Here comes the sun, little darling

Jobb jobb jobb nar solen skiner utanfor och hela Glasgow kokar ar inte det roligaste. Har dock avnjutit ett par timmar i solen med en bok efter jobbet. Nu blir det hem for middag, iordningsdolande och sedan drinkar med arbetskamrater. Perfekt avslut. Ar dessutom ledig imorn och ska hanga i parken med en bok. Mums.

See ya after.

Busy week


Sue och jag



Var ute i tisdags också. Med arbetskamrater, Nena och Sue. Fin kväll. Dimmig kväll. Men rolig kväll. Har varit en mycket busy week. Men värt det. Sitter i skrivandes stund på jobbet och ska här sitta med datorn tills jag börjar om tre timmar. Ännu bättre. Men så blir det. Hoppas ni har det bra alla ni där ute.

Peace.

Daily



Hårband - Megans, klänning - Helenas (Monki), skärp - Primark, strumpbyxor - H&M, pumps - vintage.

Busy week


Helena och jag


På söndagkväll skulle vi gå ut. Till Bamboo, ett av våra favoritställen. Lite förfest blev mer förfest och i väntan på min arbetskamrat Mark blev det ganska sent och när vi väl kom till Bamboo var kön oändligt lång. Bankholiday på måndag innebar att alla var ute och att stället var öppet till 5. Men efter att ha avancerat typ 2 meter på en halvtimme blev vi lite griniga, tjafsade lite och bestämde oss för att gå till Firewater där vi drack pitcher med Lond Island Ice Tea och dansade sittandes. Fin kväll.

Busy week


Helena och Sue.


I söndags var vi på puben och kollade på fotboll. Rangers tog hem ligan och Celtic förlorade matchen. Så puben var ganska uppdelad. Men jag och Helena var populära bland Celticfansen då alla här absolut älskar Henrik Larsson. Han är deras Gud. Men trevligt var det. En man som bajsade på sig, och en annan som inte ville sluta stöta på Helena. Fina gubbar.

Och nej, jag var inte där för fotbollen, jag kom för ölens skull.

I'm bleeding from within



Sjukt jobbigt med förkylning för jag blöder alltid en himla massa näsblod vid en massa jobbiga tillfällen. Som på jobbet. Inte så trevligt. Önskade jag var lika snygg som Brad Pitt när jag blöder, men icke !

BTW




Nu är det bara fem veckor och 1 dag kvar. Till fina svenska sommaren.

Fina svenska flickor


Fina svenska flickor


Sitter som vanligt med en kaffe på jobbet tillsammans med Helena. Börjar bli en fin vana. Som jag desperat vill att vi ska fortsätta med. Vilket gör att jag tjatar på Helena medan hon läser brev från syster. Helena gillar inte att göra två saker samtidigt. Så jag försöker att inte störa, men det är svårt ack så svårt. Idag blir det jobb och eftersom jag stänger med Johanna antagligen en öl efter jobbet.

Ses i botten av glaset.

Svine flue



Yes, jag har svininfluensan. Tror jag. Eller inte. Men himla sjuk har jag varit iallafall. Börjar bli bättre nu iaf. Idag har vi skickat lite av Helenas liv hem till Sverige. Själv hoppas jag att mitt får plats med mamma, Åsa och Linn när de är påväg hem. Lite får sparas till de sista veckorna. Men minimalt. Inte så att jag ens har särskilt mycket att göra då. Men men, börjar känna mig lite uppspelt för sommaren hemma. Längtar lite nu faktiskt...

See ya in the sun.

I'm so pretty i could die




Såhär fin var jag i lördags. Och detta fina foto finns nu ute på Facebook, faktiskt typ tio min efter det var taget. Tack vare min chef som älskar sin Blackberry. Umer, payback's a bitch !

SUKI SUKI my savior




Har en dunder förkylning på g, sitter på jobbet med a pot of suki tea och en massa honung. Gör ont långt ner i lungorna. Inte kul. Har haft en sjukt bra helg med en sjukt bra utgång i lördags då min manager fyllde 26. Ägaren var med och vi gled upp till ABC i feta Jaguaren. Sweet. Sov bort hela dagen innan jobbet igår. Var ledig idag men har dock inte gjort så mkt. Träffat Helena och Layla, sett på Almost Famour och äntligen städat mitt rum. Thank god.

Five weeks, five days a couple of hours left to K-town.

My day off


Bild: jag



Spenderade eftermiddagen med att strosa ner på stan, posta ett paket till Malleballe och hamnade sedan på mitt favroitfik ( efter jobbet såklart ) Vanilla black. En miljon godsaker som pajer, muffins och cupcakes. Tog som vanligt en latte med extra shot utan skum och en apple berry crumble pie. Dom känner mig där vid det här laget. Faktum är att tjejen där måste ha sjukt bra minne för hon kom ihåg redan efter första gången hur jag ville ha mitt kaffe.

Och mamma, jag var så duktig att jag inte ens gick i närheten av H&M där del 2 av Matthew Williamson kollektionen släpptes idag.

Daily


Bild: Helena


Skinnpaj - Matthew Williamson for H&M, randig tee - H&M, klänning under - Monki, leggings - Silence + Noice/Urban Outiftters, ballerina - Primark, väska - Urban Outfitters, halsband - Primark Topshop, armband - H&M vintage

Befann mig på Helenas jobbs bakgård när kortet är taget. Finns omgivning för att vara bakgård. Gillar kortet. Gillar Helena. Bra dag idag.

Themeparty


Bild: google


För er som känner mig vet att jag tycker det är sjukt kul med maskerader och themepartys. Hörde talas om en jävligt rolig grej här i Glasgow, nämligen temat på Layla och Sues personfest. Temat var Rubics cube. Vilket innebär att du kommer till festen i en färg men måste lämna den med alla. Bygger dock lite på att man kan köpa skitkläder på Primark. Men samtidigt är det här något jag verkligen skulle vilja genomföra. Dags för 22-års fest i augusti. Kan bli himla kul. Någon som är sugen ?

M O N E Y


Bild: google


Jag hatar att oroa mig över pengar. Oftast för att jag inte behöver. Inte för att jag är världens bästa sparare, utan det brukar lösa sig på något vänster. Och nu är det inte så att jag är pank. Men de pengar jag satt undan från Norge som jag levt av här och som jag tänkte leva på i sommar har blivit lite mindre än jag tänkt. Så jag fick lite magknip. Speciellt sen jag varit tvungen att slänga pengar på både ny mobil och ny plattång denna månad. Detta efter jag spenderat en månadsyra på kläder från Matthew Williamson kollektionen från H&M.

Så nu måste jag använda skinnjackan dagligen. Annars blir det inget bra köp. Och ett dåligt köp som det är försent att lämna tillbaka passar inte mig just nu. Så den sportar jag idag. Har suttit i soffan på jobbet ett par timmar nu och struntar nog faktiskt i att gå hem. Måste ju sticka tillbaka om en timme liksom. Byter nog bara om här. Tur att jag har ombyte.

Oh My God


Bild: All over press


Hilarie Burton (Peyton) och Chad Michael Murray (Lucas) lämnar One Tree Hill efter säsong 6. Man vet inte om det är på egen begäran eller om det är pga nedskärning så som i Desperate Housewifes. Men något jag vet är att en serie som i stort sett handlat om dessa två inte kommer överleva. Känns som om det är dags att ge upp nu. Önskar nästan att sista avsnittet säsong 4 hade varit det sista någonsin. Grymt bra och ärligt, det känns lite skumt att de hoppat över 4 år 6 månader och 12 dagar. Bara sådär blev de vuxna.

A late daily/night




Skinnjacka - H&M, klänning - Topshop, strumpbyxor - H&M, pumps - second hand, skärp - Primark

Windy wednesday


Bild: jag


Onsdagen hade vi planer på Edinburgh men struntade i det strosade lite i parken, åt lite gott och gjorde lite last minute shopping.

Sen blev det såklart utgång. Började på Radio vid söta Ashton Lane där de visade matchen Chelsea - Barcelona till Senaits stora förtjusning. Avslutade kvällen på Bamboo som som vanligt var grymt. Tyvärr försvann mobilen i samma veva som min väska gick sönder. Men det var det värt.


Kushion och brandlarm


Bild: jag


Ut gick vi ju också såklart. Tisdagkväll spenderades på Social och sen på Kushion där en stammis på jobbet var så snäll och satte oss på gästlistan. Connections you know. Hade spraytanat mig och använt bronzer för att slippa ytterligare ett vampyrkort. Blev lite bättre. Spillde drinkar och härjade.

Tjejerna fick uppleva brandlarm två gånger samam dag. Först på Primark och sedan en halvtimme innan stängning på Kushion. Falskt alarm båda gångerna.




Botanic gardens


Bild: jag


Tjejerna gillade Botanic gardens. Himla mycket. Fanns en massa spännande. Som köttätande växter, små grottor bland buskarna, fina ställen att ta kort vid och roliga lekplatser.


Stormy weather


Bild: jag



Vädret var inte det bästa, typ det sämsta sen jag flyttat Glasgow, men ut och se omgivningarna skulle vi ändå. Jag har lärt mig att det nästan inte är någon idé att använda paraply när det blåser. Men Julia envisades... Kanske inte med det bästa av resultat.

Busy Week

Bildfunktionen funkar visst inte just nu. Men en himla massa har hänt medans tjejerna varit här. Blev en massa fest och cocktails, regn och rusk, kaffe och mat. Och shopping såklart. Har haft det grymt bra, kunde knappt varit bättre. En blöt natt i onsdags resulterade i en trasig väska och därmed en mobil färre. Men kommer ha samma nr från och med imorn. Köpte en söt rosa skittelefon för 25 pund. Får duga tills jag har råd med något bättre. Och som helst har svenska som språk. Lite drygt att messa på gamla vanliga sättet, utan ordlista menar jag.

Hoppas jag kan uppdatera med bilder snart, har en himla massa fina som ni bara måste se.


Doesn't matter if you'r black or white


Bild: jag


Kontrasten kunde inte varit storre. Inser att jag maste borja sola, eller iallafall anvanda lite brun utan sol. Herregud, ser ju ut som allt blod ar borta fran min kropp. Det ar jag och vampyrerna i Twilight.

Skulle gatt ut igar. Men vakterna pa ABC var dryga som vanligt och nekade ganska nyktra Anna pga overforfriskande. Vad de inte insag var att Anna hade sovit typ tva timmar och rest en massa. Men men, hade en kul kvall och drog hem och snackade skit istallet.

Idag blir det promenad i West End.

F I N A L L Y


Bild: Helena



Nu ar de antligen har och vi borjade gardagen med lunch hos Helena pa Social. Klart det blev cocktails.

Daily


Bild: självutlösare


kavaj - H&M, tee - Topshop, kjol - H&M, sjal - garderobsfynd

Laughing Buddha


Bild: jag


Igår blev det lite after work på baren Laughing Buddha med min manager Mike och Agata. En annan jobbarkompis, Dave, skulle DJ:a så vi stack dti för ett par öl som blev fem. Sedan bjöd stället på gratis buffé och gratis mat har man väl aldrig tackat nej till. Skulle till ABC med flatmates och Barry men blev för trött so called it an early night.

Beautiful saturday


Bild: Spanish Vogue/ stulen från Fashiongirl

Sitter på jobbet, ett mycket lugnt och stillsamt jobb. Vi är dessutom tre stycken som jobbar för Mike kollade fel på schemat och kom till 8.30 när han egentligen började 11. Oopss. Nu blir det en kaffe. Eller te kanske, har lite ont i magen idag.

Se vackra Carmen Kass i spanska Vogue. Någon mer som tycker hon liknar Kayleigh, runner-up Americas Next Top Model cycle 4 ?

If I could wear this 2 night...



topshop.com, lagarconne.com / alexander wang, monki, forever21, gojane

Coffee and cigarettes


Bild: jag


Två av mina laster, kaffe och cigaretter. Och mamma får nog lite ont i hjärtat, hon tycker redan att jag dricker för mycket. Men ingen är perfekt. Tyvärr. Och jag har inte riktigt förstått det där med att dölja rökning, i alla fall inte när man är 21 år gammal. Någonstans måste man komma bort från tonårssmusslandet.

Äntligen slutat jobba och jag skulle gärna vilja säga att jag har en fin ledig helg framför mig. Men imorn bådar det jobb igen. Men ! På söndag är jag ledig och då kommer världens bästa Anna, Julia och Senait hit. Då blir det kalas och tjejsnack, shopping och turistande.

Sleep over och högläsning


Bild: jag


Igår blev det sleep over och högläsning ur Håkan Hellström - Texter om ett popfenomen. Givetvis med göteborgsdialekt, mycket inlevelse och känslan av Håkans ungdoms naivitet. Håkan och jag har samma inställning till musik, att vi inte vet så mycket, mer går på känsla. Det är nästan så det överväger katt-problemet.

RSS 2.0