Total kaos

Jobbar idag och det är total kaos. Helt fucking crazy. Linbanan med korgarna där bröden kommer uppifrån bageriet har kollapsat vilket innebär att jag en sisådär tjugo miljoner ggr har sprungit upp och ner med massa bröd. Bröd är tungt. Riktigt tungt. Sjöblöt är rätta ordet. Behöver inte gå och träna sen iaf. Ska bara dit och duscha, sätta mig i bastun med hårinpackning och njuta.

Vad gör alla ni underbara där ute ? Let me know.

Back to bussiness.

Eargazm: Veronica Maggio - 17 år

Orkar inte

Ligger lågt med bloggfronten just nu. Orkar helt enkelt inte. Annars leker livet bäst det vill. Sofie flyttar hem till Gotland nästa helg och lämnar mig kvar här. Sjukt förstörd kommer jag vara iaf.

Älskar alla er !

Eargazm: Veronica Maggio - Gammal sång

Spontant är bäst

Igår jobbade jag tidigt och efter jobbet tog jag och Sofie, som fyllde 20 år igår GRATTIS, en kaffe efter jobbet och gick en liten shoppingtur i CC-Vest. Det blev ett par blomhårspännen, Dove hudlotion och ett vitt långt linne med knappar i ryggen från Crocker. Skulle visa bilder men jag mitt lilla pucko har glömt kameraladdaren i Sverige så jag får pumpa bilder när jag kommer hem i helgen.

Efter det gick jag till gymmet och solade, så skönt och jag ska ju ha en vit klänning på lördag så jag måste jobba lite på brännan. Ska dit på torsdag igen och bli himla brun. När jag väl kom in till stan med bussen missade jag precis trikken vidare och bestämde mig för att promenera lite på Karl-Johan i det fina vädret. På uteserveringen mitt i emot UB Paleet upptäckte jag en massa UB-folk som jag gick och hälsade på. Marius, butikschef på UB Majorstuen, lyckades övertala mig att slå mig ner på en öl, som sedan blev tre och jag kom inte hem förrän tio. Jag som skulle hem tidigt, laga mat och och gå och lägga mig.

Men spontant är roligast och jag fick en del nya kompisar ( vad tragisk jag låter... ). Så nu har vi planerat en UB-fest på Mariues bakgård någongång i sommar. Ska bli himla trevligt !

Längtar till lördag. Efter lite strul med en orolig mor som läst vad hon tyckte var oroväckande bloggkommentarer ( Carolina, du höll på att döda festen ! ) har det löst sig och the party is on ! Dock med lite modifierad gästlista, men det känns bra. Insåg att mer folk än 30 i min lägenhet inte håller. Har fått förhållningsorder men jag tror att mamma fattar att jag tänkt på det mesta. Så fredag em bär det av.

See you soon Karlstad !

1a maj

Idag var jag ledig och det var skönt. Blev lite sent igår, satt och grillade med jobbarkompisar och öl på min bakgård och tiden drog iväg. Men det var asmysigt och Jonas styrde världens godaste stek. Tog tyvärr inga kort men ni får leva er in i det.

Idag skulle vi fika på UB Majorstuen men där var det fullt och allt var slut. Men jag fick en lång kram av Stig så min dag var gjort. Sitter nu på QBA och har avnjutit deras asgoda nachos som alla måste prova på ! Ska släpa mig upp i lägenheten snart och se på lite serier. Louise stänger idag men hon är hemma snart. Senait som flyttade in igår ska redan bo borta :b vad är det här för sätt ?

Satt och räknade på hur många som kommer nästa lördag och det blir nog ett fint kalas. Ska bli grymt kul. Är lite kluven dock hur jag ska åka till Karlstad. Sofie och Emelie känner sig lite snåla och tar bussen tur och retur men det är ju himla bekvämt att åka tåg så jag funderar på att ta det istället. Då är jag framme lite tidigare och hinner hem och styra upp lite innan dom kommer. Så får det nog bli... Kan sova lite då om jag åker ensam också och med en vecka med bara en massa öppningar behövs nog det om jag ska klara helgens bravader.

Nu blir det One Tree Hill.

I know you love me. XOXO

RSS 2.0