Freaks me out.

Jag jobbar ju på ett café som har lite allt möjligt. Vi hyr ju ute DVD:er och så har vi ju datorer och internet. Och jag måste säga att jag är fascinerad över vad mycket konstiga sajter folk är beredda att hänga på trots full insyn på datorn och en mängd med människor runt omkring. Förra söndagen så kom det in en man kl 9 på morgonen som spenderade en timme på en dator med att kolla på dildos online.

Vi har även haft en prostituerad som hookat upp med sina kunder här. Började tydligen misstänka något när hon kom in varje dag och alltid lämnade stället men random guy från någon av de andra datorerna. Och det är sjukt mycket folk som kommer in och spenderar evigheter på dejtingsajter som match.com och gaydar.co.uk.

Och i fredags vart vi tvungna att kasta ut en kille som kom in och betedde sig inte helt ok. Gareth kastade bara en blick på skärmen och såg ett stort kvinnoarsle in action och tänkte väl bara att fan nu kollar en snubbe på porr igen. Så han gicm till kassan för att kolla vad han var inne på och ser att videon heter typ mother and child hardcoreporn. Sjuka personer det finns. Så Gareth sa till honom att det verkligen inte var särskilt passande att han betedde sig sådär här så killen kastade pengar på disken och sprang. Nu såhär i efterhand har Gareth lite dåligt samvete för att han inte ringde polisen men jag förstår att han bara ville att killen skulle försvinna så fort som möjligt.

Känns som det är ganska mkt folk borde syssla med hemma.  Eller inte alls.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0