Den som väntar på något gott...

...väntar aldrig för länge.

Ja förlåt för den usla uppdateringen men mycket har hänt de senaste veckorna. Först och främst har jag lämnat landet och flytt till landet i väst, det med en massa olja. Inte the U and the S and the mothefuckin A utan rätt och slätt Norge. Är numera bosatt i lusekofteland och dess huvudstad Oslo tillsammans med en bunt sköna människor.

Bor i den fin fina stadsdelen Grünerlökka, som är ungefär som Söder, rmysigt alltså. Där bor jag i en trea tillsammans med Louise, som jag delar rum med, Jocke, Johannes och John. Vi kramas, lagar mat och ser på film dagarna i ända och livet leker.

Har även fått jobb, fick det väldigt snabbt. Jobbar som cafébiträde, snart barista, på ett cafe/bageri en bit utanför Oslokärnan, i Lilleaker/Lysaker för att vara mer exakt. Oslos svar på Saltsjöbaden/Östermalm/Djursholm. En massa brats helt enkelt. Ligger i köpcentrat CC Vest. Där jobbar och sliter jag 8 timmar om dagen ca 5 dagar i veckan och stället heter så mycket som United Bakeries. Trivs som fisken i vattnet och jobbar tillsammans med 4 andra svenskar varav tre från Karlstadtrakten och så några norskar.

Allt är bra iaf, även om det är himla dyrt land det där Norge. Har varit hemma nu på visit och köpte med mig mat härifrån, från mat det kostar visst en himla massa...

Har tyvärr inget internet i lägenhet just nu, det är påväg men norrmän är inte så snaba tyvärr. Baren vi bor i sama hus som har dock gratis trådlöst så vi brukar ta med oss Tjockes bärbara ner när vi orkar, annars lånar jag datorn på jobbet. Men tyvärr så är det inte blogge som prioriteras. Ska försöka ändra på det, dock är det inte så roligt att visa typ dagens outfit då jag mest går runt i arbetskläder.

Yes, då vet ni lite hur läget ligger till. Ska försöka skriva något på lördag. Då är jag ledig och har tid :b Ha det !

RSS 2.0