ÅH !

Jag blir galen. Innan jag drog till Sverige hade min chef satt upp ny vaktlista och då jobbade jag tre nästkommande helger och sen hade jag en sista helg fri innan jag flyttar. Men nej, nu har hon ändrat den till fyra helger på rad. Tack !

Måste snacka med henne om det här för det är inte okej.

Blä !

She just stole it !

Jag tror jag dör. För första gången i mitt liv har jag lust att gråta efter ett besök hos frisören. Min vanliga frisör Karin är gravid och skulle egentligen jobba några veckor till men var tvungen att gå hem och vila upp sig nu innan det är dags. Jag kände att jag var i stort behov av en LITEN trimning och sa att det var okej att ägaren tog mig. Jag menar, hur dålig kan någon som äger en frisörsalong vara ?

Nej men bra var hon inte. Hon klippte alldeles för mkt, slet och drog och var jävligt dryg och otrevlig. Jag som för första gången i hela mitt liv faktiskt hade fått hår en bit nedanför axlarna var jävligt nöjd med det och ville bara ta en liten toppning men nej. Dessutom börja hon kommentera om att det var som tuggummi. Har jag bett om din åsikt ?! Klipp det som jag vill, inget mer. Bitch !

Så gå ej till Kattis på Fröken Röd i Karlstad. Ta Karin men hon är ju tyvärr mammaledig nu ett tag.

Buhu. Ska gråta lite nu...

No kamera

JUST DET, kommer bli ännu sämre med dagens och bilder framöver då min kameraladdare har gett upp. Tänkte ändå köpa ny innan flytten till Glasgow men det dröjer några veckor. Ska försöka styra med mobilen men vi får se hur det går.

No pics. Men det här hade jag för ett par veckor sen och dessutom i lördags fast med spetstights istället.


kavaj - H&M, stor långärmad tee med tryck - Gina Tricot, lacktights - Gina, diverse smycken



FIKA - NU !

Monday, I just adore mondays

Fick en tidig start på dagen idag. Gick upp och pallrade mig iväg till banken för ett möte med min personliga bankman angående denna jävla finanskris. Har aldrig haft pengar i hela mitt liv och nu när jag ärvde efter farmor skulle jag vilja ha kvar dom. Kikade på översiktet i början på veckan och fick en chock. Men hon lugnade mig, fina Anna-Maria och sa till mig att hade jag hängt kvar så här länge så ska jag fortsätta med det.

Tog det som ett bra tecken och drog förbi nya T för att köpa en morgonkaffe. Cyklade hem i det fina höstvädret och har ägnat dagen åt att packa upp två gigantiska resväskor med saker från Oslo. Har insett att jag måste vara kritisk när det gäller kläder och skor, kan ju inte spara på allt så nu har jag minsann slängt. Tänker bara skänka bort till Myrorna, någon vill kanske köpa mina gamla avdankade partyklänningar.

Ska snart ner på stan på en fika med flickorna och sedan ska jag klippa mig. Ikväll blir det våfflor och film, mums !

Eargazm: Jamtech foundation - Pounds of dro

Högskoleprov - avklarat

Mosig som ett tappat äpple som legat för länge är jag. Och lika tom i huvudet som en hög Paris Hilton. Orkar knappt släpa min ömma, sårade kropp in i duschen men jag måste ju faktiskt. För att ha klarat av en sådan här supertråkig dag måste man fira. Och det är precis vad jag ska göra. Jag och brudsen ska supa skallen av oss, den lilla som finns kvar, inte så många hjärnceller som har klarat sig efter dagens högansträning. Sen ska vi dansa oss lika svettiga som Kristofer på mitt jobb blir i lördagsruchen, sjöblöta alltså.

Drar på mig spetstightsen, grått AA-fodral och nitskorna. Piffar upp med knallrosa BH och löshåret. Sen är vi redo för vad jag kallar fest !

Kiss kiss hug hug !


Ambivalent

Åh... måste ta mig ur sängen, in i duschen, ner på stan. Måste ha tag på ett vitt linne som är ganska genomskinligt och skaffa ett par svarta strumpbyxor med söm på bakbenet. Har hört att det ska finnas på Åhléns, någon som vet ?

Från det till något helt annat, hur gör man om den man älskar hamnar i fängelse på livstid ? Går man vidare med sitt liv, träffar en ny som om personen vore död. Eller åker man dit varje helg, hoppas på att det ska funka ändå med trivseltimmar och lever sitt liv. Vad gör man ?

Usch, högskoleprov imorn. Vill bara ligga kvar undr täcket och inte existera. Eller snabbspola fram till imorgonkväll. DÅ blir det till att fira. Och fina Emma ska med, vi har inte partat ihop på tre månader !


Husfest

Fan har ju helt glömt bort att berätta. För ett par veckor sedan hade Rasmus på mitt jobb fest hemma hos sig. Han har precis fyllt 18 så han bjöd in alla sina vänner vilket innebar en massa 18-åriga killar och så vi från jobbet. Men det var kul och se hur norska ungdomar festar.

Snackade lite med en kille som verkade söt. Haha. Han sa att han iaf var 91a men det visade sig att han var 92a och gick första året på gymnasiet. Fan, kan man inte hamna i fängelse för sådant ? Fem år liksom, tur att jag höll mig på mattan jämfört med Kristoffer. Haha. No need to know more...


Rasmus i blått

Sedan drog jag och Jonas från mitt jobb på porrklubb och såg en tjej som var grym på att arbeta stången. Värd kväll !

Dagens

Skulle lagt ut  denna i torsdags men internet fucka och jag har inte pallat att styra det.



Tee - T-post, kofta - Primark, jeans - Cheap Monday, kavaj - H&M, mössa - Monki, sjal - Jordanien, skor - Converse, väska - Don Donna



Har jobbat hela dagen. Usch, är himla trött på att stänga nu alltså. Men sån är det. Sticker hem till Karlstad på torsdag, högskoleprov på lördag = fett med ångest !

Chickflick

Har precis avslutat en liten filmkväll med Josten. Vi var riktigt girlies idag och hyrde Material girls med systrarna Duff. Extremt dålig med gullig film. En sak är säker, dom är inga skådisar iaf. Men mysigt med lite popcorn.

Bjuder ej på någon dagens idag då jag sov lite för länge imorse och kastade på mig det första jag hittade. Ingen inspiration iaf.

Hoppas ni har det bra med alla nära och kära. Ta hand om varandra !

Hemåt

Sitter på bussen påväg hem nu. Fy fan, vilken morgon. Gick och la mig ganska sent igår. Jag och mamma var ju på bip, Patrik 1,5 vilken fin film. Sen när jag kom hem var jag tvungen att packa och så men mamma lovade att hon skulle komma in och väcka mig i tid. Kvart över sex. Men imorse kom mamma inspringande och skriker "Du har exakt trettio minuter på dig innan bussen till Oslo går" ! Ja och den går tio i åtta. Så blev det med en sista mysig frukost med mamma.

Hann med bussen iaf, vilket var ett under. Så nu sitter jag här, trött, illamående, stressad och funderar på mitt liv.

Kommer tillbaka med svar.

Emmeliten

Apropå hösten. Träffade Emmelie, en väldigt bra kompis som jag känt sedan typ urminnestider. Nej, seriöst lågstadiet iaf. Hon och jag gick i samma klass på mellanstadiet och det här med att komma i höststämningen påminner mig om grej jag alltid reflekterar över på hösten, när det är okej att börja med vinterjackan.

Det här måste ha varit i sexan och både jag och Emmelie hade köpt nya vinterjacka. Vi var båda mycket nöjda med våra säkert fjortisaktiga val och ville visa upp oss. Men man vill ju inte börja för tidigt. Så vi satte regeln att om det är under 10 grader på morgonen innan skolan så får vi ha jackan. Vilket innebar en massa telefonsamtal på morgonen och diskussion om termometrar men tillslut fick vi ha den, jackan !

Det här är något jag börjar tänka på varje höst när jag på morgonen får syn på en termometer. I Oslo innebär det typ varje dag när jag väntar på bussen. Och för att vara ärlig, har det varit under tio grader flera mornar nu. Klart det är, när klockan är 6. 29. Men nej, vinterjackan får vänta ett tag till, iaf för min del. Men fråga Emmelie hur hon gör...

Dagens


Kavaj - H&M, rutig klänning med krage - Monki, svarta tights - H&M, svarta stövlat med spännen - Din Sko, armband - present av Helena + H&M. Till: svart sjal och svart axelremsväska - Indiska.



Idag har jag städat ur min garderob här hemma. Insåg att jag hade kläder som jag inte ens sett på två år och att jag faktiskt inte behöver ta upp en hel klädkammare i ett hem där jag inte ens bor. Sedan fikade jag med Josefin som jag jobbade med i Oslo och kvällen bjuder på tacos och bio med mor. Patrik 1,5 blir det och jag som inte klarar av svenska filmer... Jo Smala Sussie !

Har fått en fet skiva av min brors tjej, Jamtech foundation. House med feeling av reggae. Fet !

Inspiration

Shit, hösten är verkligen min tid på året. Man får klä sig snyggt och påklätt med en massa fina lager, så mkt nya fina möjligheter. Känner mig sugen på att göra llt möjligt och bara ta tag i saker. Som bloggen, lovar att jag ska bli en himla mkt bättre bloggare. Skriva en massa fina inlägg och ta en massa kort. Och bara må. Jobbar som vanligt en massa men just nu har jag nog en bra period.

Kanske beror det på färgerna. Vet inte. Men jag gillar hösten. Strunt samma att jag byter om till min asfula uniform på jobbet. Jag kan vara snygg dit och hem. Wow.

Köpte förresten ett par nya boots/stövlar på Din Sko precis innan jag drog hem till Sverige. Vanliga svarta "skinn"-stövlar med liten men stabil träklack. Kände iofs att det var något som fattades med dom men dom dög. Så kom jag hem, rotade lite i min mors garderob och hittade hennes gamla spännen till cowboybootsen. Så dom sitter numera på mina stövlar och damn, det blev riktigt bra !


Snygg

Sitter, eller rättare sagt ligger och kollar på nya Ugly Betty där Lindsay Lohan är med. Och fan, vad jag tycker hon är snygg. Känns som många dissar Lindsay men jag diggar henne. Hon är söt, har styrt upp sitt liv och klär sig snyggt. Helt enkelt en reko tjej.


Ångest

Idag och de flesta dagar jag är hemma i Karlstad så funderar jag en massa. Har ofta när jag är hemma en hel del ångest. Kanske för jag får tid och ork att fundera över den tillvaron jag har. Just nu har jag en sådan period. Har varit i Oslo nu i drygt ett år och har haft det riktigt bra. Och har fortfarande det. Har trivts väldigt bra på mitt jobb, med mina arbetskamrater och med utvecklingsmöjligheterna jag har fått. Men på något sätt börjar jag känna mig färdig. Jag älskar Oslo och mina vänner där men jag börjar känna mig lite rastlös.

Dessutom är det som min bror sa. Ta möjligheten att göra något medan du kan. Och nu tror jag att det är dags för ett nytt kapitel i mitt liv. Vill prova på något nytt och något helt annat. Och Helena som bara stack fick mig att tänka tanken. Och min mamma sa att jag bara ångrar mig om jag inte gör det. Så jag kommer nog att säga hej då till Oslo så småningom. Det börjar bli dags nu.

Så vad tror ni ? En flytt till Glasgow och ett fräckt jobb ? Det ringer inte helt fel i mina öron, trots tinnituss.

Ge mig lite stöd nu bara...


Helena

Jag kommer !


Älskade Helena

Min allra bästaste lilla fina Helena flydde landet idag. Hon bestämde sig för att ta sitt pick och pack och dra från Karlstad. Och Helena har snackat om att sticka så länge nu att det inte var någon som riktigt trodde på det. Men nu sitter hon på ett flyg till Glasgow där hon ska spendera sin tid i minst sex månader framöver.

Helena och jag känner varann inte så väl, inte heller sen så lång tid tillbaka. under gymnasiet lärde jag känna henne och har väl hejat på henne under åren. Men förra sommaren fann vi varandra i en folktom sommarstad, festade en massa och hade riktigt kul. Och Helena blir aldrig sur för att jag inte hör av mig varje gång jag är hemma. Utan hon blir bara glad när man ringer och är alltid på en fika. Och det är alltid lika skönt att dela på en cigg över en kopp kaffe och bara snacka strunt.

Men nu har jag inte det längre. Fan, det här är jobbigare än jag trodde. Kommer sakna henne sjukt mkt. Jag ska hälsa på henne mkt snart, om inte kanske dra dit en längre period... Hmm.

Jag vet inte, jag vet verkligen inte.

Men min Nena, hon är fin hon.


Saknar dig redan lovely !

Skumma kommentarer

Vet inte om det är fler än jag som får en massa skumma kommentarer. Eller själva kommentarerna är kanske inte skumma. Men de som skriver. Hur hittar dom hit ? Och jag menar, jag är varken särskilt aktiv eller orginell så att en massa utländska personer ska få ut något av sidan. Nu för tiden är det ju nästan bara en massa inlägg med bara text och förstår man inte svenska så... Och typ, denna sidan är så snyggt gjord, realy like your design ? Ehh okej ?!

What ever. Har varit på stan idag. Köpt ny plattång, en svart fuskpälsmössa och nya lacktights. Ska ut ikväll, bjuder mamma och Steffe Stor på bio för att kunna ha förfest hemma. Sneaky :b

Hoppas ni har en fil helg flickor och pojkar !

RSS 2.0