Juicy tuesday

Fortfarande inget internet i lägenheten. Orkar inte krångla. Hoppas att någon av tjejerna kan fixa det när de är tillbaka. Ja just det ja, min nya flatmate Andrea är inte längre min flatmate. En vecka klarade hon, sedan flyttade hon. Söt tjej men pallade inte trycket. Hon tyckte lägenheten var för högljudd, för mycket folk som sprang ut och in, gick inte att låsa dörren till sitt rum. Det var smutsigt och kallt, inte alls som på bilderna hon fick av Paul.

Men men, tror att det var bra att hon flyttade. Hon hade inte klarat en dag när alla tjejerna väl är tillbaka i lägenhet. De är mycket det här tjejerna, men tysta är inte en egenskap de har. Men men, hoppas nästa som flyttar in är schysst. Skulle ju vara bra om vi kunde få träffa personen innan vi säger ja, man måste ju vara okej med den som flyttar in.

Nu börjar jag jobbet snart och hoppas på en lugn kväll. Dagen igår var absolut helt dead quiet. Men vi får se. Jobbar iallafall med Gareth, som tyvärr lämnar oss på lördag. Syn, gillar verkligen honom.

Hoppas ni har det bra alla där ute. Om 19 dagar kommer världens bästa tjejer hit. Var beredda på nedräkning.

Peace.

Kommentarer
Postat av: mami

Vilka kommer då? Är det typ Julia?

2009-04-15 @ 08:12:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0