Tja man !

Åh, har haft en jobbig vecka. Førra helgen tog knæcken på mig, æven om jag hade en av de bæsgta lørdagarna i mitt liv. Grymt rolig ! Men tyværr slitsam, och med tre øppningar i rad vilket innebær att jag går uppvid typ fem på morgonen var jag grymt trøtt och igår eftermiddag var sista timmen på jobbet så jævla seg. Trodde jag skulle somna bara jag blinkade.

Men det blev en tidig kvæll igår. Somnade typ innan tio och vaknade tolv timmar senare idag. Så jævla skønt. Men skumt, før jag drømde helt læskigt konstigt och om massa folk jag kænner. Kommer bli weird att træffa vissa mænniskor... Hmm.

Førresten alla boys and girls, speciellt ni i Tøcksfors før fan vad kul vi har det nær ni ær hemma. Boka in pingsthelgen, alltså lørdagen den 10e maj. Då blir det fest hemma hos mamma i Karlstad och jag vill att ni ska vara dær ! Just det, det ligger på dig Carolina att sprida ryktet. Just so u know.

Nu blir det jobb jobb jobb. See ya bitches !

Kommentarer
Postat av: carolina

Jag är på.

2008-04-11 @ 18:11:17
URL: http://carolinamagnusson.blogg.se
Postat av: Anna

Jag är också på!! :D

2008-04-11 @ 19:34:18
URL: http://annimoll.blogg.se
Postat av: carolina

Skräll att anna är på. Blir middag ikväll ist ju.. man måste boka in lite vita veckor då och då. FMF (FETT MED FEST) väntas framöver dock! Puss

2008-04-12 @ 13:45:04
URL: http://carolinamagnusson.blogg.se
Postat av: carolina

Töcksforsgänget och Malin tror jag... Du vet ju hur killar är.. veliga! Yeah, jag är på! Min kompis från västerås kommer nog också så det blir DF (Dyng fylla) Händer för dig i helgen då?

2008-04-12 @ 14:47:16
URL: http://carolinamagnusson.blogg.se
Postat av: Kjetillilly

Perfect work!

2009-01-21 @ 09:16:28
URL: http://kjetillilly.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0