Gotaplacetostay

Jag har fått ett rum ! Ja, så ær det. Saras kompis hade pratat med sina kompisar och vill jag ha det så får jag det. Ska kolla på det ikvæll och ær det fint så tackar jag ja. Då blir det inflytt i slutet på april. Himla fint tycker jag. Stenen har fallit, klumpen ær borta och kanske slipper jag vakna innan klockan 05 imorn bitti.

Back to business !


Dyrt

Idag köpte jag en tandborste för 57 norska riksdaler. Så dyrt är Oslo = vinnare av världens dyraste städer.

STOLTSTOLTSTOLT

Åh, lite skryt måste man komma med. Och henne känner jag till och med ! Brorsans någonting för er som inte vet. Det är inte alla som blir omskrivna på ellelyx.se med så fina ord. And take my word for it, she is GOOD !


Noplacetostay

Yes. Jag är hemlös. Känns himla fint va ?!

Nej, kom hem igår efter jobbet och då hade Jocke och hans tjej Svava bestämt sig för att dom ska flytta ihop i egen lägenhet. Och då vill inte John bo kvar så... 1a maj har jag inget hem ! Okej, så illa är det inte. Har fått lite napp och ska kolla på ett superstort rum i ett kollektiv på Majorstuen imorn i värsta fina lägenheten. Dock är det typ jag och 30 till som är sugna men ni får hålla tummarna !

Dessutom funkar inte min mobil men men shit happens...

Älskar, saknar och vill vara där ni är !

Det är lite så att jag försöker rycka upp mig och skämta bort det men det här med att flytta har satt sig som en sten på mina axlar och en klump i min mage och jag tycker att det är himla jobbigt. Vaknade typ fyra imorse och grät en skvätt. Ringde sedan till min älskade mamma och skrämde livet ur henne. Kom till jobbet och grät en skvätt till. Jag tror på ärlighet och öppnade just upp mig lite grann. Sara, hon är en klippa i stormen och på inte ens en dag fixade hon ett rum som jag kanske kan flytta in i till 1a maj. You gotta live her ! Men nu vet nu hur läget ligger till. Att det kännd himla jobbigt nu, en massa faktiskt.. På riktigt.

Påskafton

image491
- Svart lång kofta i bomull och silke, Zara
- Vit tee med tryck, Katherine Hamnett/H&M Fáshion against aids
- Vit tee under, H&M
- Svarta lacktights, Gina Tricot
- Vita tygskor, Converse
Till: svart parkas Gina Tricot, svart axelremsväska Sjarm, rutig sjal i vitt blått rött H&M

Ska träffa broder på stan för en fika, sedan påsklunch med familjen och fest ikväll med massa folk. I´ll be back !


Dagens

image489
- Blå mönsterstickad kofta, H&M
- Naturvit tee med tryck, T-post
- Ljusa stuprör, Cheap Monday
- Vita tygskor, Converse
Till: svart parkas Gina Tricot, rutig sjal i blått vitt rött H&M, svart axelremsväska Sjarm

Så här blev håret förresten:
image490

Låååångfredag

Ja håret blev bra igår, ska styra en bild när jag orkar. Blev en väldigt spontan utekväll igår, himla fint. Mötte upp Sandra och grabbarna på Leprechaun. Grabbarna som var hemma från kycklingfabriken var extra taggade och som vanligt blev det en massa härj. Det är skönt att vara hemma ! Trodde jag skulle dö av skratt, dom är så sjukt roliga.

Sedan när dom skulle dra hem så drog jag och mötte Louise, Nathalie och Emelie så blev det en sväng på Ankan. När de gick vidare till Arena drog jag förbi Casanova på en drink med Carola. En helkväll innan jag stapplade hem i kylan. Sådana här dagar är Karlstad bäst.

Idag blir det fika med Emmelie och Malin. Fina flickor. 20-årsfest ikväll också, som jag är bjuden på för att jag är skön. Suck on that !

Klipp

Nu ska håret ryka. Haha, nej ska nog inte ta så mkt. Skulle vilja ha lite som Michaela precis har klippt. Skulle inte vara fel. Fast jag har ju inte så långt. Vill iaf ha det så jag kan ha både lugg och så mittbena. Ungefär som Linn. Så vi får se hur det blir.

Med färgen är jag också osäker. Var inne på att bli superduperblond. Typ askblond med kanske ngn svart parti. Mne vi får se. Ska snacka med frisören, hon är bra.

Love you all !

Dagens

image488
- Grått linne med knappar, Gina Tricot
- Svart tubkjol, Gina Tricot
- Svart lång kofta, Zara
- Svarta tights, H&M
- Svarta skinnstövletter, Roots
Till: örhängen i svart och silver mammas, svart axelremsväska Sjarm, svart parkas Gina Tricot, mönstrad sjal

Morn Morn

Strålande sol utanför balkongdörren. Jag känner på mig att det kommer bli en himla fin dag. Ska ner och fika med några av flickorna idag, sedan blir det middag hos Paula ikväll som fyllde 21 nu i lördags. Himla fint.

Återkommer med en dagens. Hoppas ni får en ljuvlig dag. Koz !


Godnatt bloggen

Over and out

Dagens

image486
- Blå mönsterstickad kofta, H&M
- Svart fodral, Gina Tricot american apparel ripoff med vem bryr sig ?!
- Svarta lacktights, Gina Tricot
- Vita tygskor, Converse
- Svart axelremsväska i skinnimitation, Sjarm Oslo
- Rutig sjal i blptt, vitt, rött, H&M
Till: svart Goose

Testade ny frisyr idag, ska ju klippa mig imorn. Klippa eller spara ut luggen, hiss eller diss ?
image487

In loving memory

Fyra inatt gick min farmor bort. Det var anledningen till att jag kom hem till Karlstad tre dagar tidigare än tänkt då hon insjuknat väldigt snabbt över helgen. För hennes skull gick det mycket snabbt och jag hoppas att hon slapp lida. Vi satt där igår, jag och brorsan tillsammans med min faster och farbror. Det var skönt att jag hann hem nu känner jag.

Så vila i frid, Marianne Sörensen. Vi älskar dig !

image485


God morgon Sverige !

Åh, har sovit himla skönt. Somnade tidigt och vaknade därför ganska tidigt, men möttes av en klarblå himmel och strålande sol även om det fortfarande är snö lvar på backen.

Får se vad som sker idag men lite lösa planer har jag. Fika med Louise och Nathalie, besök hos farmor eftersom  hon faktiskt är the mainreason jag kom hem tre dagar tidigare. Något mer ? Ja just det, ska se till att få stygnen tagna.

Nu blir det en fin frukost i ett soligt kök. You gotta love this !

Eargazm: The Solution - You gotta come down

Sunday bloody sunday

Söndagen bjöd på världens vackraste väder och jag blev förälskad i Oslo ännu lite mer. Strålande sol och klarblå himmel så långt man kunde se. Med kaffe och bulle avnjöts Vigelandsparken och Oslo höjde ribban ytterligare. Sedan efter en promenad genom Frogner, världens vackraste stadsdel, slank en mjukglass ner vid Aker Brygge och det var då jag insåg att jag blir nog kvar här ett tag...


image484

Nej, nu gav uppladdningen av bilder upp. Men det kommer fler fina vårbilder från söndagen...


Ready for bed

Efter en hård arbetsvecka med intervjuer och tjejer på prövotid så har jag äntligen anställt tjej nr 2. Känns skönt att få en bra start på en ny tjänst.

Ikväll har jag lägenheten för mig själv. John drog till Sverige och Jocke är med Svava och firar hennes 28-årsdag med hennes familj. Själv tog jag en vända förbi Kiwi och laddade med cola och nötter för en riktig hemma kväll. Ska lägga mig tidigt och sova gott. Imorgon blir det först jobb och sedan schlagerkväll hos Sofie och Emelie. Himla fint.

Denna bjuder jag på ! Är redo för en kväll i sängen.
image483

Natti natti and sleep tight !

Eargazm: Sahara Hotnights - Salty lips
Jag tänker somrig klänning, solisar, en smoothie från bagel and juice och en filt nere på Aker Brygge.

Oslo so far




I love this city...

becausewearesupernatural

image469
Miles Aldrige, editorial i italienska Vouge april-06

Söndag

Som ni kanske vet så är söndagar i Oslo rätt dött. Allt är stängt utom typ fik och restauranger och 7eleven. Men planerna för dagen var att dra upp till Frognerparken och ta en promenad och sedan fika på Uinted Bakeries som ligger däruppe. Nu vet jag inte riktigt om vädret tillåter så mkt...

Gårdagen spenderades på stan och jag shoppade på tok för mkt. En svart parkas från Gina som säkert alla kommer ha men jag gillar den, fina ljus och ljusfat till rummet, vita tygskor och feta glajjer från H&M och balsam. Hittade också en supersnygg väska på Oasis, men en liten väska för 700 ? Om jag fortfarande tänker på den under veckan så köper jag den... Måste ju ha en ny plånbok också, hmm. Blir inte mkt sparat den här månaden...

Passade på att boka klipptid när jag är hemma över påsken för satan vad dyrt det är här... Bara en klippning ligger ju på en sisådär 750 och då menar jag norska kr... Inte helt okej !

Jo, ngt jag glömt berätta. I torsdags slant jag med kniven och högg mig i handen. Resultat - tre stygn och helgen ledig. Gör lite ont, men skönt att vara fri... Drar en sexdagars i veckan så det behövdes.

Hoppas ni alla har det bra där ute ! Ni ska veta att jag älskar er way too much.

Y som i YOGA

Har varit superförkyld nu i snart tre veckor men nu orkar jag inte sitta hemma längre. Köpte dessutom en supersnygg träningsbag hemma i Sverige som bara väntar på att få användas. Så imorgon inviger jag den. Tänkte ta ett litet träningspass innan jobbet och det föll på yoga.

Har aldrig varit på yoga förut men det ska bli spännande. Avslappnande och skönt. Precis vad jag behöver...

image468
Lights will guide you home...


AAs isprinsessadröm

Ja, en nackdel med Oslo är att det är en hel del affärer som jag saknar, speciellt i en huvudstad. Topshop är en oc American apparel är en annan.

Det får nog bli en tripp till el Stockholmo ganska snart, går ju fina flyg och då får man ju utnyttja taxfreen. Denna skulle få följa med mig hem då...

image467

Hej allesammans

Livet i Oslo leker fint. Har fortfarande inget internet men jag utnyttjar QBA för tillfället. Söndag och man kanske skulle ha bakfylleångest men den har jag faktiskt inte. Hade avslutningsfest för Margit vars tjänst jag tar över igår. Var himla trevligt. Hamnade på Spasibar, ett studenthak, efteråt med Helga och hennes amerikanske pojkvän Thomas vars standardfras under kvällen var "If you snoose, you looose". Himla rolig typ.

Släpade hem en fet byrå från IKEA i fredags också. 63 kila lättare väl hemma blev det riktigt bra i rummet. Ska pyssla till lite mer och fixa med hyllor och nya kuddfodral och sånt. Men ni ska få se bilder så småningom.

Men jag bjuder på en bild från semestern hemma i Karlstad. Världens finaste Louise !
image466

RSS 2.0