppas dock att ni får det fett och åker en massa!
Kramisbananis

2007-06-28 @ 21:39:54
URL: http://carolinamagnusson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0