PUTTEIPARKEN

Nu drar jag och festivalar med Malin, hörs om ett par dagar. Typ när jag fyller år :b

REDO

Nu har det styrts och ställts, bakats och ståtts i men snart så, snart så är vi redo för festival. Eftersom det är Malins första och min nionde i ordningen så känner jag pressen att det ska bli bra. Så vi har styrt med partytält, brassestolar och ska dricka skumpa när vi väl är framme och installerade.

Och MJ, högklackat kommer du nog aldrig få se mig i. Avslitna ledband hindrar mig från detta även om jag drar på mig små pumps ibland. Men bara om jag vet att jag stå hela kvällen. Dansar för mycket för att palla klacken annars.

Nu blir det till att packa sen ska en öl eller två avnjutas i det fina vädret på en uteservering.

Syns då.

Daily



Storskjorta - MONKI, avklippta tights - Gina, ballerina - Din Sko

Nu blir det lunch med mamma och jag måste cykla fort som vinden annars blir jag sen. Hörs då !

Good morning boys and girls

Börjar med att säga GRATTIS till min fina vän Emma som fyller hela viktiga 22 år idag. Nu måste jag ta ett ryck i mitt rum, duscha, styra upp mig för om en timme ska jag möta mamma på Båten för en fin sommarlunch. Sen har jag fullt upp med födelsedagsfirande av Emma, fika med Mathilda, köpa allt viktigt och packa inför Putteiparken imorn och försöka komma isäng i tid så jag inte är död imorn.

Over and out.

Filt funnen

Om det är någon som kommer ihåg att jag tjatade om att en filt försvann från mammas lägenhet i vad vi trodde var fyllan och villan på juldagen så får vi nu, äntligen, ett svar. Slog upp mitt speedy tent som jag fick i julklapp idag. Det ska ju med till Putteiparken och jag ville träna lite på att fälla ihop det. Kastade ut det, öppnade upp det och vad låg i ett hörn av tältet om inte den förbannade filten ?!

Testade ju tältet på julafton och myste lite där inne ett tag. Lämnade det uppe och när vi sedan packade ihop det missade jag filten och tänkte väl sedan att det såg lite tjockare ut för att det blivit uppackat. Men icke.

Men slutet gott, allting gott. Filten är hemma i soffan och jag kan kanske få ha fest hemma igen.

Fint det !

Monkie goes down


BH i svart och rosa - 120 kr styck, trosor 60 kr styck hos MONKI


Monki vet var tjejer vill ha och tjejer vill ha bekväma men fina underkläder. Utan en massa snören och rosetter och en tråkig bygel som kommer punktera någons bröst eller lunga en vacker dag. Och därför träffar Monki mitt i prick med sina fina men sköna underkläder. Hade sagt till mig själv att jag inte skulle shoppa något idag men det var svårt att hålla sig borta. För inte bara var de himla fina underkläderna utan också sköna och prisvärda. Så det ovan slank ner i en påse tillsammans med en himla smart liten väska och ett hårband.

Nöjd är jag.

Hemma i säng

Två dagar och fyra böcker senare. Är något utav det jävligaste trött och skulle bara vilja sova i en vecka. Om det inte varit så att jag endast spenderat helgen, sen fredagmorgon, med att göra just det. Och läsa förstås. Lättsinta böcker som ler åt, gråter åt och dras med i, för att sedan glömma bort. Härlig sommarlitteratur helt enkelt. Och jag vet inte om det var lugnet eller tystnaden eller kanske båda som fått mig att ligga som en klubbad säl under helgen. Jisses, så trött man kan bli av att helt enkelt stanna upp efter några veckor, eller halvår, av festande.

Men på onsdag är man tillbaka i sadeln igen. Då bär det av till Putteiparken.

Som sagt, ni ska väl med eller ?

Skärgården

Det är mysigt här. En hel del minnen som kommer tillbaka för detta är ju trots allt ett ställe jag besökt sen jag var ganska liten om än inte ofta. Och det är lite skönt att bli bortklemat som "barnet" över en helg av mamma men framförallt faster. Fick sova så länge jag ville, äta vad jag ville till frukost, ligga och läsa i en solstol tills det var dags för båttur. Såg ett par sälar och läste lite till. Mamma och Steffe Stor vågade sig på ett dopp, själv stannade jag och farbror kvar i båten.

Nu har vi ätit trerätters och jag funderar starkt på att slå på en rulle och krypa ner under duntäcket. Verkligheten pockar på men jag ska njuta av isoleringen, även om den ger mig lite cellskräck och får mig att känna mig som en 15-åring när jag smyger iväg i skogen för att röka.

Men det är något mysigt över det med. Att mamma vill prata om hem- och olycksförsäkringar slår jag dövörat till och fortsätter med de sista kapitlena i bok nr 2 sen jag kom hit. Imorn blir det hemfärd, tillbaka till verkligheten. Fast jag vill säga att jag har en vecka semester till innan jag måste börja ta tag i saker. Som min och Mayas ganska ledsna lägenhet.

Syns i natten.

Koriander och lite GBG

Hade en grym utekväll i onsdags. Kunde inte varit bättre. Har dock lärt mig att komma i tid till Koriander, kön var inte att leka med alltså. Men tog mig in och dansade som en toka sista timmer. Precis som det ska vara.

Drog fram och tillbaka till Götet igår för att kolla på lyan också. Vad kan man säga ? Ledset hus och minst lika ledsen lägenhet. Men det är grymt stor och tokbillig. Så vi tar den, slänger lite vit färg på väggarna och myser till det. Det får duga helt enkelt.

Nu ska jag packa för att sticka till Stockholms skärdgård över helgen för att hälsa på lite släkt och vänner. Åker med mamma och Steffe stor så jag ska mysa upp mig med täcke, kudde och bok i baksätet. Blir fint det.

Take care !

Jävla A M A T Ö R

Drog ut med modern till Tynäsudden idag för lite kvalitetstid i solen. Och jag sätter mig och läser. Och läser, och läser, och läser. Läste lite till. Tre timmar senare i samma ställning, klart som fan jag bränt mig. Ser ut som en jävla tomat. Fint halsband har jag också. För färg på halsen har jag ju inte fått, ser helt jävla retard ut. Ska försöka och knäppa en bild lite senare så ni får se det miserabla eländet. Får dra min gråa collegetröja som är hög i halsen. För så här kan jag ju inte se ut.

Att man aldrig lär sig ...

Djupt imponerad


Grabbarna klurar på frågorna ...

Över 118118 och deras förmåga att faktiskt svara på de konstigaste av frågor. Och det är ju alltid lika roligt att ställa dom. Det blir rena rama tävlingen om vem som kan komma på den svåraste frågan. I måndags skickade vi in två och strax efter kom det två svarssms.

- Hur stor penis har Jack Black ?
118118: Hej, i en intervju har Jack Black sagt att hans penis är liten och att han därför rockar rocker extra hårt för att gottgöra det. Han har sagt att han vill att den ska vara ännu mindre, så han kan rocka extra hårt. Citat: ´Mine is small. But not small enough.´

- Vilken kvinna har haft sex med mest personer i hela världen ?
118118:
Hej! Din fråga är intressant men tyvärr väldigt svpr att hitta svar på, därför kommer inte ta betalt för detta sms. Troligtvis är det en okänd prostituerad som haft sex med flest partners. Trevlig natt önskar Eniro

Eniro, vi tackar och bockar. Ni förtjänar en stående ovation för er tjänst.

Mat

Har varit på Koriander med mamma, Steffe stor och bonussyster. Jag tror jag får orgasm i munnen så gott det var. Antipastitallrik med världens godaste pestoost, grillad majskyckling med my favourite of all times risotto, rabarber och jordgubbssalsa med fläder/limesorbet och lakrits creme brule (hur nu det stavas ?) med citronsorbet. Jag dog just lite.

Ibland skulle jag nästan vilja ha en matblogg. Om jag själv inte var så himla usel på att laga någon annat än den enklaste husmanskostens. För jag är barnsligt förtjust att själv läsa om mat. Eller titta på mat, alltså matprogram. Tänk på morgonen, du vaknar vid sex-tiden och kan inte riktigt somna om oavsett hur många gånger du fluffar upp kudden och sliter i täcket. Då sätter man TV4+ så är det nästan alltid Nigella mitt i sitt sensuella matlagande.

Eller matduellsprogram. Älskart. Nästan så jag ska tanka massa sådana i alla dess former. Så man har något att göra under sommaren rainy days. De verkar ju bli en del.

Vi säger så. Dricker upp koppen med äppelmintste och sover sen.

Läses vi imorn ?

Skräck


Min värsta fiende

Det här går ju inte. Jag kan ju inte flytta. För i Sverige använder man sig av papperskassar om man är sådär duktig och bra. Och man får ju plats med en himla massa mer. Men. Dom ska ju sparas också vilket innebär att de också ska vikas ihop. Det är nog det absolut värsta jag vet. Ljudet, känslan, allt. Av någo dunkel anledning delar jag denna skräck med min bror. Så jag undrar lite, så här i förbifarten, vad vår kära mor måste ha gjort mot oss när vi var små ?

Jag hoppas innerligt att Maya kan vika ihop papperskassar. Då vore hon en himla bra roomie. Sa jag att vi fick lägenheten förresten ?

Måndagsklubben

Sicken kväll. Oj oj. Jag sitter och hoppas på att onlinepizza.se har något som styr pizza nu men ej. Förfest hos Malin, mycket fint. Sen utgång, sjukt roligt förutom att Z hade någon 14åring efter sig som vägrade släppa taget och som i slutändan hatade mig och pekade finger. Gulligt. Nu blir det macka och sova.

Puss !

Lady lovely locks




Mitt hår har ju blivi himla långt. I alla fall för att vara jag. Så jag försökte ta en bild. Men blev kanske inte den bästa. Bjuder på den och mina lovehandles. Lite dagens också med tischa från H&M DIVIDER Herr. Hade ett par svarta jeans också. Men det vart lite varmt efter cykelturen. Nu blir det mat sen måndagsklubben.

Ses vi ?

L Y C K A !

Ja, en mamma är bra att ha. Ännu bättre är hon när hon känner folk. Speciellt folk som vill hyra ut treor på Hisingen i Göteborg. Ja Maya, den tar vi ! Fint. Nu håller vi tummarna för att det löser sig.

Fredag



Tee med paljetter - Topshop, jeansshorts - Levis, skor - Converse, smycken - Primark lånat

Så här såg jag ut i fredags. Ägnade dagen åt tre fikor och en stros genom Oslo med fin musik i öronen och bara mina tankar i huvudet. Himla fint. Helgen har varit bra, men har insett att även om jag gillar Oslo så är jag klar där, med den staden. Fint med en weekend där eller här. Men att bo mer permanent ? Det sparar jag till ett nytt ställe. Bilder kommer.

Nu blir det gamla One Tree Hill efter en cigg på balkongen. Måste ju njuta av regnet.

Lugn nu.

Fin


Jag och Em - OFÖRGLÖMLIG KVÄLL PÅ KORIANDER

OSLOT

Ja, efter en spontan med asrolig utekväll igår som jag kan berätta om en annan gång så drog jag lite spontant till Oslot. Himla fint. Har spenderat eftermiddagen i en soffa på en uteservering och myst med diverse vänner. Nu följer utgång och grillning på hög nivå.

Peace out.

Förresten ...

... kom ju in i Göteborg också. Globala studier, flummigt värre. Lägenhet någon ?!

Gårkvällens




Tischa - Gina Tricot, väst - Zara, cykelbyxor - avklippta lacktights, ballerina med studs - Din Sko, clutch - H&M, smycken - Primark

Mötte upp min gamla vän Torun på ett par glas vin och lite snacks på Koriander igår. Satt i typ fyra timmar och snacka en himla massa. Har väl egentligen inte haft någon sorts kvalitetstid på ett par år så det var en del att ta igen. Har typ samma kläder idag igen fast bytte västen mot en lång jeansskjorta från Gina, det var lite kyligt.

Vänner, himla bra att ha

Här sitter vi, en himlans massa år senare. Och vad har förändrats ? Otroligt mycket skulle några säga. Men ändå, så lite. Visst, folk har flyttat. Skaffat eget, skaffat katt, skaffat sambo. Ändå är det dessa ljumna sommarkvällar, som på senare år har spenderats på Emmas balkong, som får mig att tänka att vi är nog precis som vi var. Och alltid kommer att vara.

Vänner.

Vi pratar vitt, vi pratar brett. Vi pratar sex, vi pratar minnen. Vi pratar en himla massa helt enkelt. Och vad skönt det är. För visst har vi alla gått vidare, vissa åt olika håll, andra till nya vänner. Men i slutändan så sitter vi där. För vissa sex år senare, för andra 12 och för några 18. Tiden har gått fort, den har gått sakta och den har ibland runnit oss ur händerna. Men jag är glad att jag har dessa tjejer. Som redan vet allt och lite till. Inget behöver förklaras, inget behöver ursäktas. Det är bara bra, precis som det ska vara.

Så här sitter jag, lite torr i halsen efter allt tjat, lite full i rök ( som jag iofs inte behöver smyga med längra, thank god ) och njuter. Ännu bättre blir det imorgon bitti. Då blir det frukost. Med mina flickor. I allafall ett par utav dom. Och till er andra, som far och flyger, jobbar och sliter, vi tar igen det snart.

Så ta hand om vännen din, som du har kär.


Daily


Kofta - mammas, tee - T-post.se, jeans - Primark, skor - Converse, väska - Svensk tenn, armband - Primark och Hultsfred.

Insåg just att mamma kommer ju läsa att jag lånat henne kofta, nackdelen med blogg antar jag. Nu blir apoteket och sedan fika med Julle som jag inte sett på nästan tre månader. Saknar hennes "lilla" the bigger the better.

Häpp !

HULTSFRED 09




Festival är bra. Pallar inte med fler bilder just nu, datan krånglar. Men det finns 179 till att visa så.

Back and dead

Avslutat och klart. Har haft ofattbart kul, dimmigt och bra. Sett grymma spelningar där Kid Cudi, SMK, Ludacris och Killers ligger högt på listan över de bästa. Men trots att jag känner grym blogginspiration och har sjukt mycket roliga bilder från helgen att visa. Så orkar jag inte. Nu kan jag känna och inse att mamma kanske hade rätt, jag är nog lite gammal för festival. Halsmandlarna tävlar i storlek med tennisbollen och magmusklerna värker efter allt hostande.

Så jag säger god natt, trycker två Ipren, varm vatten med sjukt mycket honung och gör en djupdykning i sängen. Sicken lycka.

Men den som väntar på något gott ...


HULTSFRED 2009


Hultsfred 08



Imorgon 09.10 går festivalbussen till Hultsfred och vid min sida har jag finaste Anna. Tror på det här året, kommer bli riktigt bra. Och jag håller då inte med mamma och en del andra som menar att vi är för gamla för festival. Tycker vi inte alls men enades om att det kanske vore bra och säga att man var 19. Det kör vi på.

Lugn nu. Syns om sex dagar.

Ensam hemma, föräldrar på flykt


Känner mig som 14 igen.


Mamma och Steffe Stor drog på långsegling igår. Elva dagar är planen att de ska vara borta. Ovan har ni brevet med "förhållningsorder" som mamma fint kallade det. Jag vet inte hur mycket min mamma tror jag fyller i augusti. Senast jag kollade var det 22, men att bli lämnad med "INGA FESTER" och en matplånbok får det att kännas som om jag vore tio år yngre. Men, på ett sätt gillar jag det. Söt hon är, min lilla mamma.

Borta bra men hemma bäst

Jag har inte skrivit på ett tag. Men jag är hemma och jag mår bra. Njuter av en ledighet jag snart kommer bli rastlös av och av en sommar som jag vet inte stannar så länge. Men jag har hunnit med utgång, solhäng vid stugan och kvalitetstid med de mest saknade.

Av sommarplanerna står Hultan snart och knackar på dörren. Imorgon börjar jakten efter ryggsäcken och tältet. Kan det vara hos bror ? Det löser sig. Hela min livsfilosofi i sommar. Framtiden ? Den löser sig. Hostan som just nu sitter som en miljon myggbett i halsen ? Det löser sig. Solbrännan ? Den löser sig också.

Det ska bli fint att ha semester nu.

För er som inte har något bättre för er än att sitta på kvällskanten med ett glas vin och en cigarett. Lyssna på på Ben Harper and the Blind boys from Alabama. Lite lagomt amerikanskt gospel som jag efter fem års letande äntligen fann. Det är så jag spenderar mina sommarkvällar.

RSS 2.0