Dagens

Det var längesen jag gav en dagens så här har ni...
image322
- Svart lång jacka/munktröja, Monki reafynd
- Vitt linne, H&M
- Jeansshorts, Levi's avklippta baggyjeans
-
Svarta ballerina, Nilson
- Brosch och armband, Annas vintage
Till: svart liten väska garderobsfynd

Antingen eller

Scarf eller Turban
Hög klack eller Ballerina
H&M eller Zara
Kroppsnära eller A-linjeformat
Stuprör eller Vida jeans
Pyton eller Leopard
Modeblogg eller Modemagasin
Baddräkt eller Bikini
Desperate Housewives eller Sex and the City
Svart eller Vitt
Uppsatt eller Utsläppt
Guldmetallic eller Silvermetallic
90-tal eller 80-tal
Lack eller Läder
Modette eller Elle
Leggings eller Barbent -  iaf när det är tillräckligt varmt

jobbjobbjobbjobbjobbjobblä

Usch, sitter på jobbet just nu och tar en liten rast. Som tur är, är det ganska lugnt idag. Försov mig lite imorse så det var bara att slänga på kläderna, bre en macka och dra iväg i bilen. Kom inte så sent, bara typ tio minuter men att börja dagen med att stressa är inte roligt.

Midsommar har det varit också. Hade faktiskt en mycket trevlig kväll. Jag, Malin och Carolina fick skjuts ut av mormor och morfar till Emma där även Ellen var. Vi skulle ju grilla men vädret tillät inte riktigt det så det fick bli lite på Quickgrill och i stekpanna, kött tillsammans med mycket vitlöksstark tsatsiki, baguette och sallad. Avslutade med jordgubbar, socker och grädde och lite chips och jordnötter på det. Drack lite öl och hade det trevligt helt enkelt.

Det fylldes på med folk och vi var väl en sisådär tjugo stycken som mest tror jag. En mycket trevlig kväll som tyvärr fick ett litet abrupt slut efter någon (?!) spytt i köket och Emmas oöppnad ciggpaket blev snott. Trodde vi var i tjugoårsåldern men jag måste tagit fel...

Midsommardagen spenderades i sängen framför de sista avsnitten av säsong 3 och därmed slutet av Veronica Mars. Tycker det är synd att det inte blir någon säsong 4, blev lite konstigt slut nu eftersom det var tänkt att vara en säsong till först. Men vad gör man ? På kvällen drog jag förbi hemma hos Bulan där förfesten var i full gång. Drack en öl, blev väldans trött och drog hem. Såg de två senaste avsnitten av Entourage sedan blev det sängen. Hade lite svårt att somna dock då grannen under körde stenhårt på hög musik. Men what u gonna do ?

Idag blir det till att slappa först, duscha och må gott. Sedan blir det förhoppningsvis en kväll med slynan Hägg som bestämt sig för att ge Hammarö en visit innan Torekov får vårdnaden i sommar. Hmm, synd det.

Nej nu blir det tillbaka till att jobba. Kan ju inte sitta här och få betalt :/

Eargazm: Jim Stärk - Morning songs

And it's piercing through my soul

Yes, fixade det igår. Jag och Madelene stack iväg och fick det överstökat. Efter en massa snack i en massa år så var det dags. Ja, ni kanske har gissat rätt redan. Och inte får ni bildbevis heller, jag bjuder inte på någon mjukporr inte, det är mer Snoops grej. Men yes, höger bröstvårta är numera piercad och totala antal piercingar är två.

Ja, jag är tråkigt nöjd.

Eargazm: Moneybrother - It's been hurting all the way with you Joanna

Studenten

Ja, nu var det dags för Karlstads tredjeringare att ta studenten och komma ut i det riktiga livet. Börjar nästan gråta när jag ser alla bilar, flak, lastbilar mm som åker förbi utanför huset. Ska snart iväg på tre mottagningar. Ska bli trevligt. Hoppas ni fick en lika bra student som jag hade.

Lite bilder från STUDENT 06 bjuder jag på...
image316
   

Hobbyneger

Har ägnat senaste typ 10 dagarna åt att sola, a.k.a hobbyneger.
(ursäkta mitt ordval)

image315

Klänningen med stort K

Så himla fin. Linn har redan bloggat om den och den är definitivt värd ett besök på Lindex på måndag när pengarna kommer... 2 die 4 !

image314
Bild från Lindex

SJP - så satans vacker

Yes, jag avgudar SATC och har sett varendaste avsnitt kanske en sisådär 15 ggr ? Och avgudar alla fyra, även om Carrie är en ganska given FAVORIT. Sarah Jessica Parker är en kvinna med klass. Hon vet hur man klär sig med stil och vet hur den röda mattan ska tas. Så är det bara. Hon är dessutom en kvinna som bara blir snyggare med åren. Det är som om hon växer i sitt utseende. She's stunning !

SJP har gjort ett reportage för amerikanska Glamour och damn, she's faboulous ! Bilderna är helt enkelt superfantastiskt vackra. Och precis som Sigrid säger så är det något speciellt med bilder tagna mitt i en rörelse, händelse eller vardagssituation och Sarah Jessica Parker gör det riktigt, riktigt bra.

   

Stugan

Det är dags för sol och bad igen. Man kan inte göra så mycket annat i denna värme. Idag blir det en massa solskyddsfakto på knäna. Hade bara SPF 8 där igår och dom blev ganska röda så SPF 25 år det bli idag. Kör nog 15 och 8  på övriga kroppen, för nu när jag faktiskt fått en bra bränna vill jag behålla den och inte flagna bort den.

Ni skyddar väl er ?


- SPF 40 för dig som lätt bränner dig
- SPF 25 för ansiktet
- SPF 10 när du fått en bra grundbränna
- After Sun om du trots allt bränt dig

Eargazm

Eargazm: Mika - Happy ending

2 die 4

image304
-Klänning: kommer från Marc Jacobs och i den blir man beachsnygg
-Väska: som ska rymma en massa är i läder och finns hos Topshop
-Armband: är min favoritaccessoar och detta enkla är från Urban Outitters
-Baddräkt: är sommarens mest hypade och Topshop har flera fina
-Solglasögon: från H&M. Stora och skydda ansiktet mkt.
-Skor: från Asos. Älskar vingdetaljen i lack. Så ska det se ut !
-Nagellack: är givetvis från Essie och färgen, Licorice, är svart.

Eargazm

Eargazm: Mika - Big girl (you are beautiful)


Sommar sommar sommar

Varit lite frånvarande nu men de senaste dagarna har bestått av sol och till och med lite bad. Har legat med flickorna ute vid min sommarstuga på Hammarö, Lindenäs. Guld värt kan jag lova. Det är sådana dagar som gör livet värt att leva. Känns som man får arbeta lite på brännan nu eftersom de elva veckorna jag jobbar i sommar inte bjuder på så mycket ledigt tyvärr.

I tisdags var vi på Nöjesterassen och drack lite öl. Det var så mysigt så vi bestämde oss för att ta en favorit i repris. Så igår bokade vi först bord på Ankan för att käka lite och se på matchen. Fick bordet längst fram så vi såg jämt görbra, även om matchen kanske inte var den roligaste/intressantaste... Sedan bar det av till Nöjesterassen igen för lite mer öl och gott sällskap. Kvällen blev mycket mysig iallafall.

Dagen, ja den bjuder väl på sol och bad. Får se om vi orkar ut till stugan eller vi lägger oss nere vid Sundstatjärn. Tyvärr har en del av tjejerna jobb attt utföra. Vad är det här ? Jag som är ledig och allt. Men men, vi får styra något ändå. Hoppas alla har en bra dag så återkommer jag med ett collage. Kisses !

image303

Sommar och sol

Precis lagom till sista tentan och lediga veckan innan sommarjobbet tittade solen fram och bestämde sig för att stanna. Behöver jag säga att denna vecka spenderas ute i solen för att jobba på brännan ? Dagen bjuder på en tripp ut till Hammarö, Lindenäs, där min sommarstuga, a.k.a. rucklet, ligger. Ett charmigt ställe. Ska ta lite kort så får ni se. Här kommer Dagens beachkläder...

image300

 

- Svart klänning med fickor, Indiska
- Svarta tights, H&M
- Armband, H&M
- Orange väska, Frankrike
- Bruna sandaler med gröna detaljer, Miss 60
Till: solisar, sololja och vindruvor

Eargazm: Mika - Love today

Lindsay works it

Yes, det här är precis my kind of style. Lagom, slappt men ändå gorgeous. Jeansshorts kommer stort i sommaren och med en slapp tunika till och metallicflats blir det lagomt classy. Och jag måste säga att jag älskar Lindsay som blond. Så där vill jag ha mitt hår. Långt, blont, böljande.

image299


Top 5 clutches

    
Bottega Veneta - helt fab. Snyggt knäppe, speciellt utförande, sköna färger.
Chloé - perfekt till party. Enkel med rosetten som pricken över i.
Jimmy Choo - elegant och sommarfräsch. Synd att jag redan tagit studenten.
Miu Miu - eldig och lagomt synlig. Har svårt för batik men det är helt lagom.
Vanessa Bruno - favoriten. Lagomt anonym och rockig och passar till allt.

Bilder från Net-a-porter.com

Cravings for the ill


image293Jag vet alla har hypat det och det har funnits hur länge som helst. Men det funkar verkligen. Enkelt, snyggt, klassiskt. Är det någon accessoar jag kan tänka mig att lägga lite pengar på så är detta. Älskar dessutom armband och har haft lite svårt för hela trenden med långa halsband. Det är snyggare är korta men himla opraktiskt och bara slänger omkring och är i vägen. Nej nej, armband, that's my kind of style.



Fifth Avenue Shoe Repair 299:-

Blondie

Har startar projekter sommarblond. Här är resutatet:
2
1. Min egen hårfärg.    2. Efter en slingning
image292
Och nu efter andra slingning ser det ut så här. Tadaa ! Jag är riktigt nöjd. Nu ska det bara klippas till på tisdag så man blir redo för sommarens sol och bad. Dessutom har det växt som ogräs sedan jag klippte av dreadsen. Vet inte riktigt hur det blir men jag uppdaterar med det med.

Nu blir det lite slappande framför tv:n innan moster med fru och hundar invaderar huset. See yaa !

RSS 2.0