Back in town

Yes, då var en superfin helg i Stockholm avklarad. Kom dit i onsdag då vi, jag och Louise alltså, försökte hitta rätt på Kungsholmen och sedan satt och förade lite i lägenheten innan vi begav oss ut till universitetet och allhuset där det var nollningsfest. Rockade som fan, missade sista t-banan hem och bärkade busschauffören.

Torsdagen spenderades på stan, kikade lite och käkade lunch uppe vid Odenplan med Viktor och Robert. Där trodde en hemlös fyllekärring att jag var gravid, tog det som en komplimang. Gillar min lilla bulle, okej ?! Sedan shoppade vi och shoppade lite till :b Hittade en superfin svart skinnjacka på Urban Outfitters vintageavdelning men tyvärr stank den verkligen mögel och för 1100 :- är inte det helt okej. Superfin affär iofs ! På kvällen tog vi det lugnt, tyvärr erbjöd inte lägenheten så mkt mer än en radio så vi tog en cola nere på stan och snackade goja.

Fredagen spenderades uppe på Söder. Shoppade ännu mer och besökte American apparel. Fin affär, där kommer det handlas mycket basplagg framöver. Tyvärr bara två provrum och ingen spegel i butiken och ganska urplockat. Den är nog värd ett besök nör hysterin lagt sig. Gick bondegatan upp och besökte både Tjallamalla och Lisa Larsson. Käkade sedan lunch på ett riktigt mysigt café, Loui Loui, som ägdes av fyra killkompisar och hade både en liten secondhandavdelning och skivdisk och världens godaste sallad ! Mums ! Killarna var det inte heller något fel på ! På kvällen skulle vi ut, förade lite i lägenheten, tog t-banan upp ner till Skanstull där vi förade hemma hos Mathilda. Sedan hängde vi lite vid Stureplan men det är inte riktigt min grejj så vi drog vidare till Debaser Slussen och deras uteserveringen. Fyllan hade dock avtagit en del, kön till baren var kilometerlång och kylan gick in på bara skinnet så vi drog hem fast hann med ett besök på MciDies innan. Chicken nuggets rules !

Lördagen var fin den med, shoppade lite till och sedan tog jag tåget hem vid halv tre medan Louise stannade kvar och väntade på pojken. Summa summarum: en riktigt fin och mysig helg !

Kändisspanet var högt:
- Dani från A-teens
- Bea Scenfeld
- Caroline Winberg (inte alls fin i verkligheten)
- Alexandra Dahlström (gud va kort !)
- Arwen från Top Model
- Lia Boysen

Shoppades gjorde det också! Dessa fick följa med mig hem:
   
1 Smålandskasse i Josef Franks Manhattantyg, Svenskt tenn
2 Solglasögon från Blammo, Tjallamalla
3 Rött oversizelinne med ficka på bröstet i från Vailent, Carlings
   Vitt oversizelinne med ribstickade detaljer från Poco Loco, Carlings
4 Stuprörsjeans i ljustvätt med mörkare detaljer från Cheap Monday, Weekday

Kommentarer
Postat av: Malin

Faan va kul :) kan ju styra förfest i hop kanske :)
Pusis

2007-09-05 @ 15:52:52
URL: http://www.malinlu.blogg.se
Postat av: Johanna

Väskan var fin!

2007-09-06 @ 18:13:02
URL: http://www.modeskytt.webblogg.se
Postat av: carolina

Jag trodde faktiskt att hon skulle göra det. Hejade på henne ett tag men föll för Natasha och hennes bilder så jag är fett besviken :/

2007-09-13 @ 14:10:32
URL: http://carolinamagnusson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0